Cub Rubik, De unde cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Cub Rubik, De unde cumpar?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
mai am si acuma un Rubik vechi.
Ii dezlipisem fetele si le pusesem corect si de-aia arata ciudat, nu are culorile in ordinea corecta. Era o metoda buna de pierdut timpul in statie la tramvai, in autobuz, etc. Apropos, stiti ca inventatorul nu a primit nici macar un dolar de pe urma cubului? Damn lawyers! This post has been edited by dizzy: 1 Mar 2007, 09:44 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bua citesc si ma luminez cat de tanar sunt, eu nu prea am apucat revistele alea de care vorbiti voi..cubuletul il stiu si eu dar nu l-am rezolvat ..monopoli rulzz !!
Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da' Cico ai apacat?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Lasa bre, ca monopoly, risk si alte board-game-uri sunt multiplayere. Aici e vorba de singlegame-uri.
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ATTOL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 June 06 ![]() |
mda... revenind la rubik, acum vreo 20+ ani, il faceam si eu pe nerasuflate. acum, am incercat, dar am uitat ultima formula. ai trei culori (sus, jos si o laterala) si trei "porti" (la fiecare "poarta" lipseste o singura piesa (jos, in mijloc) pt a fi culoarea completa). imi poate spune cineva care este formula finala?
This post has been edited by ATTOL: 1 Mar 2007, 11:06 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Incearca aici!
Am si eu un cub vechi, n-am reusit niciodata sa fac mai mult de doua fete(aveam vreo 12 ani pe atunci). M-ati facut curios cu topicul asta, cred ca iau cubul si ma chinui sa-l rezolv ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
blackout |
![]()
|
Sunt la Kaufland, 19,99ron, pe fete e lipit un fel de autocolant si difera culorile fata de cel vechi.
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(tribunul @ 1 Mar 2007, 20:10) Bua la 23 de ani ai mei am apucat si eu storcatorul ala de creier ...am avut o tentativa dar so dus cu tot cu cub !! la vremea mea rupeam televizoru iun doua cu Sega ![]() ![]() V-am salutat cu respect, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci, o sa merg maine acolo, sa vad ce si cum.
LE.: Cumparat de la Kaufland, de pe Barbu Vacarescu. 20 RON, de o calitate acceptabila. Merci de pont, @blackout ![]() This post has been edited by VladG: 3 Mar 2007, 18:10 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
cristid_ |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 30 October 08 ![]() |
Pentru Sony !!
Am citit ca sti sa rezolvi si sfera! Eu am una cu globul cred ca din '90 si nu am rezolvat nimic ! Bineinteles ca trebe sa o caut bine de tot, dar daca am dat de voi poate ma ajuti cu niste formule (retzete ![]() |
--------------------
dacia
supernova
1996
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
http://www.minitoys.ro/catalog/advanced_se...ec27d0d&x=0&y=0
http://www.librarie.net/jucarii/101300/Cub...astic-hexagonal http://www.depozituldecarti.ro/carti/10130...stic-hexagonal- http://www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=104 Iar solutia (in engleza) se poate gasi la: http://www.rubiks.com/World/~/media/Files/...ok_LOW_RES.ashx This post has been edited by JORJ: 30 Oct 2008, 20:21 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
blackout |
![]()
|
Pe mine m-a prins asa de tare anul trecut incat am ajuns la 5x5x5
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Elburs |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 4 August 06 ![]() |
Exista doua tipuri de cub Rubik original,
Cubul Rubik clasic Genios.ro - Cub Rubik 3x3 original Cubul Rubik varianta Rubik Studio Genios.ro - Cub Rubik 3x3 varianta Rubik Studio Diferenta dintre ele este ca varianta Rubik Studio este facuta direct in Ungaria, si are tensiune reglabila. Din acest motiv varianta Rubik Studio este recomanda de catre Speedcubing.com pentru speedcubing-tuning ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
GTI 2001
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.068 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
