UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
![]() ![]() ![]() |
UPC (astral) mareste viteza de internet de 4x, cool !!!
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e mă de la LG, ce naiba! Schimbă doar comportamentul telecomenzii, ce coduri emite.
Mie în continuare îmi dă pe TV pentru tv, iar pe UPC pentru STB. Adică ea asta știe, asta face. Nu s-a schimbat nimic față de când am scos-o din cutie și am programat-o inițial. Oricum, fac ceva pe ea, am vorbit între timp cu un amic de aici de UPC să-mi dea o telecomandă d'aia veche, că merge la stb-ul ăsta, am încercat-o de la al 2-lea pe care-l am pentru camera copchiilor. Că aia merge giugiuc fistic, nu ca rapalia asta. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 27 Jul 2010, 13:53) pai si mie, dar in plus de asta, dupa ce am facut de a zis alex, volumul de pe ea controleaza direct volumul TV-ului fara sa apas butonul tv inainte si sa se ia imaginea de pe ecran. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu până la urmă ce ai cu mine măi dragă?
Fie, e pentru LG, în ciuda celor scrise de Alex. QUOTE(AlexV @ 26 Jul 2010, 13:14) Dragos, codul ala ar trebui sa seteze telecomanda ca butoanele de volum sa emita doar codul tv de volum, indiferent ca esti pe stb/tv/dvdr. Sorry daca nu merge, nu am modelul despre care vorbiti voi. Poate codul pt asa ceva e altul. În plus, coincidență ar fi că nu-mi merge nici mie, nici lui Ov, nu că vă merge vouă. Și eu și Ov avem aceleași scule, HD fără DVR, luate cam în același timp, probabil același lot de chinezării de rahat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
nu am nimic inafara ca zicem acelasi lucru dar nu esti de acord.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba da, sunt total de acord, vezi mai sus.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
Am reusit DUPA ce am scos bateriile de la telecom. Am programat cum a zis Alex apoi am setat din nou pentru al meu tv.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
si ziceai ca e proasta..vezi, merge si prin biorezonanta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
UPC scoasa la licitatie.
UPC Romania va fi scoasa la licitatie publica, un grup bancar international urmind sa se ocupe de detaliile ofertei, au declarat surse din piata telecom pentru HotNews.ro. Decizia companiei-mama UPC a fost luata dupa ce negocierile directe cu RCD&RDS au fost sistate "din cauza deciziei companiei conduse de Zoltan Teszari", dupa cum au precizat sursele citate. http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-1...ilor-rcsrds.htm primul e bilantul pe 2009, al doilea pe 2010. a se vedea ce venituri au, si ce pierderi. sa ai pierderi mai mari decat cifra de afaceri, chiar e o performanta. This post has been edited by kxz: 5 Sep 2011, 20:36 Attached thumbnail(s) 2009.jpg ( Size: 133.92k ) Number of downloads: 485 2010.jpg ( Size: 133.68k ) Number of downloads: 495 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
Doo întrebări pentru cunoscători:
QUOTE(AlexV @ 26 Jul 2010, 08:36) Dai volumul din STB la maxim, apesi tasta UPC apoi apesi OK + rosu pana clipeste tasta UPC de 2X apoi introduci codul 993 si apoi apesi tv. Acum voluml controlat trebuie sa fie cel din tv ! 1. Au schimbat ăștia ceva la softul telecomenzilor? Că am trecut la două receptoare dvr+hd (la unul mi-am păstrat telecomanda) și la unul din ele (telecomandă nou-nouță) nu merge neam chestia cu 993! 2. Există vreo modalitate ca streamul înregistrat în stb să poată fi transferat pe alt mediu? Exclus să desfac stb-ul, să scot hardul și să încerc montarea lui în altă parte. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. modelul "nou" de telecomanda (aia neagra care arata mai normal fata de aia argintie) nu stie sa controleze volumul televizorului. 2 am si eu, din fiecare cate una, si una merge, alta nu
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DragosP |
![]()
|
Iar începem...
