problema stergatoare parbriz la Nova, stergatoarele nu se opresc
![]() ![]() ![]() |
problema stergatoare parbriz la Nova, stergatoarele nu se opresc
vacarosie200 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997 1600cc
- SV 03 TKL
|
|||
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Mi-au facut si mie cam asa. Nu se opreau daca mergeam cu viteza. Uneori nici la viteza mica. Problema s-a rezolvat cand s-a stricat temporizatorul. D-aia n-am schimbat intrerupatorul (da rotita in gol) de frica sa nu faca iar.
Ma gandesc sa nu fie vre-o masa imperfecta sau circuitul ala de le aduce jos cand opresti din maneta si ele sunt sus. Sa-mi zici si mie daca rezolvi. |
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
vacarosie200 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 February 06 ![]() |
poate are cineva schema electrica si electronica de la instalatia asta de Nova?
This post has been edited by vacarosie200: 17 Oct 2006, 16:17 |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1600cc
- SV 03 TKL
|
|
Zaheiu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 3 November 05 ![]() |
Ti-am trimis pe mail (daca e ala din profil).
|
--------------------
Dacia
Nova chioara
- vl02jcr
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
vrau si eu schema electrica pls
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
coltarobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 April 07 ![]() |
Sal! la mine e o problema cu stropitoarea de parbriz. Mecanicul mi-a zis ca e de la motopompa. Am schimbat-o si tot nu merge.
Apropo vreau si eu schema electrica. Mersi. |
--------------------
Dacia
Nova T
1999
- NT-03-UJY
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
dar in spatele motorasului pentru stergatoare , v-ati uitat?
acolo se afla o cutie in care se afla niste tiristoare(parca) care sunt comandate de interupator. Daca acolo e putina apa sau circuit imperfect, e normal sa nu se mai opreasca. operatiunea e destul de complicata.din cauza locului prea mic, nu o sa puteti lucra si nici atat sa ajungeti la acel "panou". va trebui sa da`ti motorasul jos si tot sistemul de angrenare a stergatoarelor. Bafta |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(coltarobert @ 27 Apr 2007, 12:21) Sal! la mine e o problema cu stropitoarea de parbriz. Mecanicul mi-a zis ca e de la motopompa. Am schimbat-o si tot nu merge. Apropo vreau si eu schema electrica. Mersi. verifica masa la motopompa. sau chiar plusul.sa nu fie impuscat firul. leaga un bec si vezi daca se aprinde.uita`te si pe la sigurante, cu toate ca nu-mi amintesc sa existe siguranta pe motopompa.cine stie,e dacie,te poti astepta la orice ![]() sorry de 2 aceste 2 posturi consecutive.am avut senzatia ca sunt intr-un alt topic ![]() This post has been edited by apollo: 29 Apr 2007, 18:30 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu se mai opresc stergatoarele ... clar s-a dus releul ... care este situat la nova exact sub motorul de stergatoare ... se desface angrenajul care antreneaza stergoatoarele si cele 2 suruburi de fixare motor ... pe urma se incepe demontarea si se verifica care sunt piesele busite
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 20:31 |