Noul Golf Variant ameninta Megane Estate?
![]() ![]() ![]() |
Noul Golf Variant ameninta Megane Estate?
adisteg |
![]()
|
||
![]() Membru de onoare Group: Members Posts: 43 Joined: 6 May 05 From: Rm Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
Expression 1.6 16v
- VL xx STG VW Passat HL - 2.0 TDI 140cp - B xx RSF
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Arata ca un pasat break. nu imi place deloc
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
Dupa parerea mea arata f ok pentru un break, spatele e putin cam ciudat dar merge....
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tin sa ma repet "E ODIOS!!!"
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa ia mai fata lui Megane break? Este mai odios decat Rodius, si nici botul nu e super-stralucit!!!
As lua Focus break sau Astra break anytime, daca ar fi sa vreau break si s anu vreau frantuzesti (multi au prejudecati). |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Spatele este oribil.
Intotdeauna VW va concura Renault cu sanse de izbanda, mai putin la design ![]() Iar Megane Estate este chiar o masina frumoasa... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ciudat... spatele nu aduce deloc cu designul vw... la passat de exemplu stopurile de la break seamana destul de mult cu cele de la berlina, la golful asta break stopurile aduc mai mult a... opel astra sedan!
This post has been edited by Bacu: 28 Feb 2007, 13:24 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici ai dreptate, stopurile sunt luate de pe Astra Sedan. Parca nu e spate de VW daca luam linia spatelui de la modelele actuale. Trebuia sa semene cu Passat Variant.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Mai bine puneau stopurile de pe passat variant,atunci ar fi aratat cat de cat ok,dar asa...masina e urata cu spume!
Megan Estate arata muult mai bine. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mie mi se pare ca arata foarte bine. Singurul lucru nasol e pretul care va fi pe masura. Comparatia cu Renault mi se pare gratuita. Mergeti cu un Golf Variant de 3-4 ani vechime cu peste 100.000 km la bord si pe urma urcati-va inapoi in troncanitoarele voastre cu cateva mii la bord si o sa vedeti diferenta. Megane e o masina frumoasa insa ieftina iar ieftineala asta nu e intamplatoare.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
a mea nu troncane absolut deloc, la 18.000 km...
![]() acum sper sa nu o deochi si pe urma sa incep sa ma vaicaresc si eu!! ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
acea masina e o reincercare de resuscitare a golfului care a murit prematur
dovada este si ca pregatesc deja generatia urmatoare desi masina nu a ajuns inca la maturitate pentru ca e un mare flop insa pregatesc urmatorul golf care va fi mai bun si mai ieftin chipurile |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Mie personal imi place masina din fata este identica cu modelul nou de jetta, iar la partea din spate stopurile de sedan
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici mie nu-mi troncane deloc si am 45K km, Manuel.
Oricum, gusturile privind aspectul nu se discuta. Totusi, eu recunoscc a VW Golf este o masina reusita, per total, si este oarecum de referinta in clasa sa. Spun oarecum pentru ca in zilele astea e foarte freu sa spui: "asta este cel mai bun model din clasa sa". Golf, Megane, Focus, Civic, Astra - toate sunt excelente. Mai sunt si altele dar un pic mai in spate ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Mie imi place cum arata, dar nu vreau sa ma gandesc la pretul ce-o sa-l aibe. Am vazut zilele trecute o Jetta, care costa 17700 si ma gandeam ce ofera pentru pretul ala. Designul exterior este ok, dar cel interior mi s-a parut primitiv si materialele nu mi se pareau de prea buna calitate. Cel putin nu mai buna decat la Megane. Volanul arata incredibil de naspa. Radioul insa era fain si avea si optionale multe. Totusi, eu chiar nu vad unde e diferenta de pret fata de Estate-ul meu sa zicem, care fara jentile de Al, climatronic si clima in spate, a costat cu 3000 de euro mai putin.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Estate Expression
2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
e groaznic spatele.
cat despre "tehnic"... am un prieten care a avut golf3 cativa ani buni si era maniac cu masina aia. apoi, de multumit ce a fost cu 3'ul si'a luat un 5. 5 de care a vrut sa scape dupa numai 3-4luni. masina germana nu mai este ce a fost. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
dar nici traficul si soferii de alta data....................
