daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
![]() ![]() ![]() |
daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie unul mi se pare total anormal sa lovesi o femeie,nu concep chestia asta si nu-i vad rostul.Chiar si un barbat mi se pare aiura sa lovesti, orice situatie ai intampina. Bine, ca sunt multe care ar merita o corectie asta e partea a II-a, dar nu cu bataia faci treaba.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
citesc de pe la ora 12 si nu se mai termina..mai fac o pauza dau si eu de un reply si nu apuc sa scriu ca au mai aparut 4-5 posturi.
Intrebare: spui ca ai prins-o? cum sau e vorba de "ce spun prietenii si vecini"? Si daca ai prins-o cu unu in casa si mai poti tasta (adica nu ai degetele julite de urme de dinti) nu stiu ce sfat sa-ti dau |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pai dintii amorezului in cazul ideal, daca nu dintii lu ernest ca sa-mi faca si mie o placere
![]() L.E. si pe-ai tipului cu Ispita, ca din cauza lui cand vad o tipa "interesanta" am inceput sa ma uit sa vad camerele... uite asa se instaleaza paranoia This post has been edited by rhunder: 27 Feb 2007, 18:56 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce vina are ala ?
Adica un strain e de vina, nu nevasta'ta ca se culca cu el. This post has been edited by andu911: 27 Feb 2007, 19:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai d-aia am si intrebat. Ce vina are el?
Ce, tu n-ai f--e nevasta altuia? ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 27 Feb 2007, 19:13 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da si ea o sa ii zica....scuza-ma iubire, era atat de sexy, ca n-am putut sa-l trec cu vederea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Oricum e un sentiment special sa te f**i cu femeia altuia
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
andu911 |
![]()
|
Ai senzatia ca esti gigolo.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Rog initiatorul topicului sa nu omoare nevasta. Sa o lase sa-i mai friga si pe altii.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
desi nu esti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E gigolo damboviteano. Mai ieftin.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o my god !!!
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rhunder |
![]()
|
singurul lucru interesant e surplusul de adrenalina..la gandul ca vine "'mnealui" acasa si te gaseste in excercitiul "functiuunii"
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 27 Feb 2007, 19:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Deja o dati in "DIVERSE"... gata... omu' are o problema, si voua va arde de Carton Network.... Lasa-ti-l sa se gandeasca dupa care sa II RUPA PICIOARELE, DINTII si GATU', sa o lase in piele goala pe Autostrada Soarelui, sa se duca si el la femei, sa-i puna cianura in ceai, sa-l omoare pe ala cu care-l inseala, sa vanda loganu (ca asta e marea lui problema), sa ii traga teapa la partaj si... gata....
BAFTA! lasati omul sa-si puna problemele cap la cap.... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
axabrt... nu poti sa-mi vinzi masina fictiv si sa ti-o dau inapoi dupa divort (ma rog, vorba vine, ca la tine va sta)? conteaza pe ce suma o vinzi?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
cat ceri pe logan?
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu vorbesc f serios
L.E. ma rog, nu neaparat mie, cuiva din afara familiei in care sa ai incredere ca ti-o mai da si inapoi |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
mai in gluma mai in serios uita`te la filmul "Inchisoarea ingerilor " daca nu ai vazut si vezi acolo ce metode se aplica ..asta daca ai prins`o in fapt
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Super topic!!! 10 pagini intr-o zi...
@axabrt, imi pare rau pentru ce ai patit, oricum gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva de care sa iti para rau mai tarziu.Sper sa se rezolve cu bine pana la urma, si sa fie bine pentru tine. Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
mooaaahh deci asa agitatie mai rar SMV*
![]() @axabrt: acum ca ai luat-o din loc cu divortul, go for it! Dar gandeste-te, situatia ar fi fost cumva alta daca: - deschideai ochii mai bine in primii ani? - erai tu primul cel surprins? Din ce spui tu se pare ca doamna e recidivista, deci ar cam trebui s-o lasi. In orice caz e greu sa imi dau cu parerea, fiindca nu mi s-a intamplat (cred!?!?!?!) * SMV = (acr.) "sa moara Veta" |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Totusi niste poze cu viitoarea domnisoara se poate sa vada si ochiul nostru?
![]() si..asteptam continuarea ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
pastrama |
![]()
|
Daaaa, vrem pozeeeeeee...sa stim cum arata ca sa ne ferim de ea daca se da la noi.
![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 27 Feb 2007, 23:56 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sa nu se duca fufa la Mircea Radu in emisiune sa incerce ceva
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Regrete profunde pentru initiator. E chiar o drama. Probabil ca ai impresia ca 3 ani din viata ti i-ai irosit.
Dar nu ma pot abtine sa remarc: impresionant topic! N-am citit decit primele postari, dar vad ca s-au strins vreo 10 pagini in nici 24 de ore. Cred ca e cel mai de succes topic ever de pe Daciaclub. Mama, ce placere avem la o birfa mica! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Chiar asa pune si poze...in caz ca apare pe la Iarta-ma sau alta emisiune...oricum omul este pus intr-o postura foarte proasta...in final LAS-O
This post has been edited by zanga: 28 Feb 2007, 07:55 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:28 |