am o problema cu extragerea carcasei unui rulment, la o masina de spalat
![]() ![]() ![]() |
am o problema cu extragerea carcasei unui rulment, la o masina de spalat
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cea mai simpla varianta ar fi sa tai ce a mai ramas din rulment , asta daca ai posibilitatea .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
E otel si e greu de ajuns la el...oh
This post has been edited by george_slz: 2 Mar 2007, 05:55 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Spray WD 40 sau ceva asemanator ptr. deblocare nu ai incercat sau poate incalzit cu o lampa si fortat iese
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu la o ARDO500 i-am scos cu o surubelnita batand usor cu ciocanul in manerul acesteea. Bate in inelul exterior al rulmentului schimband punctul de contact in cruce. Este bine sa folosesti si un spray cu ulei penetrant.
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.075 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu ciocanul si o surubelnita. Asa am reusit eu la Gorenje. Totodata ar fi bine sa schimbi ambii rulmenti + simering-ul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Iti trebuie o presa. Incearca sa improvizezi cu un surub mai mare si ceva piulite (desi e cam greu). Cu ciocanul poti sa-l intepenesti de nu-l mai scoti.
|
--------------------
-
-
-
|
|
george_slz |
![]()
|
S-a rezolvat!
Am fost azi la un service auto, al unui mester(nu de ala cu fite) si nenea a improvizat pe loc o dalta si a lovit cu precize rulmentul ala, si am plecat bucuros in 5 minute,si nu am intarziat la serviciu. Maine asamblez masinaria.... |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:28 |