UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
![]() ![]() ![]() |
UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
NUUUUUUU! O sa te obligi pentru 2 ani la ei, daca vrei sa renunti nu poti, pentru 8 lei, nu merita, aceasi oferta am primit-o si eu. Deocamdata nu vreau sa renunt, dar daca baga RDS/RCS o oferta mai buna, sau ma calugaresc, sau mai stiu eu ce, nu-mi mai trebuie net sau TV, nu puteam renunta daca acceptam.
strategie de marketing de c@c@t. Culmea ca au succes la multi, le scot ochii cu 8 lei, si isi asigura clientii pe 2 ani de acum inainte ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(beginer_driver @ 6 Oct 2007, 12:30) Crede-ma, se face http://img514.imageshack.us/my.php?image=app0001ye2.jpg http://img514.imageshack.us/my.php?image=app0002si8.jpg Edit: si, daca nu stiai, si acum se face limitare la transferurile p2p in unele paliere orare Pai ala e contract semnat in care se specifica clar treaba cu limitarea. Dar la mine contractul n u specifica nimic legat de limitari. Unde mai pui ca acum contractul apare pe numele parintilor mei, iar in contract sunt toate datele si semnatura mea. Au facut o mare varza UPC aici, d'aia eu am TV mocca. Sa nu mai zic ca nu am mai primit factura la internet si telefonie de prin mai. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta e contract facut acum si e valabil pt noile abonamente.
Normal ca in contractele vechi nu e limitarea asta. O data cu trecerea la noile viteze o sa aiba toata lumea limitarea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am facut si eu noul contract si am 10 mega
![]() Intradevar exista limitare la 10 giga /zi, daca depasesti scade banda la 1/10 pana la ora 24 a zilei respective. Totusi...cine downloadeaza atat?! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
argon, deja ai 10 mega sau vei avea? si cum ai facut cu contractul vechi? ca io a trebuit sa-l reziliez pe cel vechi. nu au vrut sa migreze automat ...decat de la 1 decembrie .
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
10 Gbytes sau 10 Gigabiti ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
lilia |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 October 07 ![]() |
@ nero : UPC ofera 10 GB (Gbytes) limita de trafic pentru 24 de ore.
asta-i un test de viteza pentru large de 20 mbps de la astia de la upc http://www.speedtest.net/result/193779522.png |
--------------------
dacia
logan
2006 1.5 mpi
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Limita de trafic (coloana 3) 10 Gb
Attached thumbnail(s) app0002si8.jpg ( Size: 88.11k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Sunt zvonuri ca nu
Adica trebe sa te duci sa semnezi anexa aia. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
am telefonat azi la suport tehnic, individul de acolo sustinea ca de la 1 decembrie utilizatorii trec pe noile abonamente, nu se stie dupa ce algoritm, si ca limita este de zece gigaBITI! adica, in termeni populari, in 17 minute de download cu viteza de 10 megabiti pe secunda ti-ai epuizat-o si viteza scade la 1 megabit pe secunda pentru restul zilei (2 pentru abonamentu cu "20" de mbps). cu alte cuvine "noua" lor oferta e mai proasta ca vechea (si ceva mai ieftina).
