[VIDEO] Accident la Raliul Brasovului
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Accident la Raliul Brasovului
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eram in zona, domnu'. Adicatelea eram pe niste coclauri pe sus. Mai erau o groaza de oameni pe petecu' de iarba din interiorul acului de par. Da' pe exterior, unde a iesit asta nu era absolut nimeni.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
motorasport is dangerous. De ce te duci la rally ? Fiindca iti place, tocmai pt ca iti place stii cu ce se mananca si mai stii ca NU SE STA IN EXTERIORUL virajului, NICIODATA. N-ai mai fost la rally ? nu sti, nu-i nimic ASCULTI de cei care stiu ( jandarmi samd).
Vina este 100% a nefericitilor care au crezut ca lor nu li se poate intampla nimic. Nici Dodo, nici Solberg, nimeni n-ar fi oprit. In wrc si pa hartia de buda scrie acelasi lucru: motorsport is dangerous. PS: insanatosire grabnica accidentatilor. bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(apostol_emil @ 4 Mar 2007, 23:04) si aici ma opresc ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni.... Puteai sa te opresti inainte sa scrii in acest topic ca sa nu intri in polemica cu nimeni. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
extraordinar...cit spirit de observatie,spirit critic,logica ...sunt impresionat...
![]() am spus ce am avut de spus...adica parerea mea si am spus ca nu vreau sa intru in polemica... probleme... ?? This post has been edited by apostol_emil: 5 Mar 2007, 22:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu nu am. Tu vad ca ai. Nu exista topic unde sa nu apari ...
This post has been edited by IRONICK: 5 Mar 2007, 22:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() aici ne spunem opiniile...eu am spus ce aveam de spus legat de subiect..vad ca tu ai ceva de spus legat de persoana mea... penibila situatie...dar,fiecare cu ce poate... cind nu mai avem argumente atacam persoana.... ![]() This post has been edited by apostol_emil: 6 Mar 2007, 06:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
IRONICK |
![]()
|
Esti mai off-topic decat mine. Te-ai batut cu pumnul im piept ca nu mai intrii in polemica cu nimeni, desi nu ai putut sa te opresti ... Eu nu am atacat persoana prin ce am scris, tu te-ai simtit asa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Tolomaci! Asta e cand ti-o cauti o mai si gasesti.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Daca nu inveti de vorba inveti din experienta... daca mai apuci.
Si mai zic unii ca nu exista justitie universala... s-a intamplat fix cum trebuia sa se intample, fara victime si fiecare a primit fix ce merita. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am vazut la stiri episodul asta. Boul care s-a luat in gura cu jandarmii ca de ce sa plece el d-acolo (evident impertinent si vulgar), dupa ce i-a tavalit masina p-aia urla p-acolo "opriti raliul, opriti raliul"... E, de ala nu mi-ar fi parut catusi de putin rau daca patea ceva...
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Eu nu am. Tu vad ca ai. Nu exista topic unde sa nu apari ..."
Nu vreau sa ma bag in conflictul vostru dar de cand e asta o problema ca "apare in multe topicuri" ? Nu pentru asta e forumul, pentru DISCUTII ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Exista anumite topicuri mai speciale, nu am facut referire la toate. Apropo ... cum era cu ESP-ul pana la urma ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai, se pare ca nu si-a luat nici un ESP omul, cum era de asteptat.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:01 |