Presedintele Romaniei, Cel mai bun !
![]() ![]() ![]() |
Presedintele Romaniei, Cel mai bun !
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asta cu ce poate imi suna a jignire...
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
guliver |
![]()
|
Esti moldovean, deci in mod sigur nu intru in polemici cu tine.De ce? Ma abtin sa-ti spun
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Guliver, 20% warn. AlexU, 10%. Abtineti-a.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai daca am ajuns in acest minunat stadiu de dezvoltare si prosperitate: sa vina JIJI'...pardon...Dl JIJI, sa termine cu "hahalerele" si "curvasaraia"
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
n`o sa se termine niciodata cu "curvasaraia" in Romania;)
This post has been edited by AlexU: 1 Mar 2007, 22:13 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
guliver |
![]()
|
Nu mai zic nimic. auzi cica ATAC?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(guliver @ 2 Mar 2007, 11:45) Extras din regulament: 2. Mesajele c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist. e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor. BTW: eu ți-am dat Report ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
guliver |
![]()
|
Ma bucur ca ai trait o asemenea satisfactie...sper ca te-ai simtit bine
Si by the way, banii de statui, din pacate pentru tine, s-au terminat. This post has been edited by guliver: 2 Mar 2007, 13:08 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
By the way... pun eu 20% din pretul statuii, se mai 'baga' si altii? Ca de... tot s-au terminat banii... Poate adunam de una!
O fi bun sau nu Baselu... e greu de zis, da' daca-l 'dam jos' ce punem in loc? Altu' mai bun de undeeeeeeee????? |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
Alexu7 |
![]()
|
subscriu s eu cu 5% pentru statuia lu' Domnu Marinar
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si totusi Basescu e primul
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(guliver @ 2 Mar 2007, 12:18) O oră ți-a trebuit s-o coci p-asta! ![]() ![]() ![]() Aveți grijă ce ziceți de mine și statuia mea ![]() ![]() ![]() On topic: Așa este, altul mai bun până acum nu este... Parcă Băselu se mai simte că e acolo, nu ca cei 2 "morți" dinainte... nu că ar fi cu mult mai bine, dar tot e ceva... This post has been edited by Catalin Marinarul: 2 Mar 2007, 14:35 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, daca esti si chior, io te votez.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
trebuia sa il treci si pe marean v. in lista
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
ca sa nu votez "altcineva", am votat cu geoana. desi psd-ul e o gasca de tampiti.
INSA, daca ma uit la atributiile presedintelui, observ ca trebuie sa fie, in primul rand, foarte diplomat. asta nu se poate nega- e chiar bun la diplomatie. a fost si min.de externe, deci e cunoscut prin europa. e un avantaj pt. romania. vorbeste bine (chiar daca spune o gramada de minciuni- da parca ceilalti nu spun?..). nu face circ si nu l-am auzit sa-i jigneasca pe altii (in direct, cel putin). si, nu in ultimul rand, e mai tanar. da mai bine in europa. si asta conteaza cel mai mult pt.un presedinte de tara. pt.noi, adica. cu siguranta n-o sa votez pt.un presedinte care face pe smecherul, pe justitiarul, da cu pumnul in masa, se bate cu pumnul in piept, face circ, incalca legile (si bunul-simt) cand are chef, are o imagine de "chefliu", e suspect de coruptie, e extremist sau nici nu-i pasa de diplomatie. cu aceste cuvinte i-am descris pe toti ceilalti. mai ganditi-va. orientarea politica (sau grupul din care face parte) a presedintelui e mai putin (chiar foarte putin) relevanta in fata unor calitati pe care, daca nu le are, nu face nici cat o ceapa degerata si ne face de rahat prin lume. parerea mea. |
--------------------
Renault
Espace IV
- abxxxx
2004 scopul NU scuza mijloacele!
