DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Spalatu' trotuarelor!

Sunteți de acord cu noua lege a lui Băsescu?

DA [ 16 ] ** [61.54%]
NU [ 10 ] ** [38.46%]
Total Votes: 26
Guests cannot vote 
Watchful snake
post 23 Aug 2004, 16:13
Post #61

Membru

Group: Members
From: București

Lasă, că ani de zile nu s-a făcut curățenie în orașul ăsta... L-a spălat ploaia și l-a măturat vîntul... Au zburat praful, hîrtiile și pungile de plastic din locurile cu gunoi peste tot pe străzi...

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 23 Aug 2004, 16:18
Post #62

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Bobo, vezi ca iarna se da cu o gramada de nisip pe strazi, ala tot in canalizare ajunge. Nici nu ma mir de faptul ca respectivele conducte sunt colmatate cu tot felul de derivate din nisip si pamint.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
maddan
post 23 Aug 2004, 16:45
Post #63

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

In loc sa ia astfel de decizii, mai bine s-ar gandi sa inceapa sa amendeze serios pe imbecilii si nesimtitii care trag santuri de-a curmezisul strazilor, in care iti rupi masina. Un astfel de sant a reaparut de vreo trei (3!) luni pe Camil Ressu, langa statia de metro Grigorescu, si deja a inceput sa se adanceasca masiv.
Pe acolo trec si mijloace RATB, deci e al Primariei Generale. Chiar nu iau idiotii astia nici o masura?! Chiar trebuie sa ne rupem masinile din cauza nepasarii unor RADET, Romgaz, samd, care fac un sant pe unde ii apuca nevoile si apoi pun un fel de criblura infecta peste el care tine o ploaie si apoi se face muci?

M-am saturat de toti incapabilii care ne conduc, atat pe plan local, cat si pe plan central. Sa-i ia :drac: si sa-i duca pe Planeta Moldova. Si sa-i inchida acolo pana cand o sa crape de atata nepasare si prostie! :injuratura:

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
klaus
post 23 Aug 2004, 21:03
Post #64

步步

Group: Moderatori

Revin sa punctez cretinismele hotararii, caci vad ca discutia s-a axat doar pe o latura a ei:
1. Ma obliga sa fiu sambata dimineata in Bucuresti, in fiecare saptamana, altfel sunt contravenient. Limiteaza libertatea de miscare. Astfel de hotarari exista si in alte orase din alte parti (o cautare pe net este revelatorie), dar nu obliga pe nimeni intr-o anumita zi a saptamanii sa faca o treaba, zic de obicei intre orele si orele se poate face curatenie, in fiecare zi. Este la latitudinea ta sa alegi ziua. Mentionez CONTRADICTIA CU RELIGIA IUDAICA privind sabath-ul. Pentru aceasta minoritate religioasa RECUNOSCUTA hotararea este NECONSTITUTIONALA.
2. Ar fi interesanta de vazut hotararea corespunzatoare a New York-ului , care interzice aceasta activitate a fi realizata de persoanele particulare. De altfel, in marile metropole nu se pune aceasta problema, ci numai in orasele mici, cu fonduri din taxele locale reduse (ops, ia te uita pe unde ne plasam...)
3. Hotararea idioata imi incalca dreptul meu de a dispune de concediu anual (ma obliga sa fiu in fiecare saptamana sambata intre 7 si 12 in Bucuresti.
4. Nu zice nicaieri care sunt sumele care nu vor mai fi platite furnizorilor de servicii de salubritate si curatenie pentru aceasta activitate care este trecuta, prin caietul de sarcini ca atributie a lor, in sarcina lor. Acesti furnizori fac ceea ce se cheame in termeni juridici IMBOGATIRE FARA JUSTA CAUZA, ia primarul nostru face DETURNARE DE FONDURI, platind o activitate pe care furnizorii nu o realizeaza

5. Pun o intrebare de sfarsit: APA NOVA poate sa faca fata acestui consum suplimentar de apa intr-un interval orar atat de redus? Exista niste zvonuri ca ei chiar s-ar opune acestei hotarari tocmai din cauza asta...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Bobo
post 24 Aug 2004, 13:08
Post #65

Membru autentic

foarte pertinent ce zice klaus... drept pentru care in mod normal nici nu trebuie sa ne facem probleme, in caz de conflict chiar nu prea vad cum ar castiga..

nu inteleg ce are in capbasescu cu asta... ce vrea sa dem?

