Noul Golf Variant ameninta Megane Estate?
![]() ![]() ![]() |
Noul Golf Variant ameninta Megane Estate?
kodrix |
![]()
|
||
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 28 Feb 2007, 21:24) Alex, daca vrei cu adevarat, poti rupe orice masina in 5000 km. Pe mine m-a uimit linistea absoluta cu care masina aia trecea peste denivelari. Pai si daca vrei cu adevarat, poti avea grija de o masina de 100.000 km. Cine stie cat de bine a fost intretinuta si cate au schimbat la ea ? Estate-ul meu, daca tot veni vorba de comparatii, are 95.000 si nu am bagat nici un ban in el. Daca m-as pune pe treaba sa-i elimin greierii, macar cativa, ar fi decenta masina avand in vedere nr. de km... Tot ce pot sa spun e ca mitul asta cu VAG-ul masina perfecta e foarte departe de adevar. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt fan VW, dar il consider net superior unui Renault, dar sa nu sarim calul totusi. Stiu multe exemple de VAG-uri cu probleme MARI, si stiu de la cunostiinte nu de pe forumuri ca, sa fim seriosi, pe forumuri sunt multe povesti... Oricum, revenind la subiect, mie imi place cum arata Golful asta variant, e chiar dragut, mult mai frumusel decat oribilitatea aia de Golf IV. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
ce dracu`, cred ca sunt cele mai urate stopuri pe are le-au pus pe un vw.
This post has been edited by dadu: 3 Mar 2007, 14:14 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
Parerea mea: nu stiu daca am vazut un break mai urat in ultimi ani. Daca vreti un break frumos, vedeti Laguna Break.
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:56 |