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@ C.C. nu vreau sa te jignesc...dar dupa ce am citit ce ai scris legat de geoana tind sa cred ca nu ai televizor...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate locuieste in Magurele, acolo unde Geonel voia, in calitate de Primar General al Municipiului Bucuresti, sa faca nu mai stiu ce.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai măi C.C. nu ne dezamagi. Zau asa... un televizor stock e ~300RON...
Sau daca-l ai, incearca sa intelegi si ce nu se spune "mot a mot", mai "citeste si tu printre rinduri". |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
C.C. |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 2 Mar 2007, 15:07) @ C.C. nu vreau sa te jignesc...dar dupa ce am citit ce ai scris legat de geoana tind sa cred ca nu ai televizor... am ![]() ![]() mai, e parerea mea (poate sa fie o impresie gresita) si am spus, probabil ca valoare umana, nu e mai bun ca altii. insa, comparativ cu ceilalti din lista, are niste aparente care fac diferenta. voi chiar credeti ca, la nivel diplomatic, intereseaza pe cineva din lumea asta ce inclinatie politica are presedintele romaniei la baza? nici vorba. ii intereseaza eventul doar daca e extremist, comunist, etc. insa conteaza enorm diplomatia, conteaza sa nu faca gafe la nivel international, sa aiba o reputatie (cat de cat) respectabila. presedintele e o persoana de imagine in primul rand (daca pot sa spun asa). chiar va rog sa ma contraziceti (cu argumente). ca n-oi fi io cel mai destept din lume incat sa nu accept daca gresesc. dar la prima impresie, ceilalti pica, pt. sunt compromisi in fata europei. cu siguranta mai sunt si altii care au o imagine buna in lume si pot fi presedinti. |
--------------------
Renault
Espace IV
- abxxxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tanti C.C. Catch, chiar nu avem nici-un politician veritabil. Geoana e o biata marioneta. Ce facem? Inlocuim un maestru papusar cu o marioneta?
This post has been edited by Sony: 2 Mar 2007, 16:06 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe basescu il mai votez cand o sa il conduc pe ultimul drum
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
- 1-B-5550
1997 GT Rosu 1600cc
|
|
Alexu7 |
![]()
|
Baselu Marinelu' care este...
![]() LE.: cineva iubeste "sportul" extrem si l`a votat si pe Vadim ![]() This post has been edited by AlexU: 2 Mar 2007, 16:13 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
C.C. |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 2 Mar 2007, 16:06) Tanti C.C. Catch, chiar nu avem nici-un politician veritabil. Geoana e o biata marioneta. Ce facem? Inlocuim un maestru papusar cu o marioneta? da ceee buna era samantha fox (aia de la c.c. catch) ![]() pai ala-i baiul, ca prea e baselu maestru papusar ![]() mai baieti. si mie imi place sa ma uit la circul politic (ca sunt balcanic, ce naiba). si io as vrea sa vina tepes sa faca dreptate stiind ca eu n-am furat un ac, in viata mea. si io ma uit si rad o ora intreaga cand vine becali si incepe sa zbiere la tv. si mie imi vine cateodata sa pun mana pe o mitraliera si sa rad toti politicienii. DAR, asa ceva nu se poate. alde base, becali, vadim, etc. NU sunt buni de presedinti. sunt buni de patroni, de ministrii (poate), sunt buni la tv, dar nu de presedinti de tara. asta pt.ca nu ne putem raporta numai la noi si la rahatul nostru. trebuie sa ne gandim cum arata oamenii astia in lume, pt. asa aratam si noi. iar mahalaua NU merge in lume. trebuie s-o tinem doar pt. noi. |
--------------------
Renault
Espace IV
- abxxxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Politica ma scarbeste. Ca si reclamele. Hardaie de vorbe (fara nici o noima).
1 e bun de presedinte la corsari, 2 la oi, 3 la spitalul 9, 4 la gradinita, 5 la el in sat .. ei reflecta perfect badarania, incultura, credulitatea si prostia nationala, pentru ca sunt modele de succes. |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Trebuia sa-l pui pe hahahale... de Voiculescu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:18 |