Cumpar bec marsarier cu alarma sonora, Unde sunt de cumparat in Bacau sau Moinesti ?
![]() ![]() ![]() |
Cumpar bec marsarier cu alarma sonora, Unde sunt de cumparat in Bacau sau Moinesti ?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Anul trecut am luat asa ceva de la o benzinarie Mol, fosta Shell din Timisoara. Facea bip-bip, nu lambada. Intre timp s-a stricat bip-bip-ul, dar de luminat lumineaza in continuare.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Corect ! Mai sunt masini a caror alarma suna o noapte intreaga cu toate ca parca era o prevedere sa nu sune mai mult de 30 sec. E un nebun la noi pe strada cu un Opel Astra nou cu o sirena fantastica, asa ceva nu am auzit. Este super puternica. Noroc ca nu suna la vibratii si socuri, dar mai uita fraierul de ea si deschide usa..... Cred ca se putea implementa (ca la Logan) in inchiderea centralizata, dar asta probabil e mai complicat, mai usor e sa stresezi vecinii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
iulian.a |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 July 07 ![]() |
ar fi bine ca moderatorii acestui site sa fie mai promti. Cineva a cerut o informatie pertinenta si a primit o sumedenie de mistouri tipic marlanesti...
|
--------------------
Renault
9
Renault9 1,6D/1985
- B26HOD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai prompți ca tine? Fii șefa noastră!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io nu inteleg cu se face ca promtitudinea intruchipata apare cu 2 posturi da' numa' p-asta ti-l arata. Si asta nu se contabilizeaza, ca-i la Cafenea. Sau au inceput sa se contabilizeze posturile de la Cafenea si, ca semn de bunavointa, se pun dublu?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Se ofera vre-un premiu pentru dezgropare de topicuri moarte? Cu 3 ani juma e un nou record?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a trecut de mult de limita celor 7 ani, stai linistit!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Nov 2011, 12:31) Io nu inteleg cu se face ca promtitudinea intruchipata apare cu 2 posturi da' numa' p-asta ti-l arata. Si asta nu se contabilizeaza, ca-i la Cafenea. Sau au inceput sa se contabilizeze posturile de la Cafenea si, ca semn de bunavointa, se pun dublu? ![]() marty... numarul posturili sunt la comun dacia cu reno. daca intri de pe daciaclub iti arata doar posturili pe dacia club, daca intri de pe reno iti arata doar posturili de pe reno. This post has been edited by b76bgaarh: 3 Nov 2011, 13:20 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 Nov 2011, 13:17) Mai prompți ca tine? Stay tuned, ca o sa vina cu raspunsul prin 2020. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
io caut clacson cu halogen ...
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti dau eu un tub cu argon. De goarna iti faci rost singur.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai reușit să bagi fibra-n tub?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nik1965 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cumpar silencer pentru bec marsariere cu alarma sonora
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu caut ștergatoare față-verso.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu mai merge ACeu la limuzina?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
nik1965 |
![]()
|
cumpara niste hirtie igienica si te scoti ieftin
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
asa iulian.a.. zi-le si tu frate... io-s de acord cu tine.. cafeneaua asta a ajuns ceva de speriat... numa' off-topic, numa' raspunsuri neserioase...
Si daca vrei, ti-i zic eu p-aia de tre' sa le dai report... sa se invete minte... ca eu le-am tot dat, dar sunt in cardasie cu moderatorii... da' daca-s mai multe reporturi, ajung direct la admini.. si poate iau ei masuri... ca ne-am saturat de toti burghejii astia care stau pe daciaclub doar ca sa bage off-topicuri... ma-ntelegi? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai riport pentru off-topic.
Edit: si pentru instigare la actiuni anti-scursuresti. This post has been edited by bmwh548: 3 Nov 2011, 15:10 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 06:42 |