daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
![]() ![]() ![]() |
daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 27 Feb 2007, 14:52) eu zic altfel te duci pe transfagarasean (motiv excursie de impacare) si pe la jumatate ii zici sa se dea jos sa verifice daca mai merg stopurile de pe spate si pleci......in timp ce verifica stopurile..... ps asigurate ca nu are geaca pe ea si tel mobil .... Asta suna ca si cum ai da-o jos sa se uite daca nu ai pana la roata de rezerva. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Dar intrebarea e...tu o mai iubesti inca?...sau mai tii la ea?
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
axabrt , fara suparare , dar ai fost cel mai mare fraier pana acum ! Cum frate , dupa ce ca ai luat-o fara zestre , dupa ce ca muncesti ca un sclav de dimineata pana seara , banii pe care ii castigi i-i dai ei sa-si faca mofturile
![]() 2. pune poza cu curvistina pe forum . 3. Daca ai fi ales sa ramai in continuare cu ea ... ![]() 4. Ai bani , ai casa , ai masina , o sa iti fie greu sa gasesti o fata curata . 5 . Stii vorba aia taraneasca , in tinerete e bine sa stai cu fetele care ies in prispa si in picioarele goale , dar la batranete trebuie sa iti alegi pe fetele care nu ieseau din casa dupa ce apunea soarele ... Neah , am uitat vorba ... oricum , ea tot asa o sa ramana , o sa sara din p***a in p**a, toti se vor distra cu ea si va ramane fata batrana ( si galeata ) . 6. Nu uita de sfaturile lui skija , ca sunt bune ! 7. Pe termen scurt , du-te si ia-ti concediu o saptamana de la lucru , ei spune-i ca te-au dat afara ... a doua zi te imbeti si cauti motiv de cearta cu ea ... daca are chef de cearta si nu face ce ii spui , jap o palma ! ... Si tot asa toata saptamana . This post has been edited by SiloS: 27 Feb 2007, 14:59 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe la jumatea lu' transfagarasan, ie cabana balea si alte pensiuni, mai bag-o fisa, mai trage-o data
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 15:36) Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca termini cu divortul de la prima infatisare. Legea este mai complicata putin aici, n-are rost sa detaliez, dar, chiar si prin intelegerea partilor nu se pronunta hotararea de prima data. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bua ai gata sa incheiem toata treaba asta axbart te ajutam noi sa treci peste asta ..uite ma ofer eu sa-ti tin pistolul in gura si tu sa tragi nu vreau sa intru in parnaie pt tine !
Deci concluzia noastra este : da-o in mmortii ei de treaba daca nu o bati te batem noi pe tine!! V-am salutat, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si anunt:
Se vinde urgent femeie 90/60/90, fabricatie 1977, km necunoscuti, garantie nu mai are, este folosita, bonus se ofera un aparat Jilette, carte de sanatate, chitante de la toalele cumparate pentru ea, o cutie ceara de urechi, pret 4000 euro, nu e negociabil. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am dat-o afara deja...poate ii face placere, acu nu mai are de ce sa se ascunda.
Oricum pe mine nu m-a sunat sa isi ceara scuze. sper ca a primit citatia. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Atunci vinde masina mai repede , sau fa vanzare pe numele parintilor ( rudelor ) tale iar dupa divort "cumperi" masina inapoi!
Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Daca nici macar nu te-a sunat , nici intrebarea ta cu "ce sa fac?" nu isi mai are rostul !
Divort si iti continui viata , nu ai copii , esti tanar , viata nu ti-a intors inca spatele ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Stii ce faci cel mai bine...
stai si tu vreo luna-doua singur...iti cumperi tie haine ![]() This post has been edited by Vlad_solenza: 27 Feb 2007, 15:13 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
deja devine melodrama.
bafta. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
e naspa, dar stii tu cum e: dupa femei si autobuze sa nu alergi si sa nu plangi ca le-ai pierdut, stai in statie ca vine altul/alta, si poate e model mai nou si mai bun decat ce ai pierdut, pana la urma viata ta proprie si personala nu se rezuma la o fomeie, poate intr-un an, 2, o sa te uiti un urma, si o sa constati ca totusi a fost un lucru bun, chiar daca acum nu pare.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Mai, eu am citit la topicul asta de ma dor ochii...mi-ati mancat si mie pauza de pranz .... Bucuria avocatilor.... corbi care se infrupta din ramasitele relatiilor dintre oameni.... ![]() Era o vorba: "Femeile isi inseala doar barbatii pe care ii iubesc. Pe ceilalti pur si simplu ii lasa balta" ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Partea misto e ca pana acum au scris aici doar cei care au acces la net la servici... sa vedeti de la 6-7 incolo ce o sa fie...
