un proiectoru nu functioneaza!!!
![]() ![]() ![]() |
un proiectoru nu functioneaza!!!
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Dupa ce desurubezi capacul rotund din spatele proiectorului, o sa vezi 2 sigurante-sarmulitze (de genul celor de la becul de far al vechilor berline).
Dupa ce le eliberezi o sa poti scoate becul... Te poti ajuta de o oglinda pentru a vizualiza mai usor zona... Mai ar fi varianta sa demontezi proiectorul din bara. Eu unul nu am ales varianta asta deoarece pe dreapta (unde aveau eu buba) accesul la surubul de sus este ingreunat de claxon... Succes! |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
multumesc pentru sfat !!!
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Robin_SA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 September 04 ![]() |
sau te duci la un vecin care stie. E mai bine ca prima data sa vezi cum se face si apoi sa incerci tu.
|
-------------------- Dacia 1310l ('97)
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
fii serios! mai mult decat un bec de 20 000 nu are ce sa strice... de obicei se rupe/dezlipeste firul pozitiv de la lampita...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:42 |