Zgomot Franare, Atunci cand franez brusc
![]() ![]() ![]() |
Zgomot Franare, Atunci cand franez brusc
mike&mechanics |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus
|
|||
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
si la mine apare cam aceeasi problema. suna ca si un "clonc" daca ii pot zice asa si in ultima vreme cand las pedala de frana se aude ca si un scartait. are cineva vreo idee de la ce ar putea veni?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
mike&mechanics, poți suspecta repartitorul de frână, un posibil joc la tija lui. Mergi în service.
L.E. am uitat complet că ai ABS+EBD...., ignoră ce-am zis...., nu se aplică la tine ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Aceiasi problema o am si eu tot laureate plus cu Abs am fost in service pentru ungere repartitor frana dar laurete plus nu are repartitor frana pentru ca e dotata cu sistemul ABS mecanicii au zis ca este de la placutele de frana pana se uzeaza uniform iar acel clanc la franare va dispare cu timpul .
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Este normal, sunetul va disparea in timp dar nu definitiv. Asa este la orice masina. Nu e o problema tehnica, este chiar o chestie normala. Pun pariu ca tii picicorul pe frana pana masina se opreste definitiv. Raman placutele "blocate" pe discuri. Si trebuie sa ai si un sistem de "retragere" al placutelor, sau cel putin asa ar fi normal la masinile cu ABS.
Deci, nu te ingrijora ca o sa mai dispara in timp. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
baciu_dib |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 February 06 ![]() |
[quote=mike&mechanics,26 Jun 2006, 15:36]
Initial am crezut ca e ceva prin portbagaj si ca r zdroncani ceva pe acolo cand se opreste masina, dar nu cred ca este lucrul acesta. Sigur zgomotul se aude in spate? Verifica suportii de etrierelor (fata), zic si eu ![]() |
--------------------
dacia
solenza
- ph70cra Îți vine mai lesne să te arăți înțelept pentru alții decât pentru tine însuți.
|
|
andrew_8770 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 March 07 ![]() |
nu e nici o problema ! treaba e de abs... e ceva normal,la o apasare brusca a pedalii de frana placutele actioneaza si se retrag , actioneaza si se retrag
![]() ![]() |
--------------------
berlina
LAUREAT PLUS
2006 - laureat plus
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Aceeasi problema dar inca nu imi fac griji ,se pare ca e din ciclul ,,asa face toate"
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:27 |