Plus de asta, sfaturile cu: DIVORTEAZA sau IART-O nu mai merg.... asa ca de acum incolo, dati solutii inventive... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu acum ani buni am trecut prin asa ceva.e dureros ca dupa cativa ani de stat impreuna sa se intaple asa ceva dar viata merge mai departe.
Cu bataia nu faci mare lucru eu atunci am batut-o cu vorbele (ca sa zic asa )iar dupa vreo 3 ani de la despartire cand eram cu altcineva deja ,m-a cautat ca sa reluam relatia ![]() sincer iti spun ca stiu prin ce treci mai ales daca ai tinut la respectiva persoana si ea ti-a dat cu piciorul.eu nu eram casatorit dar deja erau ganduri de asa ceva ca eram de 4 ani impreuna. Sfatul meu este sa tii capul sus si sa nu disperi dupa ea ,oricum daca s-ar intoarce tot nu o sa fii impacat,asa ca mai bine despartiti-va si las-o in plata Domnului,mai bine sa te tina minte ca ai fost un domn cu ea decat sa te tina minte ca ai batut-o de ai rupt-o la final(cu toate ca uneori e bine si asa). |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Cat s-a scris!! Si ce s-a scris!!! Edit: Fabian si ce te faci daca la sfarsit n-ai batut-o bine? si te baga ea in spital la papa cu paiul toata viata? Eu zic ca bataia nu-i o solutie. This post has been edited by Lexy: 27 Feb 2007, 15:37 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 15:03) am dat-o afara deja...poate ii face placere, acu nu mai are de ce sa se ascunda. Oricum pe mine nu m-a sunat sa isi ceara scuze. sper ca a primit citatia. Frate dar te misti nu gluma, si noi care credeam ca esti un mototlol... Iniante de 11 cand ai deschis topicul cu lacrimi in ochi intrebai ce-i mai bine sa faci, s-o ierti sa n-o ierti, iar acum dupa 8 pagini, 4 ore si o lunga puaza de masa deja i-ai trimis si citatia... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
Lexy ai facut vreodata ce a facut aia? Ai patit vreodata ce a patit el?
Asa ca esti femeie, sa vedem si din punctul asta de vedere... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pai lucrurile aici au ajuns.dar eram in dubii, daca mai merita sau nu.
nici acu, dupa 5 ore si 8 pagini nu sunt mai dumirit, dar cel putin am vazut si ce cred altii, si experienta altora. se pare totusi ca nu mai merita. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa vedem si noi ce fel de poama esti...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
Si eu tot de parerea asta sunt ca bataia nu e o solutie.mai mult au durut-o cuvintele care i le-am zis atunci cand ne-am despartit si cand m-a sunat dupa atatia ani mi-a zis ca si-a adus aminte de ce i-am zis(totusi fata a avut constiinta)
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu ai copil cu ea ca atunci era dureros.
Arunc-o de la balcon ![]() Edit : Doamne fereste sa o arunci goala ca sigur cade in .....teapa. ![]() This post has been edited by ROK: 27 Feb 2007, 15:52 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
dadadadad arunc-o ca " ie la moda" !!!
|
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
33 User(s) are reading this topic (7 Guests and 1 Anonymous Users).
Concluzia: foarte interesant topicul asta... On Topic.... divort si la revedere... nu uita sa vinzi masina parintilor.... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
da trebe sa fie doctor neaparat
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat timp ea nu e in stare sa recunoasca (desi pare ca in fata neamurilor ei a recunoscut), inseamna ca umbla cu prostii si n-are nici un interes sa repare lucrurile. Pentru tine, ca esti tanar, mai bine te rupi de ea si iti vezi de viata ta, ca sa nu ai de suferit mai tare mai tarziu. Nu o sa-ti fie usor, dar asta e, ai grija de tine, ca daca tu n-ai, altcineva nu are.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
M-am apucat de lecturat acest minunat topic, dar nu prea am sanse sa-l sfarsesc.
![]() Pana acum, am o si io o intrebare...E BUNA MAIMUTA? Si ca o prima solutie...daca vrei sa te razbuni...dai un telefon la soacra, te autoinviti la masa si te duci insotit de noua ta prietena! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 27 Feb 2007, 15:40) Lexy ai facut vreodata ce a facut aia? Ai patit vreodata ce a patit el? Asa ca esti femeie, sa vedem si din punctul asta de vedere... ![]() QUOTE(radian @ 27 Feb 2007, 15:42) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pai parinte...n-am facut si nici n-o sa fac vreodata. Chestii de genul asta nu se iarta sub nici o forma!Si nici nu exista scuze. Gata parinte! Zic tatal nostru sau nu? ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:24 |