ducindu-ma la sediul central din temesvar si scandalizind cu mult aplomb, am ajuns la discutii cu un nenea si o tanti care m-au asigurat ca: 1) nu exista nici o limita si 2) abonamentele ramin cum sint, trebuie sa faci o cerere ca sa te treaca pe alea noi. altfel spus, dupa ei, ala de la suport era un bou. booon! am profitat de cartea de vizita primita si am trimis un mail in care cer informatii despre toata politica lor cu privire la ce traficheaza useru' prin reteaua UPC. si de asemenea ce fac ei cu eventualele informatii de natura personala pe care le colecteaza (incluzind aici si ce brousuiestie si dounloaduieste useru', la ce foloseste conexiunea). tipul s-a batut cu pumnul in piept ca UPC e pentru transparenta si clienti multumiti. astept cu trepidatii raspunsul, desi am foarte mari dubii ca voi primi niste raspunsuri concise. vorba aia, doamne feri daca afla rds-ul ce stie toata lumea si anume ca am vindut mai multa capacitate decit avem instalata? va dati seama? in puii mei, s-a discutat problema asta si rasdiscutat, si-n americi si-n EU. concluzia e una singura: banii sint mai bine cheltuiti pe upgrade-uri de capacitate decit pe scule de shaping si alte cirpeli din astea. |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(afilon @ 26 Oct 2007, 23:15) , si ca limita este de zece gigaBITI! adica, in termeni populari, in 17 minute de download cu viteza de 10 megabiti pe secunda ti-ai epuizat-o si viteza scade la 1 megabit pe secunda pentru restul zilei (2 pentru abonamentu cu "20" de mbps). cu alte cuvine "noua" lor oferta e mai proasta ca vechea (si ceva mai ieftina). dupa umila mea parere nu ai dreptate. Limita este de 10 Gb pe zi, in limbaj popular asta inseamna ~14 filme de 700 de mega, viteza de download e undeva pe la 1-1,2 mb/s, pe probate, dupa un calcul simplu e imposibil sa faci chetsia asta in 17 minute. Repet, e testat dupa noul contract , si nu-ti limiteaza nimic, mai ales in 17 minute ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si totusi chiar sta cineva sa scoata tspe filme pe zi? Alta ocupatie nu are? Eu am metropolitan de pe care scot cu viteze de LAN si nu ma omor asa cu scosul filmelor.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
era un exemplu, ca in filme interpreteaza omu' marimea mai usor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Oct 2007, 12:53) dupa umila mea parere nu ai dreptate. Limita este de 10 Gb pe zi, in limbaj popular asta inseamna ~14 filme de 700 de mega, viteza de download e undeva pe la 1-1,2 mb/s, pe probate, dupa un calcul simplu e imposibil sa faci chetsia asta in 17 minute. Repet, e testat dupa noul contract , si nu-ti limiteaza nimic, mai ales in 17 minute ![]() Daca limita e de 10 giga bytes, clar ca nu o consumi in 17 minute cu abonamentul de 10 mega bit pe secunda. Dar daca limita e 10 giga bit (adica de 8 ori mai mica)? Poate nu ai observat vreo limitare dupa depasirea unui anumit trafic pentru ca nu o aplica momentan. In scan-ul postat de gamezcdr, se vede ca UPC-ul foloseste (intentionat sau din incompetenta) unitati de masura nespecificate clar 100%. Mai exact, lasa loc de interpretari bit/bytes (pentru cine nu stie, 1 byte=8 bit). La vitezele de download si de upload UPC foloseste ca unitate de masura "kbps" (cu b mic). Se presupune ca e vorba de kilo bit pe secunda. Limita de trafic este masurata in Gb (tot cu b mic). Sa fie giga bit? Sa fie giga bytes? O fi cum vrea UPC-ul? Cum nu exista o notatie universal acceptata pentru bit si pentru byte, pentru a nu lasa loc de interpretari ar fi trebuit specificat exact despre ce unitate de masura este vorba (bit sau bytes). Dar chiar daca limita e de 10 giga bytes, tot o consumi in 2 ore si ceva la abonamentul de 10 mega bit pe secunda. Adica poti download-a la viteza maxima cam 10% din timp. Cam putin. Asta ca sa nu mai zic ca e posibil sa contorizeze si upload-ul (iarasi nu se specifica - cel putin nu in tabelul respectiv), caz in care limita e posibil sa fie atinsa mult mai repede. Si eu sunt un abonat UPC, iar noul contract mi se pare un pas inapoi. Pe cand dial-up de la UPC? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pina la urma ce abonament sa fac? Nu ma omor dupa filme in schimb mai joc cate un CS si nu vreau sa am pingul mare. Care e abonamentul cel mai potrivit? Pina acum am avut internet doar de la retele de cartier.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