--------------------
+
dragOn
post 24 Aug 2004, 13:30
Post #66

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Tipic românesc. Se găsesc to felul de tertipuli pentru a ne eschiva de muncă. Ba e prea frig, ba e prea cald, ba e prea târziu, ba prea devreme, ba nuștiuce, ba nuștiucum, numai osul la muncă să nu-l punem. Iar în ceea ce privește punctul de vedere a lui klaus: nu te obligă nimeni să dai tu personal cu furtunu' și mătura, în cazul în care nu vrei sau nu poți. Sunt dezamăgit de voi. Continuați așa și o să ieșim din kktul ăsta peste 1000 de ani. Chiar nu înțelegeți că fără sacrificii imense nu se poate face nimic.

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
+
misterb
post 24 Aug 2004, 14:03
Post #67

Membru autentic

domnu dragon se pare ca sunteti rau voitor in a intelege argumentele date mai sus.
Acuzati pe cei care nu sunt de acord ca se eschiveaza de la munca, dar munca noastra este alta si o facem cel putin 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana la noi la servici. Cred ca in cazul de fata se eschiveaza de la munca cei care sunt platiti pt asta si nu o fac (adica ADP-urile din subordinea primariei care sunt platite din banii nostrii) bazandu-se pe asemnea tampenii emise de Primaria Generala ca o facem noi in locul lor. Asa ca mai subtire cu aprecierile jignitoare la adresa celor care-si fac treaba in domeniile pe care s-au pregatit si care la randul lor asteapta sa-si faca treaba si primarii si adp-urile. Am iesi din kkt-ul asta daca primariile si-ar face treaba si ar aplica cum am mai spus amenzile de rigoare celor care arunca gunoiul pe jos etc.
IN kkt-ul asta din pacate ne-a bagat cel caruia ii dai matale dreptate acum pt ca nu a fost in stare sa faca administratie si s-a ocupat mai mult de scandal dand dispozitii contrar legii si aberante carora cei ca tine le-au pus botul.

--------------------
Renault Clio IV Estate 0,9 TCe 2015
Clio Estate 0.9 TCe
+
Marty
post 24 Aug 2004, 14:23
Post #68

misterb, simpaticule, uiti ca pina anu' asta primari de sector au fost exclusiv vomele pesedeului ? Ma mir c-ai uitat cita mizerie era pe strazi si trotuare, de fapt cred ca-ti placea. Nu de alta, da' vad ca te-ai apucat sa concurezi Arielu' la capitolu' clabuci cind ia cineva apararea lu' Basexu si a masurii lui cu spalatul trotuarelor. :wink:

--------------------
+
asarban
post 24 Aug 2004, 14:36
Post #69

Membru autentic

Group: Banned

Ca sa nu mai vorbim ca "hale" mai proaste strazi sunt in sectorul 2 si 5!
Dar domnul misterb este pus aici sa faca campanie!
Cacofonia e pt Guvern!

Marty...daca iese iar psd-u si bombo...imi e clar ca misterb, cu fise despre fiecare si cu copii de pe aceste discutii ne va denunta la politie, pna, curtea de conturi, patriarhie si revista "Arici Pogonici" infierandu-ne atitudinea ostila regimului.

Ma iei coleg de celula la Jilava? Hai ca nu sforai!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
ashu
post 24 Aug 2004, 20:42
Post #70

Membru erectil

De cind am fost in Constanta cu masina si am vazut un oras in care se face intr-adevar ceva pentru asfaltare, nu mai tin cu Basescu.

