Mi se blocheaza o roata pe spate !, Roata blocata !
![]() ![]() ![]() |
Mi se blocheaza o roata pe spate !, Roata blocata !
tinu19_19 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1971
- MS-07-ACD
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e de la limitator, da jos tamburul si vezi ce e acolo..pistonas receptor blocat/ferodouri uzate..etc.
Daca elimini limitatorul, o sa ai frana prea puternica pe spate. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tinu19_19 |
![]()
|
Tinand cont ca acuma frana pe spate este inexistenta, nu mi ar displace deloc sa am frana puternica pe spate. Dar sunt curios sa stiu daca asta poate duce la derapaje cand franez ? Sau alte efecte negative ? Sau singura urmare e doar faptul ca frana pe spate va fii prea puternica ?
|
--------------------
Dacia
1300
1971
- MS-07-ACD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ti se va bloca spatele si vei derapa.
Daca nu e cilindrul ai ferodoul uzat pana la nituri, desfa si vezi. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tinu19_19 |
![]()
|
Dar daca franeaza bine toate cele 4 roti, tot derapeaza fara limitator ?
Mai este cineva pe aici care a desfiintat limitatorul ? Daca este cineva care si a desfiintat limitatorul de frana, modelul cu simplu circuit, l as ruga sa mi spuna cum se comporta acum frana, si niste pareri PRO si CONTRA ... |
--------------------
Dacia
1300
1971
- MS-07-ACD
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Fara limitator se blocheaza rotile pe spate intrind in derapaj-oricit ai spune ca "spatele tine egal stinga-dreapta", o mica diferenta va fi, volanul poti spune cit vrei "e fix pe centru", nici asta nu e adevarat, o mica dezaxare va exista. Astea doua vor pricinui derapaj sau frinare serpuita.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Verifica cilindrul de la roata si cablul de frana de mana. De la limitator sigur nu e.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am limitatorul fara limitare
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Mai baieti nu va jucati cu franele. Daca is facute asa cum sunt sunt facute cu un scop si probabil si gandite.
Blocarea rotii spate este de la pistonas. Am patit si eu. This post has been edited by ilikecheese: 11 Aug 2006, 12:59 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
pe direct franeaza exact ca papucul.. nu stiu daca a avut cineva "placerea" pana acum sa franeze lejer la o trecere de pietoni sau cine stie cu ce ocazie si sa auda din spate cauciucuri care scartaie si sa vada in oglinda un papuc venind in deriva, cu fundul dintr-o parte intr-alta.. parca s-a mai dezbatut tema cu limitatorul...
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
map3tz2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 August 06 ![]() |
Unele motive la care ma gandesc ar fi:
-saboti de frana ancrasati datorita patrunderii unsorii de la rulmenti la ferodou rezultand o pasta tare care in timpul mersului se mai duce si isi da drumul cum zici si tu(iar cand stai se intareste la loc); -ai putea sa dai tamburul si sabotul jos si sa le speli cu benzina. -banda de ferodou a sabotilor prea uzata sau poat chiar inexistenta ![]() Atentie daca schimbi sabotii sa ii schimbi si pe stanga si pe dreapta pentru ca sabotii de calitate diferita ar putea duce la derapaje necontrolate in cazul apasarii mai energice a franei. ![]() |
--------------------
Dacia
CL1300
1999
|
|
map3tz2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 August 06 ![]() |
Inca ceva: lasa limitatorul la locul lui. Eu am o dacie break si crede-ma ca diferenta se simte mai ales ca am mers ceva timp fara limitator( fara sa stiu) si cand am vazut si l-am pus la loc era alta viata...pana sa-l repun faceam niste derapaje...
![]() |
--------------------
Dacia
CL1300
1999
|
|
productie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 April 05 From: medias, sibiu ![]() |
Nici eu nu am limitator dar nu am derapat niciodata neintentionat.Problema cu blocarea frineleor (rotilor)cred ca in mare parte depinde de fiecare sofer(stil de condus).Daca conduci prudent nu prea ai motive sa pui frana in asa hal incit sa-ti bloceze rotile.
|
--------------------
dacia
1310
1986
- SB 05 HWC las-o-asa ca merge bine
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
topicul e vechi...................
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am patit-o fii atent este de la frana de mana, desfaci tamburul pe spate si ai sa vezi cum capatul cablului de frana a ramas blocat acolo, schimba-l cu unul nou
![]() This post has been edited by Adrianno: 8 Mar 2007, 13:35 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se inchide, sa nu mai apara si alte "accidente"
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:15 |