Pierderi antigel/scurgeri antigel
![]() ![]() ![]() |
Pierderi antigel/scurgeri antigel
quick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|||
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Daca ai vazut ca picura entigel pe cureaua de la alternator(ca numa aia poate sa scartaie) poate fi defecta pompa de apa.Daca nu curge nimic...se skimba cureaua de la alternator cu una noua si se rezolva problema.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
skilla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 August 09 ![]() |
merci, masina mea are tendinta de a pierde suruburi pentru ca nu o tin mult pe drumuri asfaltate lucrand in topografie. asa ca am verificat si patru suruburi ce pareau sa stranga latura pe langa care curgea antigel erau destul de lejere asa ca le-am strans si acum e ok
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- bv66cwb brum bruuummmmm...
|
|
Dany27SN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 November 11 From: Far away... ![]() |
Help !! pun cateva poze cu o problema ce a aparut de cateva zile la masina.am fost pana in germania si cand am ajuns aksa (am obiceiul sa verific motorul) am observat undeva deasupra filtrului de ulei ca trece o teava de la sistemul de racire pe langa care se scurge anitgelul.mergand o distanta mai mare se vede cum a curs pana pe scut si s-a uscat.am curatat locul si am facut cateva poze dupa ce am mai mers cu masina cam 20 de km deoarece iar a curs.
ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ?? a mai patit cineva asa ceva ??? stiti ce pot face ?? Photo0134.jpg ( Size: 245.57k ) Number of downloads: 382 Photo0136.jpg ( Size: 351.95k ) Number of downloads: 443 Photo0135.jpg ( Size: 242.16k ) Number of downloads: 425 |
--------------------
Dacia
Dacia
2002 SuperNova Europa
- xx-xx-PGV be proud !!!
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
posibil sa fie dusa pompa de apa...doar daca o schimbi,poti scapa de belea.multa bafta;)
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
Dany27SN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 November 11 From: Far away... ![]() |
multumesc de raspuns.nu stiu ce sa zic dar problema este ca am schimbat pompa de apa si distributia.au maxim 10 000 km ... si ala este singurul loc pe unde curge...eu presupun ca cei de la service nu au schimbat vreo garnitura pe acolo sau nu au pus silicon de ajuns
nici nu mai stiu ce sa cred... 24 Jan 2012, 17:39: nu are nimeni nicio o idee legata de problema de la masina mea ?? ![]() This post has been edited by Dany27SN: 24 Jan 2012, 18:39 |
--------------------
Dacia
Dacia
2002 SuperNova Europa
- xx-xx-PGV be proud !!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ia sa dai jos si capacul negru de la distributie ... daca si pe acolo ai scurgeri , problema devine delicata si nu-ti mai recomanda sa circuli cu ea fiindca riscul e sa se rupa cureaua de distributie asa cum s-a mai intamplat si la alti colegi de pe forum..
Capacul negru de la distributie se da cu ajutorul unei tubulare de 10 si verifici daca pe langa pompa sunt scurgeri si cureaua de distributie cum se prezinta. Ce pompa de apa ai montat originala sau no name ? ca sa stim cu totii parerea mea era sa o fi lasat tot pe cea originala... Poate e buna si cea pe care ti-au pus-o dar nu au dat cu silicon rosu asa cum trebuie ... |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Ca tot veni vorba de pompa de apa no name, vreau sa va zic ca am avut asa ceva pe masina si dupa 25k a inceput sa se auda zgomote.Am dat fuga la mecanic si am schimbat tot kitul din nou din cauza pompei care era in ultimu hal cand am scos-o.Numai bine!
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
Dany27SN |
![]()
|
pompa de apa este de origine.am schimbat-o pentru ca la cea veche curgea foarte putin lichid.ca sa zic asa magazinul de unde am luat-o nu avea pompa in stoc,a sunat acea vanzatoare la Pitesti si mi-a comandat.am fost de fata cand a sunat si la acest magazin mai apeleaza uneori si cei de la service-ul Dacia din oras.tot de acolo am luat si axul de directie sau cum se numeste(inca nu sunt familiarizat cu toti termenii).cand am schimbat piesele de la masina am incercat sa fie originale tocmai pentru a nu avea probleme.
m-am uitat si sub capac si nu se vede deloc antigel , iar cureaua se prezinta bine. o sa incerc sa pun ceva gen stop leak sa vad cum se prezinta dupa iar daca nici asa nu se remediaza o sa pun de jur imprejurul tevii poxilina sau ceva asemanator. multumesc ca incercati sa ma ajutati !! ![]() toate sfaturile de aici sunt de mare ajutor. |
--------------------
Dacia
Dacia
2002 SuperNova Europa
- xx-xx-PGV be proud !!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Sa nu se fisurat teava cine stie noi ne dam cu parerea tu vezi mai bine la fata locului . Important e sa nu curga pe cureaua de la distributie ..
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Dany27SN |
![]()
|
am inteles.pe acolo este singurul loc pe unde curge.o sa merg aici la service sa vad ce zice un mecanic de la renault.
o sa ii zic sa imi faca o evaluare.cam cat ar costa , desi presupun ...am mai apelat in trecut ... multumesc de pareri.postez si eu aici problemele care apar in ideea ca poate a mai patit cineva...si ma ajuta cu cateva sfaturi. ![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
2002 SuperNova Europa
- xx-xx-PGV be proud !!!
|
|
Dany27SN |
![]()
|
am rezolvat problema pierderii de anitgel cu stop leak.a dat rezultate cu toate ca nu prea aveam incredere in asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Dacia
2002 SuperNova Europa
- xx-xx-PGV be proud !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:14 |