Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!
![]() ![]() ![]() |
Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Deci daca e doar macheta cheala acest hatch retin esentialul:
1. Linia masinii se mai poate schimba 2. Ziua cand o sa pot cumpara unul e departe rau, undeva pe la 1 an jumatate cred eu. |
--------------------
------
------
------
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
daca ar arata asa... ar fi bine!!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Vad ca toata lumea pastreaza "botul" oricum el nu arata ca cel descris de cei care au vazut-o.
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
dorel232004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 February 07 ![]() |
@IRONICK
E adevarata informatia? |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Absolut...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Da, l-am vazut eu in teste pe aeroport!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si alte noutati:
Cabrioletul, care se va lansa iminent: cabriolet.jpg ( Size: 18.19k ) Number of downloads: 260 Cateva Coupe-uri, toate sunt in lansare iminenta: logan_coupe.jpg ( Size: 20.29k ) Number of downloads: 213 copue_long_wheel_base.jpg ( Size: 16.32k ) Number of downloads: 214 coupe_2.jpg ( Size: 41.65k ) Number of downloads: 224 Cateva loganuri in 3 usi, toate vor intra in productie, lansarea lor fiind iminenta: logan_3_usi.jpg ( Size: 32.05k ) Number of downloads: 214 logan_tridor___2_usi.jpg ( Size: 26.06k ) Number of downloads: 196 2_usi_hatchback.jpg ( Size: 25.89k ) Number of downloads: 183 Loganul Break real, nu MCV-ul, cu pachet de drumuri grele, la concurenta cu Volvo XC90. Lansarea nu e iminenta, dar e aproape. break_suprainaltat.jpg ( Size: 18.42k ) Number of downloads: 277 Si loganul V6, la concurenta cu Clio 3 omolog. Lansare iminenta. logan_v6.jpg ( Size: 19.92k ) Number of downloads: 285 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dorel232004 |
![]()
|
Unde ai gasit fotografia?
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
Ak-47 |
![]()
|
![]() Soacra profesionista! Group: Members Posts: 103 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
sper din tot sufletul ca hatchback ul sa arate macar cat 90% din ce am vazut eu la Romexpo! Dar avand in vedere cate muchii avea caroseria aia slabe sanse ....
cred ca tot un frankenstein cu piese de renault va fi This post has been edited by Ak-47: 29 Mar 2007, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan
- B 14 PVB
Preference [B]NU mai dati SPAGI, si asa PLATIM prea MULT![/B]
Mi-am luat Logan... Dacie in curs de evolutie!!! |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar ia zi, se asemana cumva cu Renault Modus?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
umorul unora, care, desi pare ,nu lucreaza la dacia ,am constatat inca o data ca e discutabil
![]() asta vis a vis de lansarile iminente... This post has been edited by FireChief: 29 Mar 2007, 19:58 Attached thumbnail(s) pinochio.gif ( Size: 12.15k ) Number of downloads: 31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
klaus |
![]()
|
Domnul pompier, era altcineva care ne informa ca un anumit model este iminent a se lansa, si unii sceptici sunt incrancenati ca nu-i dau satisfactie sa-i confirma visele si dorintele sale ascunse si sunt niste bulangii si maidanezi in exprimare.
Si ati fost f. dragut ca mi-ati pus o poza cu dvs, ca sa va recunosc mai repede pe strada... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnule Moderator ...nu stiu cine altcineva ne informa....eu am vazut postul dumneavoastra si am mai vazut tipul asta de glume la dumneavoastra si cu alte ocazii si cu alte victime...
Personal consider ca ar trebui sa va cereti scuze userulor "pacaliti"de dumneavoastra...dar nu ati facut-o nici intr-un gen similar de gluma pe seama userului mad_voly cind trucind un document si facindu-l sa para real....omul a cazut de fraier...nu ma astept nici acum sa o faceti. Mi se pare jenant stilul...daca puneati o fata zimbareata pe acolo mai intelegeau si altii ,care cad in capcanele dvs, ca glumiti....dar probabil ca cer prea mult... Cineva pe forum are o expresie" ce-mi plac glumele mele"....definitorie pentru unii... Cu privire la poza care spuneti ca e a mea ,vedeti ce am scris mai sus... Ce-mi "plac" oamenii de pe forum care ne arata ce destepti si smecheri sunt ei ,si ce fraieri sunt altii ,care cad in capcanele lor.. Unii nu-si pot etala din pacate inteligenta decit asa.... This post has been edited by FireChief: 29 Mar 2007, 23:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dorel232004 |
![]()
|
Si eu sunt de acord cu tine!
