Incep sa se arda becurile de la butoane!
![]() ![]() ![]() |
Incep sa se arda becurile de la butoane!
dydycom |
![]()
|
||
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|||
nadragos |
![]()
|
qwertyuiop Group: Members Posts: 23 Joined: 5 September 06 ![]() |
am si eu un bec ars de la geamul stanga. Dar nu stiu cum sa-l schimb. iese butonul de acolo fara sa se scoata toata masca?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
iese butonul......daca mai ai garantie du-te in service....
|
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Scuzati-ma ca va intreb, dar, celor care aveti geamuri electrice pe spate, va stau becurile de la butoanele acelea, dintre scaune, aprinse tot timpul? La mine tot timpul sunt aprinse cand merge motorul, nu sunt legate de pozitii.
This post has been edited by eXtenSion: 19 Feb 2008, 21:32 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
ledurile in locul becurilor sunt sfinte, eu am de cca un an si nu mai am probleme.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 19 Feb 2008, 21:14) Scuzati-ma ca va intreb, dar, celor care aveti geamuri electrice pe spate, va stau becurile de la butoanele acelea, dintre scaune, aprinse tot timpul? La mine tot timpul sunt aprinse cand merge motorul, nu sunt legate de pozitii. In mod sigur se sting atunci cind sint "anulate" geamurile spate (de la butonul de sub frina de mina). Daca depind si de aprinderea pozitiilor... nu am "testat". |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am tot cautat un topic legat de problema mea si mi s-a parut ca acesta este destul de aproape de ce cautam.
Mi s-a ars becul de la butonul cu impuls (geam stanga-fata). Nu am luat in seama, am trecut-o la "pierderi colaterale". Apoi am ajuns in service cu alta problema, si anume schimbarea ornamentului argintiu al consolei centrale din bord. Seara, pe intuneric, am ajuns acasa, si am constatat ca nu mai lumineaza decat unul din cele 4 butoane (cel de dezaburire luneta), celelalte (geamuri fata si blocare usi) fiind stinse. Nu se mai aprinde nici becul de la bricheta (nu am verificat inca daca priza functioneaza) si nici butoanele geamurilor electrice din spate (indiferent de pozitia in care se afla butonul care blocheaza deschiderea geamurilor - care se aprinde). Celelalte becuri din bord functioneaza. Este posibil sa se fi ars toate deodata? Este vreo siguranta care trebuie verificata? Vreun contact care sa afecteze aceste becuri (si doar pe acestea?). O sa merg inapoi luni la service sa intreb, dar macar sa fiu in cunostinta de cauza. Multumesc! |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.081 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma streseaza si pe mine becurile alea tampite din butoanele spate. Am inlocuit un buton cu totul si dupa ce am montat totul la loc s-a ars celalalt (probabil l-am scuturat la montaj).
Ce LED-uri pot sa le pun si cu ce rezistente aferente? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.081 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mersi de info.
Am mai facut si eu sapaturi aseara pe net si am gasit leduri la 12V. Astea merg direct, nu? De exemplu: http://www.e-piese.ro/shop/led_12v_-_5mm_alb.html Daca pun albe in suportul portocaliu obtin aceeasi culoare (stock)? Banuiesc ca nu trebuie led-uri superluminoase sau de mare putere. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
pune-i o intrebare ledmasterului Dsign
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(YRX @ 25 Jun 2012, 08:39) Daca pun albe in suportul portocaliu obtin aceeasi culoare (stock)? Nu puteai mai sa zici duminica trecuta? Iti aduceam smd-uri culoarea portocaliu. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
Am zis ca rezolv cu butonul de schimb
![]() Dar daca pun led alb nu obtin aceeasi culoare? Si as folosi cu picioare pentru ca sistemul de alimentare asa e gandit, sa nu ma mai chinui cu lipit fire. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
YRX |
![]()
|
Gata am bagat leduri.
Deocamdata nu pot sa-mi dau seama de culoare, vad diseara. Daca tot a fost operatiunea "migaleala" am schimbat si becul de iluminare al butoanelor de la climatizare cu un led cu soclu. Ce inseamna sa ai experienta ... data trecuta am dat jos panoul climatizarii, m-am chinuit cateva ore, acum am bagat mana prin spate si in 5 min gata... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde ai gasit si mai ales ce tip de soclu e?
Sau ai pus pur si simplu led pe soclu vechi? This post has been edited by adiya: 27 Jun 2012, 17:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
YRX |
![]()
|
Am gasit la Cora led-uri pentru bord cu soclul aferent complet, doar sa il inlocuiesti. Ceva asemanator cu poza 2 de mai sus dar si cu baza.
Partea proasta este ca ... se vede naspa... culoarea butoanelor climatizarii este mai deschisa decat a butoanelor de pe bord, datorita temperaturii de culoare a ledului. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Pentru climatizare ai gasit in Cora led inclusiv pentru butonul de AC?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
YRX |
![]()
|
Este vorba despre asta:
http://bravustuning.ro/leduri/leduri-bord.html Se foloseste la iluminatul butoanelor de incalzire/ventilatie/ orientare ventilatie. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ce culoare ai luat? Alb? Diferentierea se face prin folia aia de culoare diferita, sau trebuie luate pe culori? Si cate becuri sunt la panoul de climatizare? Multumesc pentru detalii.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
YRX |
![]()
|
Alb am luat, exact ala din link. Este un singur bec la climatizare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
Aici gasiti solutia pentru inlocuirea becurilor arse din butoane:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=253969&hl= |
--------------------
dacia
logan
2005 pcblayouter@yahoo.com
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am schimbat lageamurile electrice spate cu becuri de la o instalatie de pom , becurile arata identic doar ca lumineaza mai puternic sper sa si tina.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
electrica2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 April 11 ![]() |
mai simplu de atat nu se poate si ff.ieftin ,facut de mine. si bat chiar tare si culoarea e f. frumoasa
un led de 3mm =50 de bani si o rezistenta de 1k 10 bani si de restul munk distractie si tutun binenteles si cafea. Attached thumbnail(s) DSCARD0208.jpg ( Size: 647.37k ) Number of downloads: 251 DSCARD0207.jpg ( Size: 643.63k ) Number of downloads: 289 DSCARD0214.jpg ( Size: 102.69k ) Number of downloads: 292 |
--------------------
logan
logan 1.4
2007 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:30 |