Doresc sa achizitionez supernova-astept sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
Doresc sa achizitionez supernova-astept sfaturi.
lucifer5 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 11 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
C 280
1994 Autoiacob
|
|||
lucciole88 |
![]()
|
![]() SRN rullzzzz :D Group: Members Posts: 149 Joined: 17 July 06 From: Bucuresti - Militari ![]() |
scuze ca iti zic nu sunt eu in masura dar sa mai discutat problema ....cu achizitionarea unei supernove .
1. nu exista modele cu servodirectie 2. la bani astia se merita adica sa zic eu ......ca este masina buna depinde si de la cine o cumperi 3. sunt sanse mari sa gasesti ![]() ![]() Piesele sunt accesibile cat de cat nu sunt preturi asa mari .......dar totusi costa unele . Daca iti cumperi srn ai grija de ea ca e masina buna si multe chesti le poti rezolva de pe forumul acesta .......cu plouatu in ea si ce o mai fi. bafta This post has been edited by lucciole88: 2 Mar 2007, 19:19 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(lucciole88 @ 2 Mar 2007, 19:17) Offtopic: Am fost acum vreun an la un magazin de piese auto din Slobozia pentru ca imi trebuia un volan de Supernova. Acolo vanzatorul m-a intrebat " Cu directie asistata sau fara?" Io bineinteles ca am ramas tampit pt. ca stiam ca nu exista Supernova cu servo. Ala chiar mi-a aratat catalogul de piese unde erau 2 tipuri de volane... cu/fara dir asistata. Pana la urma a existat , macar intr-un lot limitat sau ceva, Supernova cu dir. asistata? ![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
lucciole88 |
![]()
|
![]() SRN rullzzzz :D Group: Members Posts: 149 Joined: 17 July 06 From: Bucuresti - Militari ![]() |
eu din cate stiu .........nu a existat ........si nu exista !! ......dar cine stie .....poate ti-a aratat ala pentru SLZ
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Eu n-am auzit de SN cu directie asistata!
@lucifer5 Diferenta, dupa parerea mea, intre 1310 si SN este enorma! Eu am avut si una si alta, si pot spune ca nu se pot compara. Plus ca duetul motor-cutie de viteze de pe SN este unul dintre cele mai reusite din tot ce a facut Dacia pana acum. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vezi aici.
1. Nu 2. Da 3. Da 4. Diferentele sunt maaaaaaaari de tot! 5. Bun ![]() 6. Acceptabil 7. Exista dar se rezlova. This post has been edited by pastrama_stelistu: 2 Mar 2007, 20:22 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
ti-o vand pe a mea din martie 2001 unic proprietar 3000e rapsodie mp3...
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Dupa ce ai alergat-o pana la 170
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
@XMihai Mi-a placut remarca ta! Ai ochit-o imediat!
Serios vorbind, merge SN si cu 170 km/h, dar cu conditia sa fie drum bun. Singura problema e ca-i cam tremura volanul, dar asta e, la cat a costat eu zic ca a fost o masina bunicica. Mie mi-a placut! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
lucifer5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 11 January 07 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri ,in 3-4 saptamani o sa va anunt ce model mi-am luat.
![]() Am gasit deja 2-3 modele de supernova care arata super ok dar nu am totii banii deocamdata . Multumesc inca o data pentru sfaturi. |
--------------------
Mercedes
C 280
1994 Autoiacob
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:56 |