afilon |
![]()
|
QUOTE(argon @ 27 Oct 2007, 21:53) dupa umila mea parere nu ai dreptate. Limita este de 10 Gb pe zi, in limbaj popular asta inseamna ~14 filme de 700 de mega, viteza de download e undeva pe la 1-1,2 mb/s, pe probate, dupa un calcul simplu e imposibil sa faci chetsia asta in 17 minute. Repet, e testat dupa noul contract , si nu-ti limiteaza nimic, mai ales in 17 minute ![]() dupa umila mea parere tu n-ai citit postul meu cu atentie si pina la capat, nu stii diferenta dintre bit si byte si nici matematica elementara. Gb = gigaBIT, GB=gigabyte, 1 (un) gigaBYTE = 8 (opt) gigaBITI, 10 gigaBITI = 1,25 gigaBYTES sau ~ 2 filme 10 gigaBITI = 10240 megaBITI impartiti la 10 megabiti pe secunda = 1024 secunde = 17 minute si 4 secunde. La viteza maxima. aia 1-1,2 megaBYTES pe secunda citati de tine inseamna 8-9,6 mega BITI pe secunda (x8), adica acei 10 megaBITI pe secunda scrisi MARE in pliant, contract, reclame. in plus, daca citeai ce-am scris pina la capat, aflai ca persoane sus-puse de la upc timisoara s-au batut cu caramida-n piept ca nu se limiteaza nimic. LE: ca sa nu mai zic ca upc poate sa contorizeze bitii traficati de tine masurind marimea tramelor ethernet care vin dinspre modemul tau, caz in care mai pierzi un 25% in headere 802.3, ip, tcp/udp. This post has been edited by afilon: 29 Oct 2007, 11:54 |
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(afilon @ 29 Oct 2007, 11:48) dupa umila mea parere tu n-ai citit postul meu cu atentie si pina la capat, nu stii diferenta dintre bit si byte si nici matematica elementara. ce te face sa crezi asta? am zis ca nu ai dreptate cu presupunerile tale nefondate despre unitatea de masura, nu ce inseamna acele unitati . |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
afilon |
![]()
|
draga argoane, eu nu fac nici o presupunere nefondata, tu esti ala care afirmi ca "in limbaj popular 10 Gb inseamna 14 filme". eu cunosc ca 10 Gb inseamna 1000^3 BITI dupa IEEE 1541, standardul folosit uzual in telecomunicatii. daca UPC in contract nu specifica ce inseamna exact unitatile in care masoara ei ce masoara (si nu specifica ca in contract vorbesc despre ce se intelege in "limbaj popular" prin Gb), atunci inseamna ca utilizeaza defintiile uzuale, alea din IEEE 1541. dupa definitiile din IEEE 1541, la viteza maxima de 10 Mbps furnizata de ei pentru abonamentul "medium", sau cum i-o zice, iti epuizezi limita zilnica in 17 minute si 4 secunde. e clar? daca ei vor sa spuna de fapt 10 gigabytes, sa scrie 10 GB sau 14 filme ce alte unitati vor ei. dar sa le defineasca dracului undeva ca sa stim si noi despre ce-i vorba. parerea mea e ca intentionat se lasa in existenta ambiguitatile astea, ca sa existe loc de fofilare mai tirziu.
|
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
argon |
![]()
|
am intrebat si eu la UPC, limitarea este de 10 gigabytes, chiar m-a intrebat mirat cine naiba lucreaza in gigagabiti...referitor la parerea ta cum ca "intentionat se lasa in existenta ambiguitatile astea, ca sa existe loc de fofilare mai tirziu." eu zic sa lasi teoria conspiratiei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu cu cine votez?
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
argon |
![]()
|
ala de 35 ron.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Aia de la UPC sunt cam boi si cu toate ca au vrut sa zica GB au scris Gb
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
lilia |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 October 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2006 1.5 mpi
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Madalina23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 June 07 ![]() |
Spuneti-mi si mie, va rog, ce trebuie sa fac pentru a trece la noul abonament.
Am vrut sa ma duc la Upc sa intreb dar era coada. Trebuie sa mentionez ca vechiul abonament este pe firma... |
--------------------
Skoda
Noua Fabia
2008 Elegance Orange Tangerine Never drive faster than your angel can fly
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu am fost si am intrebat si mi s-a spus ca pot semna acum cu ei daca vreau, dar de activat se va activa in decembrie ca inca nu sunt gata cu echipamentele.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
argon |
![]()
|
in zona mea au fost mai harnici, si au terminat cu echipamentele de o luna
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:14 |