Automobilul personal, intre necesitate si comoditate
![]() ![]() ![]() |
Automobilul personal, intre necesitate si comoditate
ROK |
![]()
|
||
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Deci numai asa la ora 7 si 27km de casa se justifica o machineta?
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, si obligatoriu Logan!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cu faruri de ceata sau fara? Dat fiind ca mergi noaptea.
This post has been edited by driverx: 26 Feb 2007, 12:47 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu de exemplu cred ca as putea sa-mi fac treaba mai bine si mai ietin cu un scuter decat cu masina prin oras. Nu prea ies pe afara din oras.
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
driverx |
![]()
|
Vinde golanu, ia scuter. Macar poluezi (cica) mai putin. Desi poluarea fonica ar creste ceva.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Si cand ai ceata ce faci? Intarzii la servici?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(vijelie @ 26 Feb 2007, 22:51) Cum sunt inutile adica tu nu esti smeker ?? Eu fiind comod mi-am luat logan si acu ma duc la munca cu metroul ![]() ![]() Da si eu regret ca nu am faruri de ceata/proiectoare ca eu sunt smeker dar nu ma pot afirma....si da la cate masini sunt in tara asta cred ca a devenit 50% necesitate, 50% obligativitate ! V-am salutat, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Din nou bascalie....
Iarasi se va discuta de diverse accesorii (musca Logan, soarece Logan), iarasi va aparea un moderator care sa mai tempereze discutia, pana la urma initiatorul se va supara putin, iar apoi cineva va da un raspuns serios. De la o vreme toate topicurile de pe daciaclub fac parte din forumul "Cafenea". Chiar daca nu e deschis la acea sectiune, este mutat in cateva ore. Se pare ca lumea din Ro devine din ce in ce mai distrata. OT: Mie automobilul imi este necesar din cauza comoditatii ![]() Decat sa stau in statii de autobuz in frig, apoi sa stau in aglomeratie (mirosuri urate, mizerie) precum un contorsionist, mai bine e in masinuta mea. Plus ca mai ies si eu la un munte, la mare, Bulgaria. Si daca vreau sa plec la 2:00 AM la munte? Ce fac? Iau autobuzul? This post has been edited by ageana: 26 Feb 2007, 13:07 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(ageana @ 26 Feb 2007, 23:02) Din nou bascalie.... Iarasi se va discuta de diverse accesorii (musca Logan, soarece Logan), iarasi va aparea un moderator care sa mai tempereze discutia, pana la urma initiatorul se va supara putin, iar apoi cineva va da un raspuns serios. De la o vreme toate topicurile de pe daciaclub fac parte din forumul "Cafenea". Chiar daca nu e deschis la acea sectiune, este mutat in cateva ore. Se pare ca lumea din Ro devine din ce in ce mai distrata. Mama cate dreptate are !!! Sincer nu ma asteptam dar sa mor io ai dreptate !! Dar tre sa te gandesti putin ca sunt topicuri deschise aiurea fara pic de interes sau mai stiu eu ce ...deci avem motive ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru mine e comoditate de luni pana vineri(pot merge si cu autobuzul sau pe jos la servici) si necesitate in W/E, mai un gratar, o piscina, o plimbare...ori fara masina as sta ca bou in casa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
De ce? La voi nu mere transportul in comun si in uichend?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce? La voi nu mere transportul in comun si in uichend?
mere dar nu in padure la gratar |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
vijelie |
![]()
|
Bai, facem ce facem si tot la haleala ajungem...
Ma duc sa bag ceva la intestine ca se facu ora critica... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 26 Feb 2007, 13:10) Pana la munte in Retezat sau Parang trebuie sa schimb vreo 3 mijloace de transport plus un "iamanene" si dureaza o zi intreaga, chiar daca sunt 70-80 de km; In padure la gratar nu circula autobuzu' ; La bazin la Feredeie in creierul muntilor la fel, iar cu transportul in comun pana la băi(Felix, Moneasa, etc) faci o zi intreaga. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma intrebam cum traiau oamenii inainte sa inventeze Daimler automobilul modern. Cred ca din cauza asta au si murit, de plictiseala, ca nu aveau masina sa se duca la gratar.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
necesitate 50% comoditate 50%
Locul de munca undeva prin catelu, ca sa ajung dimineata ar insemna sa schimb 2 tramvaie+o masina. Inseamna trezit cu cel putin o ora mai devreme. Dece comoditate 50%? pentru ca as putea ajunge si fara masina dar frig, aglomeratie.. vine sau nu vine tramvaiul etc. Cam in 90% din locurile pe unde merg as putea ajunge cu mijloc de transport in comun. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
adevarul cand e frig afara parca mai bine mergi cu masina decat sa stai afara in frig.....