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu. FireChief, ca de obicei te ataci gratuit. Pur si simplu intrebarea lui dorel era pusa aiurea, nu trebuie sa ai facultatea de arhitectura sa-ti dai seama ca poza aia era trucata. klaus pur si simplu i-a raspuns la intrebare printr-un post amuzant foarte elocvent. Astfel spus: nu, nu asa va arata. Cine s-a simtit jignit de postului lui klaus ar trebui sa se gandeasca ca poate e prea sensibil sa posteze pe un forum.
This post has been edited by ssilviu: 30 Mar 2007, 00:06 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dorel232004 |
![]()
|
Pai tu crezi ca toti stau sa observe toate detaliile si sa se specializeze in a observa pozele tunate? Pot sa-ti garantez ca se pot face poze tunate care sa arate mai ceva ca in realitate si nici nu se pot vedea diferente. Eu am avut impresia ca tu dai niste explicatii "aiurea"!
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dar poza despre care discutam nu era realizata prea profi.
Si ca sa-ti raspund la intrebarile de mai acum cateva zile, nu se stie daca va exista un papuc 4x4, insa ceva cu tractiune integrala se va scoate. Despre date nu se stie sigur nimic. Doar speculatii, toate cu aceeasi valoare de adevar. This post has been edited by ssilviu: 30 Mar 2007, 00:16 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dorel232004 |
![]()
|
1.Nici pozele care au aparut cu MCV inainte de lansare nu erau credibile unele si totusi pana la urma multe au corespuns realitatii. Iar la ironii ne pricepem toti!
2.Multumesc de informatie. |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 29 Mar 2007, 11:42) Si alte noutati: Cabrioletul, care se va lansa iminent: cabriolet.jpg ( Size: 18.19k ) Number of downloads: 260 Cateva Coupe-uri, toate sunt in lansare iminenta: logan_coupe.jpg ( Size: 20.29k ) Number of downloads: 213 copue_long_wheel_base.jpg ( Size: 16.32k ) Number of downloads: 214 coupe_2.jpg ( Size: 41.65k ) Number of downloads: 224 Cateva loganuri in 3 usi, toate vor intra in productie, lansarea lor fiind iminenta: logan_3_usi.jpg ( Size: 32.05k ) Number of downloads: 214 logan_tridor___2_usi.jpg ( Size: 26.06k ) Number of downloads: 196 2_usi_hatchback.jpg ( Size: 25.89k ) Number of downloads: 183 Loganul Break real, nu MCV-ul, cu pachet de drumuri grele, la concurenta cu Volvo XC90. Lansarea nu e iminenta, dar e aproape. break_suprainaltat.jpg ( Size: 18.42k ) Number of downloads: 277 Si loganul V6, la concurenta cu Clio 3 omolog. Lansare iminenta. logan_v6.jpg ( Size: 19.92k ) Number of downloads: 285 QUOTE(ssilviu @ 30 Mar 2007, 01:05) Eu nu. FireChief, ca de obicei te ataci gratuit. Pur si simplu intrebarea lui dorel era pusa aiurea, nu trebuie sa ai facultatea de arhitectura sa-ti dai seama ca poza aia era trucata. klaus pur si simplu i-a raspuns la intrebare printr-un post amuzant foarte elocvent. Astfel spus: nu, nu asa va arata. Cine s-a simtit jignit de postului lui klaus ar trebui sa se gandeasca ca poate e prea sensibil sa posteze pe un forum. dupa cum spuneam...posturi amuzante....vai cit m-am distrat.... aaaaa...i-a aratat cum nu va arata....extraordinar... si pina alta ssilviu daca eu ma atac gratuit sau pe bani e treaba mea,nu crezi...??!! era un punct de vedere vis a vis de un stil de mistocareala ....daca tu spui ca e normal e parerea ta dar nu-mi spune mie ce sa cred.....cu siguranta ca avem standarde de gindire diferite.... auzi, i-a aratat cum nu v-a arata.....beton!!!!! This post has been edited by FireChief: 30 Mar 2007, 05:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
klaus |
![]()
|
Domnul pompier, cand oti raspunde on topic macar la 10% din intrebarile la care le-am raspuns eu (on-topic) la cei pe care ii mentionati, poate ca, din punctul meu de vedere, veti avea dreptate sa va suparati.
Insa, tot din punctul meu de vedere, dvs. nu ati facut-o niciodata, in schimb v-ati atacat maxim, de multe ori fara sa stiti de fapt substratul "glumelor". In cazul dat va rog sa va aruncati un ochi pe topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=69732&hl= si sa-mi spuneti si mie de la al catelea post ati inteles dvs. ca 4x4 nu se va lansa anul asta. Si sa-mi spuneti daca ati inteles mai repede decat altii acest lucru, ca pe acolo cineva pune o intrebare non-sto, non-stop, si face si confuzii intre moderatori. Nu stie ce spune unul si altul, ii ia in devalmasie, ceea ce mie imi zice multe despre atentia cu care citeste. PS: si mie imi plac glumele dvs! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:06 |