Eu am două la fel ca aspect acum. Amândouă negre, tip nou. Una de acum un an juma', una de trei zile. Ei, cea nouă nu vrea sub nici o formă să controleze volumul tv-ului, cum face cea veche (mersi încă odată AlexV). |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 31 Oct 2011, 10:10) Doo întrebări pentru cunoscători: 1. Incearca alt cod pentru TV. Ar trebui sa gasesti unul la care sa-ti functioneze si reglajul de volum.1. Au schimbat ăștia ceva la softul telecomenzilor? Că am trecut la două receptoare dvr+hd (la unul mi-am păstrat telecomanda) și la unul din ele (telecomandă nou-nouță) nu merge neam chestia cu 993! 2. Există vreo modalitate ca streamul înregistrat în stb să poată fi transferat pe alt mediu? Exclus să desfac stb-ul, să scot hardul și să încerc montarea lui în altă parte. 2. Nu. |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
blackout |
![]()
|
Da' ai incercat mai multe coduri din manual?
Nu stiu zau daca stie cineva pe aici daca au schimbat softul in telecomanda. In ultima instanta schimba telecomanda... This post has been edited by blackout: 1 Nov 2011, 08:59 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
DragosP |
![]()
|
Verule, tu ai înțeles întrebarea mea?
Telecomanda aia paralelipipedică, negră, lucioasă și urâtă simte nevoia să modifice volumul STB-ului, nu al TV-ului. Priceput? TV-ul e recunoscut, și n-are nici o treabă ce am întrebat eu cu ce ai răspuns tu. Oricum, mersi pentru timpul acordat, pe bune. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
blackout |
![]()
|
Am priceput vere, eu sunt cazul fericit cu o telecomanda argintie si una neagra, merg ambele...
In cazul asta du-te la UPC si roaga-i sa-ti schimbe telecomanda, cere-le una argintie daca aia merge(mie mi-au schimbat o telecomanda, era defecta). |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
iar spui prostii argoane!!! volumul tv este controlat numai de telecomanda lui,ceaa ce ai tu onscreen este volumul din decodor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu spune mă, lasă-l că de data asta spune bine.
Ce naiba e așa de greu de înțeles că am una de 1,5 ani care acționează volumul din TV și una de o săptămână care acționează volumul din STB? Așa făcea și prima, dar am programat-o cum a spus AlexV. Asta nouă nu vrea! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 1 Nov 2011, 13:03) iar spui prostii argoane!!! volumul tv este controlat numai de telecomanda lui,ceaa ce ai tu onscreen este volumul din decodor Prostii spui doar matale, telecomanda neagra controleaza volumul din TV, ca ala din STB e de toata pleasna. Ca habar nu ai sa o programezi e problema ta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
inchide volumul tv din telecomanda lui si incearca sa il deschizi cu telecomanda decodorului .....aaaaaaaaaaaaa!
This post has been edited by l@u: 1 Nov 2011, 12:21 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Las-o sa se mai învecheasca, o sa mearga.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Crezi?
![]() Aia veche a mers din prima. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incearca si cu baterii alcaline.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
"Cine n-are bătrâni, să-și cumpere!"
Deci nu încerc, mi-e frică! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 1 Nov 2011, 13:24) Bag seama ca esti batman ...fibra vorbea de telecomanda noua si eu tocmai de aia i-am explicat dar de............. se putea sa nu iti arati tu ascutimea mintii pe aici. <span class='edit'>1 Nov 2011, 14:19:</span> QUOTE(Ov @ 31 Oct 2011, 16:51) 1. modelul "nou" de telecomanda (aia neagra care arata mai normal fata de aia argintie) nu stie sa controleze volumul televizorului. QUOTE(argon @ 1 Nov 2011, 11:03) This post has been edited by l@u: 1 Nov 2011, 13:20 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu pot să pun pariu cu tine că Ov vorbește de telecomanda "soră" cu aia veche a mea.
El n-a reușit nici atunci s-o programeze. În altă ordine de idei, am rezovalt-o cu telecomanda. Mi-au dat alta, care s-a programat. Așa că, "isteț" sau nu, îi dau dreptate în totalitate lui argon. Și ca să înțelegi până și tu, e vorba de telecomanda "model" nou (paralelipipedică, neagră și urâtă). This post has been edited by DragosP: 1 Nov 2011, 13:32 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:26 |