ANAF, jocuri de noroc
![]() ![]() ![]() |
ANAF, jocuri de noroc
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dividende, ecva de lua cuponiada? fonduri mutuale?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Cam asa ceva. Stiu ca tatal meu primea niste bani, impozitul era retinut la sursa, dar el tot trebuia sa depuna declaratia 200.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am fost la sediul ANAF sa ma interesez. Figurez in evidentele lor cu un castig de 30 lei la loto si inca vreo 2, 3 de 10 - 12 lei la ceva de genul pariloto. Deci am datorie la bugetul de stat cca. 50 de bani. Nu a putu sa-mi spuna exact si nici nu a putut sa-mi listeze hartia in baza carei urma sa-mi achit datoriile istorice fiindca intre timp li s-a defectat sistemul informatic. Mi-a zis sa trec alta data pe la ei sau daca nu trec deloc nicio problema...
Astia chiar is nebuni la cap. Procedura cu adresa trimisa cu scrisoare recomandata si toate celelalte banuiesc ca presupun o cheltuiala de cca. 10 ori mai mare. Astept psdistii sa-mi reproseze ca din cauza celor ca mine, evazionisti cu datorii istorice PSDul nu-si poate duce la bun sfarsit pomenile electorale. Cu siguranta disperarea PSD dupa bani la buget e mare rau... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu te duci cu o hartie de 200 de lei sa achiti nu ai suflet.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
io zic mai bine cu monede din alea de 1 ban
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Nov 2018, 11:11) Am fost la sediul ANAF sa ma interesez. Figurez in evidentele lor cu un castig de 30 lei la loto si inca vreo 2, 3 de 10 - 12 lei la ceva de genul pariloto. Deci am datorie la bugetul de stat cca. 50 de bani. Nu a putu sa-mi spuna exact si nici nu a putut sa-mi listeze hartia in baza carei urma sa-mi achit datoriile istorice fiindca intre timp li s-a defectat sistemul informatic. Mi-a zis sa trec alta data pe la ei sau daca nu trec deloc nicio problema... Astia chiar is nebuni la cap. Procedura cu adresa trimisa cu scrisoare recomandata si toate celelalte banuiesc ca presupun o cheltuiala de cca. 10 ori mai mare. Astept psdistii sa-mi reproseze ca din cauza celor ca mine, evazionisti cu datorii istorice PSDul nu-si poate duce la bun sfarsit pomenile electorale. Cu siguranta disperarea PSD dupa bani la buget e mare rau... Tu stii cate se pot face cu aia 50 de bani datorati de tine? Cate spitale, gradinite, sosele, cai ferate?! Vezi, de-aia nu merge treaba bine in tara asta! ![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Puscarie ar trebui sa faci, evazionistule!Daca ar mai fi cateva miliarde pe planeta ca tine poate ca s-ar strange bani de un studiu de fezabilitate pentru un alt stduiu de fezabilitate al unei posibile autostrazi care leaga un spital inexistent de un combinat daramat de mult...
Astfel de ineptii ne tin ocupati, cheltuim, pierdem timp si nervi si Dracnea &co au timp de adevaratele afaceri... |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ádi bácsi, poi așa ezemplu ejti pentru tineretul nelinijtit postak postforumist?
Gonești pe șosele, nu-ț' recunojti greșala, predai țâdula cu-ntârziere și amu' evazionezi? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca nu 0kateste cat o fi amenda sau il baga la trebunal?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Face apel, întârzie să plătească, are experiență...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cred ca-i vorba de "sanatate" (cass).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
posibil
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Buna dimineata la toti cei de fata.
Orice activitate independenta care aduce venit si esti inregistrat ca PFA este impozitata. Daca ai renuntat, suspendat trebuie sa faci dovada |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Noapte bună!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Piele mica esti cam mojic cu nenea.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:51 |