auzi da tabla din aia magnetica sau caleidoscop de unde sa iau. vine craciunu si mi-ar prinde bine niste idei
tabla magbetica era ceva cu pilitura de fier si un magnet, scriai ceva si dupa aia trageai de un levier si se stergea. This post has been edited by axabrt: 17 Dec 2008, 15:37 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dragusind |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 May 14 ![]() |
Daca doriti cuburi rubik puteti sa incercati aici:
1. Jocshop.ro - Cuburi Rubik Standard Cuburile standard sunt originale si importate din Ungaria ( 2x2, 3x3 si Rubik's Mirror) 2. Jocshop.ro - Cuburi Rubik de Viteza Cuburile de viteza pot fi folosite la campionate de speed cubing deoarece piesele se misca foarte usor. This post has been edited by dragusind: 13 May 2014, 12:35 |
--------------------
VW
Golf
2005
- 23423FG
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La 100 de bucati este reducere?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La un metru cub de cuburi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tutorial cum sa-l faci are?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragusind |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 May 14 ![]() |
QUOTE La 100 de bucati este reducere? La cantitati mai mari (peste 30 de bucati) se poate face reducere. QUOTE Tutorial cum sa-l faci are? In pachetele vandute nu sunt incluse ghiduri insa sunt disponibile online video-uri de rezolvare (in limba romana si engleza). Exemplu: A. https://www.youtube.com/watch?v=VJq01_5NcKg partea 1 https://www.youtube.com/watch?v=tiEKkz-jluI partea 2 https://www.youtube.com/watch?v=YkEn_c0wjrA partea 3 B. https://www.youtube.com/watch?v=FsDykU1eyqE Ghid in Engleza care se poate descarca si printa: http://eu.rubiks.com/uploads/general_conte...solution-en.pdf Daca doriti pot sa fac eventual si un ghid in romana. |
--------------------
VW
Golf
2005
- 23423FG
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dorim. Venim acasa obositi de la serviciu si tu ne propui sa ne sfortam intelectul cu jucaria aia. Toata rezerva ce o pot acumula intr-o saptamina o folosesc la gratarul din dosul blocului, duminica dupa amiaza. Cit timp se frige cirnatul m-as juca cu zarul ala, dar sa-l pot face inaintea vecinului, sa-i iau berea. As avea nevoie, deci, de o scurtatura. Ca cam ca atunci cind intri prin fata la coada.
13 May 2014, 19:10: Stiu ca Rubik asta a fost ungur. Parintele nostru paroh de la Gaojdeala de Cimpie nu ne lasa sa cumparam de la catolici. Ne afuriseste. This post has been edited by corbex: 13 May 2014, 18:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 May 2014, 18:53) As avea nevoie, deci, de o scurtatura. Vii cu unul facut de acasa... si ii iei si casa vecinului ![]() This post has been edited by UXE: 13 May 2014, 18:17 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
blackout |
![]()
|
QUOTE(dragusind @ 13 May 2014, 12:35) Buna dimineata! Dupa 7 ani cred ca si-a gasit omu' cubu'. ![]() QUOTE(dragusind @ 13 May 2014, 14:56) La cantitati mai mari (peste 30 de bucati) se poate face reducere. Cam scumpe pe situ' ala. Cu reducere cu tot. In pachetele vandute nu sunt incluse ghiduri insa sunt disponibile online video-uri de rezolvare (in limba romana si engleza). Daca doriti pot sa fac eventual si un ghid in romana. Ghid nu e nevoie sa te obosesti sa faci, speedcubing.ro are de toate. In ROMANA. Da' poate stii de site si de acolo vrei sa le iei. This post has been edited by blackout: 13 May 2014, 22:33 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hehe, ia vedeți logo-ul Google de azi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E un fals, are prea multe patratele albe...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Originalul avea patrate albe, rosii si verzi in numar egal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gata, l=am rezolvat pe nepot, poate sa cumpere de aici... (Radiane, nu intra ca te umpli de bube!!!
![]() This post has been edited by Marty: 19 May 2014, 20:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Prea tirziu! A intrat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 14:10 |