Montare geamuri electrice preț/locație ???
![]() ![]() ![]() |
Montare geamuri electrice preț/locație ???
giuliano |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
solenza
- cj-82-kmi
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@giuliano: nu cred ca gabone77 are idee despre serviceul din calea turzii, ca nu-i de-al locului, e din Bucuresti.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 4 Aug 2005, 22:32) am auzit ca la cei de la alarm service de pe dumul sarii se pot monta geamuri electrice.la cei cu garantie nu stiu daca se mai pastreaza cel putin pe partea electrica. oricum treaba face cam 4 milioane cu totul plus ca iti pun baietii butoanele pe usa ca un fel de consola... ![]() am sunat acum la alarm service si costa 5.880.000 rol ![]() naspa treaba ...cred ca o sa incerc sa mi le montez singur...numai sa gasesc kit ... daca stie cineva de unde pot cumpara un kit geamuri electrice solenza...10x update: la autowatch e 4.200.000 rol This post has been edited by johnsws: 8 Sep 2005, 12:41 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Iti cumperi macarale si butoane. O macara costa intre 1200 000 si 1500 000 si un buton 150-200 000. Eu mi-am pus pe nova macarale de solenza.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
bullsro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 July 05 ![]() |
Stiti cumva daca se pot monta geamuri electrice si pe portierele din spate?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-45-NLL
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si-a pus cineva pe solenza macarale electrice de solenza? vreau si eu detalii , daca trebuie ceva relee, daca macaralele contin relee, etc, 10x
|
--------------------
opel
astra
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, si-au pus mai multi, citeste si prima pagina si vezi cele necesare montarii. Instalatia din uzina montata nu contine relee.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
johnsws |
![]()
|
caut de vreo ora jumate configuratia pinilor de la butonul pentru actionarea geamuurilor electrice la logan. e vorba de butonul ala cu switch-ri. si pinii sunt numerotati cu 1,2,3,4,5. daca stie cineva cum se leaga pinii astia, rog sa m aajute cu semnificatia pinilor. multumesc
|
--------------------
opel
astra
|
|
Tudor B |
![]()
|
Raspunsul l-am primit eu de la mr klaus aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7164&st=120
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
Tince1290 |
![]() ![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(giuliano @ 28 Aug 2005, 04:46) se gasesc la dacia service pe calea turzii si daca te intereseaza vorbeste mai intai cu electricianul de acolo caut de ceva timp asa ceva si nu am gasit...e drept ca nu m-am dus la dacia in cluj sa intreb....dar ma intrebam...avand in vedere ca acest post este din 2005...oare acum mai gasesc?...nu de alta...dar sa nu merg degeaba pana in cluj....oare acum ca nu se mai fabrica slz nu mai gasesc? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bulgarasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 February 09 ![]() |
[COLOR=blue]dacia solenza
|
--------------------
dacia
solenza
2003,scala
- PH-41-SBY
|
|
bulgarasul |
![]()
|
se gasesc perii pentru motoras actionare geam?
|
--------------------
dacia
solenza
2003,scala
- PH-41-SBY
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
am vazut aici http://bluexenon.ro/produse/geamuri-electr...amuri-electrice , pretul este rezonabil, dar oare sunt bune de ceva?
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adicorbos @ 9 Feb 2009, 11:50) am vazut aici http://bluexenon.ro/produse/geamuri-electr...amuri-electrice , pretul este rezonabil, dar oare sunt bune de ceva? nu mai bine iti iei speciale pt solenza? parerea mea.... ar trebui sa fie bune dar sunt universale si s-ar putea sa iti faca probleme la montaj... |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
bulgarasul |
![]()
|
QUOTE(adicorbos @ 9 Feb 2009, 12:50) am vazut aici http://bluexenon.ro/produse/geamuri-electr...amuri-electrice , pretul este rezonabil, dar oare sunt bune de ceva? QUOTE(andr3y_yoo @ 9 Feb 2009, 16:09) nu mai bine iti iei speciale pt solenza? parerea mea.... ar trebui sa fie bune dar sunt universale si s-ar putea sa iti faca probleme la montaj... Cele speciale se gasesc fara macara ?In Ploiesti se gasesc numai cu macara si numai cu comanda speciala.pretul fictiv .....undeva peste 200 RON. |
--------------------
dacia
solenza
2003,scala
- PH-41-SBY
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
Dar in Oradea stie cineva unde gasesc?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am o intrebare pentru cei ce au geamuri elecrice...originale de solenza....de cat sunt sigurantele?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
cred ca scrie in cartea masinii
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|
ionutz_zb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 October 09 ![]() |
Am si eu o Super Nova si ma gandeam sa-mi fac geamurile de pe fata electrice,iar intrebarea este daca se potrivesc motorasele de la Solenza pe SuperNova sau de la alt model daca stiti sa-mi spuneti.Apoi banuiesc ca trebuie sa cumpar si macarale speciale ca nu se potrivesc cele de pe manual,si daca stie careva in Bacau unde as putea face acesta lucrare,ca eu stiu doar sa montez motorasele,ltrag fire prin portiere,le cuplez la sursa de curent si apoi montez butoaele in bord sau e mult mai complicat.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001.1,4benzina
- BC-88-CFB
|
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
daca te uitai mai sus...aveai niste linkuri... de unde poti lua kit universal... fara sa mai dai jos macaraua... montaju e simplu ... +baterie prin siguranta (sau +contact depinde cum vrei) pana in butoane apoi din butoane in motorasele electrice... majoritatea butoanelor de la kiturile universale au asa :
1.ridicare geam + (care se duce in motorase) 2.ridicare geam - (care se duce in motorase si vine de undeva de la o masa alesa de tine) 3.Alimentare + (care vine din baterie sau de pe +accesorii) 4.coborare geam - care se duce in motorase si vine de undeva de la o masa alesa de tine) 5.coborare geam + (care se duce in motorase) Tiam pus si schema in caz de te hotarasti sa iei un kit universal... am avut ocazia sa nu vina si cu instructiuni de montare si a trebuit sa stau cu aparatu de masura sa imi dau seama ce si cum. Inainte de montare de preferat si tu sa verifici exact cum lucreaza butoanele. |
--------------------
Dacia
1310Tx
87 Full option :D
- GL 05 ZYM
|
|
ionutz_zb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 October 09 ![]() |
Eu sunt din Bacau,m-ar interesa unde as putea gasi un astfel de kit universal(motorasele si daca spuneti ca trebuie neaparat si cele 2macarale(daca cele pentru manual nu se potrivesc)pentru geamurile fata si care sa se potriveasca si la mine)si un pret estimativ.