si cand e vara parca mai bine mergi cu motorul decat stai in aglomeratie si dulcile arome din transportul in comun.... de ex daca te duci pana in orice supermarket mare (cora carefura metrou etc) si faci niste cumparaturi mai consistente parca nu te-ai duce cu transportul in comun cu 1 bax de cola si unu de apa si etc pana acasa...... sau daca ai de colindat orasul dupa un tembelizor, toale, materiale pentru casa nu te duci cu transportul in comun pentru ca dureaza prea mult nu ?..... |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand necesitate, din punctul meu de vedere, de cand am masina s-a simtit in multe cazuri, in rest... foarte rare au fost cazurile in care am folosit-o cand nu era necesar, nu de alta, dar am incercat sa o invat pe apa, da tot benzina imi cere, nu vrea de nici-o culoare
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Necesitate ca fac 20 de km pana la munca , facand naveta dintr-o comuna de langa brasov, si imi duc si consoarta la munca.
Comoditate ca nu mai stau sa rabd frig/caldura prin statii plus alte mirosuri ale unora certati cu apa si sapunul. Una peste alta daca fac naveta cu masina ies cu aproximativ 50 de ron mai ieftin decat daca as fi facut naveta cu mijloacele de transport in comun. Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Una lume se insoara si cumpara masina ca sa fie in rand cu lumea si sa aibe pe ce cheltuii banii.Ca fie vorba intre noi de fete si de taxiuri e pamantul plin si sunt ieftine ca braga,dar cu masina si nevasta ajungi la sapa de lemn.
|
--------------------
a
b
c
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie unul mi se pare mai de fite sa cobori din taxi in fata restaurantului si sa bei o bere, plecand tot cu taxiul, decat sa o faci cu o decapotabila.
Argonelu, citeste spatiul din semnatura rezervat marcii si modelului masinii! Nu am si nici nu am nevoie in momentul asta de masina. Desi, traind in Bucuresti, am acces la cel mai dezvoltat sistem de transport in comun din tara (si cel mai rapid daca ma gandesc la metrou, stii tu, rama aia de merge pe sub pamant). Oricum, intr-un oras cat Deva ajung oriunde pe jos in 25 de minute . |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pentru mine e o necesitate pentru ca altfel nu pot taia fata , nu pot sa depasesc coloana la semafor etc ....glumesc fireste .
![]() Acum serios e necesara . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 26 Feb 2007, 19:26) Mie unul mi se pare mai de fite sa cobori din taxi in fata restaurantului si sa bei o bere, plecand tot cu taxiul, decat sa o faci cu o decapotabila. Argonelu, citeste spatiul din semnatura rezervat marcii si modelului masinii! Nu am si nici nu am nevoie in momentul asta de masina. Desi, traind in Bucuresti, am acces la cel mai dezvoltat sistem de transport in comun din tara (si cel mai rapid daca ma gandesc la metrou, stii tu, rama aia de merge pe sub pamant). Oricum, intr-un oras cat Deva ajung oriunde pe jos in 25 de minute . Serios? ai fost tu aici si ai ajuns oriunde in 25 de minute? vezi ca in poza ta nu-i nici jumatate de oras...si tocmai spuneam ca nu e o necesitate masina in timpul saptamanii...dar in W/E sunt mort fara ea, ma asa pe el trasport in comun ![]() Inchipuie'ti ca stiu ce este rama aia de merge sub pamant, chiar daca ma vezi asa mai de la țară...am mers cu ea de mi-a iesit pe ochi ![]() Attached thumbnail(s) IMG_1504.jpg ( Size: 250.54k ) Number of downloads: 84 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 26 Feb 2007, 19:26) Mie dati-mi altceva! Dati-mi,dati-mi strada-ngusta Unde gusta Einsten viata mai din plin Cu masini,femei cochete Si cu fete Incaltate cel putin! QUOTE(argon @ 26 Feb 2007, 19:40) aici avem mult spatiu deschis, multe locuri de vazut si multe lucruri de facut in timpul liber in natura, spre deosebire de Bucurestiul tau... Dar in zori incep cocosii, Pacatosii, Ca sa faca iar scandal, Sa te saturi de vieata Si dulceata Traiului patriarhal! D-aia zic eu,prin urmare, Vorba mare: Ca de-acuma sa ma tai, Nu-mi mai trebuie-alta cura In natura, Sa ma duceti cu alai! Mearga pictorii la tara Ca sa piara De caldura si de praf! Si fara cinematograf. |
--------------------
a
b
c
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 26 Feb 2007, 21:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:25 |