elice radiator, Imi atinge elicea tabla pe care sta radiatorul
![]() ![]() ![]() |
elice radiator, Imi atinge elicea tabla pe care sta radiatorul
danielvoina |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vezi si tu tampoanele motorului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Poate s-or fi slabit suruburile tampoanelor, ceea ce e mai greu, dar cred ca trebuie sa schimbi tampoanele.
LE. Poate te trezesti fara motor ![]() This post has been edited by EUROPE_: 6 Mar 2007, 12:18 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
danielvoina |
![]()
|
cam cat ma costa toata afacerea?, daca aveti idee?
|
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Schimba tampoanele de la motor dar si cele de la cutie. Daca s-a deplasat longitudinal motorul.....la cat de varza is tampoanele astea, sigur nu mai sunt in stare buna.
1-2 meleoane...cred. E o cifra burtologica, dar in care am inclus si o manopera. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
maxim 500 de mii daca schimbi tampoanele si de la motor si de la cutie. Verifica-le intai pe alea de la motor, se pot schimba in spatele blocului cu 2 cricuri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
danielvoina |
![]()
|
Mult'am, are ceva daca am mers azi vreo 20-30 km asa, cu ele stricate, ma refer sa nu mai afecteze si alte parti ale motorului, sau mai stiu eu, k stiti cum e, parca e un domino, se farama una, si din cauza unei piese incep sa cada mai multe! Inca o data multumesc!
|
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Argonele, da' cat e un tampon totusi? Ca in vara cand le-am schimbat pe alea de la Cutie, manopera + piesele mi-au iesit mai mult decat ai zis tu acolo.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
Depinde unde ai schimbat si ce proceduri au folosit baietii
![]() La un service de colt de strada iesi mult mai bine. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Un tampon pt motor e 7 RON. Se schimba relativ usor. Ori cu 2 cricuri, ori se urca masina pe elevator si cu o ranga se ridica putin motorul cat sa poata scoate/baga tamponul. La cutie nu stiu cum se procedeaza, da banuiesc ca nici acolo nu e prea diferit
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa te uiti si la suportul de motor de pe partea cu galeria de evacuare. La mine era fisurat si motorul statea putin mai jos.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(danielvoina @ 6 Mar 2007, 12:03) Am o problema cu elicea de la radiator, cand dau in marsalier, sau cand pun frana mai brusca imi atinge tabla pe care sta radiatorul, si imi face un zgomot...Nu stiu, parca s-ar deplasa motorul in fata... ![]() A inceput sa faca asa acum vreo doua zile, si chiar nu-mi dau seama de ce...la motor n-am umblat, n-am slabit nici un surub, etc... Mulțam! si ce te lauzi ? la mine la primul motor de r5 alpine dupa primii 5000 de km nu mai aveam nici un surub la motor de la trepidatii, pana am descoperit loctite ![]() vezi tampoane la motor.... |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:46 |