This post has been edited by ionutz_zb: 14 Feb 2010, 18:05 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001.1,4benzina
- BC-88-CFB
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
[attachmentid=1627593308] Oameni buni,butoanele astea de le am eu,sunt cu impuls sau fara?ca sa ma lamuresc inainte de a le monta.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Fara
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
mi-am luat si eu butoanele pt geamuri electrice. mai am de luat si macaralele (120 ron/buc).. daca mai decupez putin din fata de usa se vor potrivi la fix in locul scoicilor de care tragi knd inchizi usa
<span class='edit'>28 Feb 2010, 21:02:</span> butoanele astea ale mele sunt cu impuls?...mufele au cate 6 fire..2 galbene, 2 rosii, unul alb si unu albastru cu alb, mai subtirel..banuiesc ca asta e pt iluminarea butonului..restul presupun k sunte pt urcat si coborat..cel alb chiar nu stiu ptr ce este. dar cate 2 pt fiecare operatiune d-asta? imi spune si mie cineva cum se leaga butoanele la motoras? ar fi mai bine ca siguranta sa o pun in cutia de sigurante..sau "pe traseu"? mercic 1 Mar 2010, 16:14: stie cineva semnificatia firelor de la buton geam spate laguna 1 This post has been edited by alex_DNK: 1 Mar 2010, 16:14 Attached thumbnail(s) IMG_0012.JPG ( Size: 2.38mb ) Number of downloads: 4889 IMG_0011.JPG ( Size: 2.39mb ) Number of downloads: 4713 IMG_0001.JPG ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 4513 IMG_0002.JPG ( Size: 2.12mb ) Number of downloads: 4375 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
mi-am cumparat macarale electrice cu 90 lei/buc din Vitan (cica originale, scrie dacia pe ele) si 2 butoane normale de logan.
Intrebarea mea este : se poate monta usor o macara electrica in locul uneia manuala ? necesita ceva gauri in plus ? ceva reglaje ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am terminat montarea geamurilor electrice pe ambele usi fata.Am legat amandoua motoarele printr-o siguranta de 30A si functioneaza numai cu contactul pus. Am legat lumina butonului la pozitii printr-o siguranta de 5A.
Operatiunea a costat : 2 x 90 lei - macarale electrice din Vitan - garantie 1 an 2 x 20 lei - butoane geamuri electrice logan din Vitan - garantie 1 an 2 x 2 lei - punguta cu papuci auto 5 x 1 leu metru de cablu 2x0.75 TOTAL - 225 lei Atasez si cateva poze cu rezultatul. PS> am cumparat si un buton cu impuls de DAEWOO ( cel din poza ) si as vrea sa le schimb pe amadoua , dar nu am gasit configuratia picioruselor.Daca ma poate ajuta cineva ... 21 Mar 2010, 19:15: asa arata partea cu mufele. Inca o intrebare.Daca am butoane cu impuls , mai am nevoie de module cu impuls pt alarma ? This post has been edited by metrix4you: 21 Mar 2010, 18:15 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 934.32k ) Number of downloads: 866 2.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 725 3.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 619 4.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 654 5.JPG ( Size: 2.12mb ) Number of downloads: 616 6.JPG ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 498 7.JPG ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 471 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
A539 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 22 April 09 ![]() |
pe cineva care monteaza nu stiti?ca eu sunt sigur ca imi prind urechile..daca stiti pe cineva dati un semn si dau si o bere pt semn si merg sa imi iau si tot ce imi trebuie ...ms mult.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-97-LFG
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 21 Mar 2010, 18:12) 2 x 20 lei - butoane geamuri electrice logan din Vitan - garantie 1 an 2 x 2 lei - punguta cu papuci auto 5 x 1 leu metru de cablu 2x0.75 TOTAL - 225 lei scump dom'le butoanele...eu am luat de solenza cu 6,5 lei buc...cablu moka...montaj moka-eu... ![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
metrix4you |
![]()
|
este simplu de montat ( vorbesc si eu acum ca am vazut despre ce este vorba )
te-as ajuta cu placere , dar problema este timpul.Daca vrei sa te plimbi pana la Giurgiu intr-un weekend , te pot ajuta ![]() Dureaza maxim 3 ore cu totul 24 Mar 2010, 00:27: " bogdanelkva " , nu am vrut butoane de solenza pentru ca nu imi place cum arata. Sunt ciudata cu coltul ala ![]() Ai sanse sa-ti prinzi unghia in el ![]() This post has been edited by metrix4you: 23 Mar 2010, 23:27 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:39 |