UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
![]() ![]() ![]() |
UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu toate plasmele sunt doar hd ready
![]() a mea in schimb e (defapt e chiar mai ciudata, e practic 768p ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pentru cei care aveți HD...
Telecomanda mediabox-ului acționează asupra volumului de la TV sau de la box? Că la mine acționează și/și, da' dacă e pe UPC modifică volumul stb-ului și mă seacă asta. Era mai mișto cealaltă care lăsa volumul stb-ului în pace și modifica volumul tiviului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La mine are un buton pe ea 'tv', apesi ala, si poti modifica volumul, dupa apesi iar butonul 'upc'. volumul din mediabox apare scala, se plimba cursorul dar nu se schimba nimic, ramane acelasi volum.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine modifica doar la stb (sau la tv daca apas pe tv mai intai). Si mie imi placea cealalta mai mult din punctul asta de vedere, ca-mi modifica doar la tv fara sa mai apas nimic
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, da' când apăs pe TV să modific volumul, mă comută pe TV analogic.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
Corect, modicifici volumul si apesi upc sa apare digitalu iar, e pe tatonate, ca nu auzi in timp ce-l modifici, nu am gasit alta varianta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Dai volumul din STB la maxim, apesi tasta UPC apoi apesi OK + rosu pana clipeste tasta UPC de 2X apoi introduci codul 993 si apoi apesi tv. Acum voluml controlat trebuie sa fie cel din tv !
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Ov |
![]()
|
asa era la telecomanda veche, si asta noua sa fie la fel? O sa incerc si eu diseara
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
si eu o sa incerc(sper ca e pentru stb Cisco)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
teoretic n-are legatura cu stb-ul ci doar cu telecomanda, care din cate am vazut e identica la cisco si la chinezarie
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
se poate o poza cu telecomanda Cisco?
http://www1.cisco.com/en/US/prod/collatera...644/7012456.pdf eu il am pe asta dar nu gasesc poza cu telecomanda,. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
pai tu nu cisco ai?
uite asa arata si telecomanda mea (la chinezarie) si banuiesc ca-i aceeasi si la cisco UPC-MediaBox_big.jpg |
--------------------
Dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
tocmai, ala din link, dar sunt mai multe modele, vroiam sa compar telecomanda daca e ca a mea.
EDIT: e la fel cu a mea. This post has been edited by argon: 26 Jul 2010, 10:01 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Rahat d'ăla de telecomandă am și eu.
QUOTE(AlexV @ 26 Jul 2010, 09:36) Dai volumul din STB la maxim, apesi tasta UPC apoi apesi OK + rosu pana clipeste tasta UPC de 2X apoi introduci codul 993 si apoi apesi tv. Acum voluml controlat trebuie sa fie cel din tv ! Trebuie, da' nu e! Ce reprezintă 993? Procedura descrisă de tine e exact cea de programare a telecomenzii pentru teveul din dotare, am făcut asta pentru Sony-ul meu și repet: pe tv controlează volumul din tv, pe upc pe cel din stb. Cealaltă, de la stb-ul cu iesire pe euroscart, indiferent pe ce eram: tv, upc, dvd, volumul era cel din tv. QUOTE(Ov @ 26 Jul 2010, 09:43) Eu zic că încerci degeaba, taman ce-am încercat eu și nu mere. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
atunci se leaga.. ma gandeam eu ca nu poate controla 2 frecvente(aparate) deodata, fara comutare prealabila(apasare butonul tv sau UPC pe pe ea), doar cate unul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă ești zuz? Tu n-auzi că la cealaltă telecomandă mergea?
Fac ceva pe volumul din stb, îl pun pe max și cu asta basta, eu vreau volumul meu din TV! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
era mai dejteapta...asta de avem noi, de care vorbeam, nu merge, cica poti ori tv ori stb, cu randul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Dragos, codul ala ar trebui sa seteze telecomanda ca butoanele de volum sa emita doar codul tv de volum, indiferent ca esti pe stb/tv/dvdr. Sorry daca nu merge, nu am modelul despre care vorbiti voi. Poate codul pt asa ceva e altul.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
DragosP |
![]()
|
Am pricipit, o să mă interesez la UPC, dacă aflu ceva și mai interesează pe cineva scriu aci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(AlexV @ 26 Jul 2010, 08:36) Dai volumul din STB la maxim, apesi tasta UPC apoi apesi OK + rosu pana clipeste tasta UPC de 2X apoi introduci codul 993 si apoi apesi tv. Acum voluml controlat trebuie sa fie cel din tv ! QUOTE(argon @ 26 Jul 2010, 11:51) era mai dejteapta...asta de avem noi, de care vorbeam, nu merge, cica poti ori tv ori stb, cu randul. m-am inselat, Alexv are dreptate, a mers fix cum a zis, cu codul ala, am scapat de 2 telecomenzi, 10x ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ov |
![]()
|
la mine nu merge
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
DragosP |
![]()
|
Se pare că la ale noastre nu se pupă ce a scris Alex.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ov |
![]()
|
mda, nasol
si nici telecomanda de la teveu (samsung) nu reusesc s-o fac sa mearga cu stb-ul asta |
--------------------
Dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
eu cu alex avem teveuri LG, coincidenta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce are una cu alta bre? E chestie de telecomandă, nu de TV.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
ce marca ai? de unde stii ca telecomanda nu da comanda, dar TV-ul nu stie sa o primeasca?
This post has been edited by argon: 27 Jul 2010, 13:12 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu mi se pare coincidenta, procedura e similara cu setarea telecomenzilor programabile, unde fiecare marca de TV are un cod specific (sau chiar mai multe). Probabil 993 e pt LG, pt. alte marci trebuie cautat in documentatie (daca exista...).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DragosP |
![]()
|
Mă coane, am scris clar că atunci când apăs pe TV de la telec, modific sonorul tv-ului (Sony lcd), dar ATUNCI acesta comută de nebun pe tv analogic și toate butoanele telec sunt pentru meniu/browsing ale tv, nu ale UPC.
Atunci când însă apăs pe UPC de la telec, butoanele acesteia sunt pentru stb iar volumul modificat e pentru el, nu pentru tv, iar pe ecran apare un bargraph corespunzător volumului de la stb, desenat de ăla, nu de TV. Dacă nici acu' nu înțelegi, fac nește poze. Și am mai scris că am setat telecomanda corespunzător. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
poate va ajuta chestia asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:23 |