masina e masina... cam inalta...prea inalta |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Tare mai pacatuiesc nemtii cu Golful V. Asta e ... daca sunt atat de conservatori, acum trag ponoasele. Cu masinile astea din generatia noua VW, parca nici nu mai stii care si cum e ! Ce ti-e si cu goana asta dupa identitatea de marca ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nici a mea n-a avut nici un greiere pana la 30.000, Bacule, deci inca e timp
![]() Manuel : Am mers cu un Golf Variant IV de 3-4 ani vechime, cu peste 100.000 km si luat din Germania, si e RUPT. In fiecare zi, proprietarului ii murea cate ceva. Cand isi stergea luneta, apa cu sapun ii intra in portbagaj. Stergatorul din spate i-a murit. Si masina troncaia de ziceai ca se dezmembreaza. Greierasi ca Reno-ul nu avea, nu scartaia in ea, dar totul troncanea intr-un mod incredibil. Ce pot sa zic, era 1.9 si de tras, tragea, mi-a placut cum se misca, deci cu motorul n-am nimic, dar masina per total era DISTRUSA, nu stiu in ce conditii, dar in nici un caz nu era masina perfecta pe care o lauda toata lumea. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
spatele e foarte nepotrivit. si oricum mie personal mai mult imi place golful 4 (nu variant)
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Arată foarte bine pentru o mașină de familie...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Manuel @ 28 Feb 2007, 15:03) Mie mi se pare ca arata foarte bine. Singurul lucru nasol e pretul care va fi pe masura. Comparatia cu Renault mi se pare gratuita. Mergeti cu un Golf Variant de 3-4 ani vechime cu peste 100.000 km la bord si pe urma urcati-va inapoi in troncanitoarele voastre cu cateva mii la bord si o sa vedeti diferenta. Megane e o masina frumoasa insa ieftina iar ieftineala asta nu e intamplatoare. Masina este mai ieftina in Romania dotorita pietei locale extrem de handicapata. In Vest diferentele de pret intre Megane si Golf sunt insignifiante. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Zise unul ceva de Megane si gata, s-a nascut polemica Golf vs. Megane. Ce-aveti, domnilor ? Ia sa pun pe vwforum un link catre pagina asta sa vada si baietii aia discutia asta !!! Era vorba doar de o stire, nimic mai mult ...
LE: "Masina este mai ieftina in Romania dotorita pietei locale extrem de handicapata. In Vest diferentele de pret intre Megane si Golf sunt insignifiante." Sau poate pentru ca la ei nu se prea vinde Megane Sedan ? Ci doar Megane si Megane Estate ? This post has been edited by cristi.r: 28 Feb 2007, 19:50 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ai vazut tu undeva in postul meu cuvantul "Sedan"??!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristi.r |
![]()
|
Nu, dar la noi, in tara noastra, despre a carei piata spui tu ca este extrem de handicapata, ala se vinde cel mai bine ...
This post has been edited by cristi.r: 28 Feb 2007, 19:58 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
Si vrei sa mai zici o data care era ideea de inceput? De ce ai citat postul meu?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
cristi.r |
![]()
|
Pentru ca ai facut o comparatie dintre piata noastra si cea din vest. Or, la noi este vorba despre o masina, sedan, iar in vest este vorba despre alta(alte) masina adica bicorp si estate.
LE: "estate" este destul de scump si la noi. This post has been edited by cristi.r: 28 Feb 2007, 20:09 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
Tot foarte ambiguu te-ai exprimat. In fine, ceea ce cred eu ca vroiai sa zici e ca doar Sedanul se vinde ieftin in Romania, si restul caroseriilor tot scumpe sunt. Ei bine nu este adevarat. Si Sedanul si Bicorpul si Estate-ul sunt mult mai ieftine in ROmania. Daca in vest diferenta intre Golf si Megane ( la cele trei versiuni de caroserie) este de un 5%, in Romania diferenta intre cele doua masini este de chiar 35%. Ai inteles acum?
![]() This post has been edited by ssilviu: 28 Feb 2007, 20:16 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
cristi.r |
![]()
|
Ma rog, cum spui tu ...
... cred ca m-am exprimat destul de clar, cu toate ca am uitat o virgula intre "masina" si "adica" ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
ssilviu, daca la noi Golful ar fi fost la acelasi pret cu Meganeul, ce ai fi ales? Hai ca tot am facut varza threadul asta...
Eu nu zic ca nu-s multumit de masina, la banii pe care i-am dat e ok. Greierii ma termina cu capul dar in rest n-am ce sa-i reprosez. Daca insa mi-as fi permis un Golf, n-as fi ezitat niciun moment. Alex, daca vrei cu adevarat, poti rupe orice masina in 5000 km. Pe mine m-a uimit linistea absoluta cu care masina aia trecea peste denivelari. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:22 |