Am gasit pe net, Ce parere aveti: "Adevarat sau Fals"?
![]() ![]() ![]() |
Am gasit pe net, Ce parere aveti: "Adevarat sau Fals"?
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Mai e un topic asemanator. Si cam toata lumea a cazut de acord ca e vrajeala.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca-i vrajeala. Nu ma asteptam la altceva de la Dacia decat sa prosteasca clientii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
e cu dus si intors topul asta.
1.topul a fost pe dacia.ro 2.a fost publicat intr-o revista franceza |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cum adica "indestructibil" ? Iei masina si o arunci de la etajul 10 si cade pe roti ?! Dai cu barosul si ricoseaza ?
Cand un banal gainat afecteaza vopseaua .. indestructibil, carevasazica ![]() This post has been edited by hash: 2 Mar 2007, 10:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Newsletter trimis de dacia.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
faty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
au dreptate.. doar ca au modificat putin comunicatul.. trebuia sa sune :
În revista “L’Automobile Magazine”, ediția din februarie 2007, modelul Logan a fost plasat pe locul întâi la calitate și fiabilitate, clasa „Logan”... |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
...poate era vb de Renault Logan, nu de Dacia Logan...
zic si eu asa, ca poate daciile "pt export" or fi mai bune ca astea pentru intern... |
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce n-ar fi asa?...Aceesi reactie am avut-o si eu prima oara "vrajala", dar mi-am dat seama ca habar nu am pe ce criterii au facut clasamentul asta.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
discutia va continua la cafenea, fiind urmarea unui articol... daca ar ramane la sectiunea Logan, nu s-ar putea exploata corect sensurile unor cuvinte precum "indestructibil" etc. folosite in articol...
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Adevarat.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevarat a-nviat!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
INDESTRUCTIBIL in SEGMENTUL SAU DE PRET !!!
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Sau indestructibil la modul de condus al unor soferi...
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:53 |