Campioanele olimpice
![]() ![]() ![]() |
Campioanele olimpice
MoneyTalks |
![]()
|
||||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
||||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Las' ca-i inteles tu de care vorbesc... Oricum nu-i vorba de golf, iahting, bowling sau sah. Iar Gorkina suza-ma o mai concura de placere ca si Navratilova.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu e horkina ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba da dar nu cred sa aiba 29 de ani. La virsta asta in gimnastica esti bunic.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Felicit echipa feminina de gimnastica a Romaniei , precum si pe cea masculina.Si pe toti cei care iau medalii la olimpiada si nu numai.Sportul inseamna sacrificii mari, indiferent ce faci, chiar si la sah, tot timpu trebuie sa te antrenezi.
Ceea ce ma face sa ma uit la tv la gimnastica sunt exercitiile complexe care se fac acum. Nu stiu daca ati vazut aseara, Urzica a facut o saritura care te lasa masca, inainte de a ateriza face un surub cu 180 grade intorcere, asta cand mai are 1,50-1,80 m pana la sol. Eu unu ma impiedic cand merg pe strada laugh.gif mai rar-sau mai des laugh.gif , iar fetele astea pe barna parca ar avea aripi.Iar asta mica OANA B. nu se lasa deloc.... Bravo lor,....de la 6-7 ani mereu antrenament, vai de copilaria lor. Fotbalistii de la Dinamo au facut greva ca au prea multe zile de antrenament......dar la numarat paraii nu fac greva :roll: PS:daca nu am avea talent la sport cred ca nu ar mai auzii nimeni de Romania |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Dap, ieri eram pe un hub DC++ din Canada si pe unu din Finlanda si toti cind au vazut ca sint din ROM au inceput cu felicitarile pentru gimnastica.
Eu nu mi=as da copilul sa faca asa ceva. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
In gimnatica acum este bine. Pot fi senioare numai dupa 16 ani. Multi ani nu a fost reglementata si veneau copii de 12-13 ani (in special din China) ce concurau ca senioare.
Apoi a fost varsta minima 13 ani (a fost un mare scandal cu o chinezoaica de 11 ani trecuta de 13 ani care a concurat - cu succes la senioare) si au tot marit varsta. Horkina a concurat si cu generatia Laviniei Milosovici, cu Simona Amanar, cu Andreea Raducan si actuala echipa. Este cea mai "batrana" si mai inalta dintre gimnaste. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
E Khorkina. Si are 25 de ani tipa. Oricum, e printre high-landeri.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Salutare!
Felicitari pt echipa feminina de gimnastica! Nici io nu mi-as lasa copilul sa faca acest sport! Ma intreb, gimnastele astea, dupa ce implinesc 19 -20 de ani si nu mai concureaza, oare ce fac??? Cumva viitoare vedete Playboy? :shock: Trist... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
e treaba lor ce fac si nu vad ce este rau in a poza in playboi pt 30.000 de euro. Sa fim seriosi playboi este o revista cuminte. daca era Hustler mai era de discutat si nici atunci e treaba lor ce fac sau inca unii dintre noi au prejudecati .
Una peste alta Andrea Raducan e comentatoare la TVR. Oricum se integreaza rapid avand in vedere ca sunt tinere. Pot deveni antrenoare sau orice altceva. |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Unde sunt Daniela Silivas, Cristina Bontas, Lavinia Milosovici, Gina Gogean, Simona Amanar etc?
Andreea Raducan a fost foarte norocoasa, si-a deschis propria firma (de comunicare parca), dar restul? Unele cu rezultate mult mai importante decat sunt ilustre anonime, ce trebuie sa munceasca pentru a avea un minim necesar vietii. In urma cu cativa ani, Lavinia Milosovici a trebuit sa apleleze la presa pentru a primi un apartament. Nu isi permitea sa isi cumpere unul. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io cred ca mai degraba a fost desteapta decit norocoasa
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai io cred ca e destul de usor sa ajungi campion olimpic - nu conteaza ce faci in concurs, doar trebuie sa gasesti niste arbitri care sa-ti dea 9.837 indiferent ce jaf de exercitiu ai facut. :vmad:
A se vedea Nemov care a avut un exercitiu destul de stabut la bara (dar executat foarte bine) si a luat ~9.400. Era in esenta exact exercitiul lui Paul Hamm - doar ca un pic un pic mai greu (avea o desprindere in plus). Eh, asa e cand esti american - aveau dreptate vechii greci sa nu accepte ca sporturi olimpice decat cele in care rezultatul era clar (gen atletism), nu cele care trebuie notate de nishte arbitri... Oricum - extraordinara performanta, atat la fete cat si la baietzi. Felicitari tuturor! Cat despre conditiile dure - haideti sa nu-i plangem, ei au ales asta. Si pe mine ma enerveaza fotbalistii, dar ma enerveaza si mai tare Sechelariu care fura o multime de bani de la toti cei care muncesc cinstit. Asta e - viata nu e dreapta intotdeauna. Fiecare dintre noi face niste alegeri mai mult sau mai putin fericite la un moment dat - asta este. Fiti siguri ca nu au DOAR dezavantaje. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
madalina |
![]()
|
A se vedea si proba de 200 m spate masculin. Americanul a intot cativa metrii cu fata in jos, dar daca esti american, esti recalificat!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:06 |