Oh Doamne! Prost exemplu ai mai dat. Daca un mafiot ca Mazare e de invidiat... In afara de 3 bulevarde in centru, n-a asfaltat nimik. E VARZA Constanta la drumuri. Am luat o groapa de am zis ca mi s-a rupt masina in doua. Sincer, drumuri mai proaste ca in Constanta n-am vazut nici in cele mai crunte momente ale Bucurestiului. Plus aberatii de genul pe drumul ce trece prin fatza la Metro aproape se oprise circulatia ca sa toarne niste melic d-ala negru printre crapaturi, in conditiile in care pe acolo drumul arata ca dupa bombardament, e tot numai cratere :shock: Asta da afacere inutila, ce schimbat borduri sau alte chestii d-astea light... Si sa nu uitam ca fonduri sunt din celebra marlanie ILEGALA de a lua bani de la cei din alte orase ca sa intre in Mamaia. Ma opresc aici, dar am destule de zis, m-am intors din conced si sunt consternat cum a putut fi reales hahalera aia de Mazare.
On-topic: Io inteleg ca sunteti revoltati ca trebuie sa iesiti la munca de jos. Insa nu zice nimeni ca trebuie sa o faceti personal, puteti foarte bine sa platiti pe cineva pt. asta. Asa ca chestia cu concedu si plecatu la munte in uichend nu prea sta in picioare. Am un prieten care intr-o iarna a fost in vizita la niste cunostinte in State si a facut niste bani de buzunar mergand din poarta in poarta cu lopata la subrat oferindu-si serviciile de a le da zapada din fatza casei. Ce mare lucru. Io cred ca se pot gasi destui care pt. 50 de mii sa dea cu furtunul 10 minute in fatza casei voastre. E un capat de tara sa platiti banii astia? Nu cred.
Observ o kestie: intotdeauna nu e bine cum s-a inceput, trebuia altfel. Daca se incepe mazilirea cainilor vagabonzi, pai ce domne asta era prioritatea, ehe la cat jeg e ce mai conteaza. Nu mai e voie cu camionu in oras, iarasi, ca intai trebuiesc mutate depozitele, infiintate firme de transport cu masini mai mici, etc, etc, si abia apoi masura asta. Se spune ca lumea trebuie sa-si curete trotoaru din fata casei de jeg vara si de zapada iarna, nooo, nu e bine, intai sa se faca nu stiu ce altceva, abia apoi sa vina si pretentia asta. Si tot asa pana la pulivara, ca oricum s-o face nu e bine, o sa ramanem in stadiul asta inca 100 de ani.
Sunt de acord cu dragOn in tot ce-a zis aici.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Vlad Georgescu
post 24 Aug 2004, 23:16
Post #71

/----\ <--- Logan

Foarte ciudat. Eu am fost chiar impresionat de strazile din Constanta. Si am circulat mult...

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
+
EvilOne
post 24 Aug 2004, 23:33
Post #72

Membru autentic

From: Bucuresti/Alexandria

Cred ca exagerzi prea mult cu drumurile varza. Drumurile sint foarte bune si orasul arata foarte bine. Ca e ala mafiot e altceva.

Cit despre spalatul trotuarului, in afara de ce a zis Klaus (logic) sincer n-am nici un chef sa fac asa ceva. Sint prea multe lucruri pe care hotii astia ar trebui sa le faca inainte.....mult prea multe.

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
156
+
laufery6
post 25 Aug 2004, 06:12
Post #73

Membru

From: Constanta

ashu, dar cei care stau la bloc ce fac? Plateste tot unu care sta la parter si pe ceilalti ii doare in cot ? Ca sunt unii care nici nu vor sa auda. Doar sa-si bata capu` administratorul ca sa o puna pe femeia de serviciu si sa o plateasca in plus, dar crezi ca unii marlani nu or sa faca gura ?

--------------------
Fiat Albea 2007 Dynamic
+
dragOn
post 26 Aug 2004, 14:39
Post #74

ATENȚIE ACEST SUBIECT A FOST ÎMPĂRȚIT DE CĂTRE MINE.
DISCUȚIA CU CONSTANȚA A FOST MUTATĂ SEPARAT!

--------------------
+
Marty
post 26 Aug 2004, 14:45
Post #75

Pai l-ai impartit cam anapoda. Nu vezi ca mai sunt si alte mesaje legate de subiectul Constanta ?

--------------------
+
dragOn
post 26 Aug 2004, 14:49
Post #76

Mai bine de-atât mai greu... Vrei să-l împart pe cuvinte sau silabe???? :mester:

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 17:11
Forum Renault