Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!
![]() ![]() ![]() |
Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Atunci jurnalistii lui peste prajit de la Garajul.ro sunt la furat.
NU trebuie sa fii expert in masini sa vezi un detalii atat de evident. Are 4 usi sau e hatchback. Oricum piata are nevoie de o masina mica, ieftina,etc.. si pana in prezent doar Matiz-ul si cateva SH-uri sunt ca obtiune. Probabil vor o bucatica si din felia de mini masini. Astept cu interes ceva poze spion. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Afirmatia aceea cu 4 usi , a fost tare nefericita.
Si eu astept cu interes pozele. Daca nu apar, inseamna ca proiectul noii dacii este un secret mult mai bine pazit decat proiectul X90 (Logan berlina). ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
eu as fi destul de dezamagit daca ar fi un logan hatch , chiar si cu facelift.
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
este vorba de logan hatch 100% si are ampatament mai scurt
daca nu e asa ma autoexclud de pe forum drept pedeapsa |
--------------------
/
/
/
|
|
Werewolf3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 April 05 ![]() |
Hai sa ma bag si eu putin in seama si sa va povestesc cate ceva din ce stiu deoarece vad ca multa lume e suspicioasa si confuza in legatura cu acest subiect:
1.Acest eveniment chiar a fost real si nu inteleg de ce unii nu pot sa creada ca si dacia face astfel de sondaje cand ele se practica in afara de foarte mult timp.Cel mai bun prieten al meu a fost acolo si conditia pt a intra era sa ai peste o anumita varsta(nu mai retin exact cat dar stiu ca prietenul meu are doar 24 de ani si alora le-a spus ca are30), si trebuia sa detii una din masinile de acolo si sa o ai cumparata in leasing 2.Cu toate ca el nu prea le are cu masinile(totusi deosebeste un mondeo de un megane) mi-a spus ca Loganul avea 4 USI si era hatchback (eu prin hatchback inteleg o masina fara portbagaj ca am mai vazut pe aici ca un hatchback trebuie sa fie in 2 usi poate ma lamuriti si pe mine ![]() 3.Prietenul meu, adevarul este ca place loganul, dar a fost foarte impresionat de cum arata(era mai agresiv) 4.Singurul lucru pt care sa dus a fost bonul cadou de 500.000 pe care l-a primit fiecare (e student la agronomie deci se intelege) Sper ca v-am mai lamurit putin si daca nu ma credeti pe cuvant astept o bere de la fiecare cand va avea lansarea oficiala. ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
- TR-74-GMF
|
|
Werewolf3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 April 05 ![]() |
Am uitat sa mentionez ca era si mai mic putin decat Golanul.
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
- TR-74-GMF
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Un hatchback, vandut in leasing la persoane peste 30 de ani. Foarte credibil ca sa zic.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Seb_ |
![]()
|
@Werewolf3
Si o fotografie spion, nu a reusit sa faca. ![]() Un telefon cu aparat foto nu a scapat de filtru?! ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din surse proprii pot confirma inca o data ca nu e vorba de Logan Hatch. E vorba de un model mai mic, care va fi lansat la anul. Logan-ul hatch nu va fi decat un Logan cu fundul taiat si cu schimbari minore la fata si la spate.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da' hotărâți-vă odată oameni buni..., ori e Loganu' Bicorp/Hatchback ori alt model!
(să vezi ce o să mai râd când prin August/Septembrie o să anunțe Renault "noul" model de Logan Bicorp...) |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti rade cat vrei, din partea mea te poti duce si la lansare in Brazilia, insa o sa imi dai dreptate peste un an-doi. Chiar crezi ca o sa ii faca un super restyling Logan-ului, fie si el Hatch? Durata de viata prevatuza la Logan e de 12 ani, cu facelift cam la jumatate. Deci prea devreme. Logan-ul hatch nu o sa fie decat un Logan mai scurt.
Crezi ca toti oameni astia care au fost la Baneasa sunt asa de idioti incat sa nu deosebeasca un Logan, chiar si cu fundul taiat, fata de alt model? In plus, daca mai sunt articolele alea pe net, intr-unul din ele se vorbea despre linia laterala, diferita. Si in plus de toata astea, nu stiu de ce mai mira stirea pe cineva. Multi stim de acum cativa ani ca renault pregateste un model mai mic decat logan Pentru 2009-2010. Ei bine, se pare ca poate aparea putin mai devreme. Amintesc cu ocazia asta ca studiile de piata au fost facut pentru Logan cu destul timp inainte de lansarea acestuia. This post has been edited by DiMaggio: 19 Mar 2007, 18:01 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(Werewolf3 @ 19 Mar 2007, 09:47) 2.Cu toate ca el nu prea le are cu masinile(totusi deosebeste un mondeo de un megane) mi-a spus ca Loganul avea 4 USI si era hatchback (eu prin hatchback inteleg o masina fara portbagaj ca am mai vazut pe aici ca un hatchback trebuie sa fie in 2 usi poate ma lamuriti si pe mine ![]() ![]() hatchback inseamna caroserie cu 5 sau 3 portiere, adica 4 sau 2 usi plus un portbagaj care comunica cu interiorul, adica genul golfului cu 2 sau cu 4 usi, ce sa mai... This post has been edited by Bacu: 19 Mar 2007, 18:21 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg, DiMaggio, ca in opinia ta vor fi 2 masini distincte care se vor produce?
Loganul hatchback cu fata de logan dar mai scurt si o masina mai mica, cu o fata mai agresiva? Deci un logan hatchback cu 5 usi si inca o masina mai mica dar agresiva tot cu 5 usi, de dimensiunea fabiei? Si toate astea pe langa Sedan, MCV, VAN si pick-up? Eu zic ca esti optimist... Daca insa ziceai ca hatchback-ul va fi si cu face-lift de exterior si de interior, pe platforma actualului logan, si ca momentan i se zice Logan B (de unde si litera B din test, dar ce sa-i faci, presa noastra documentata are unele mici scapari...) poate te mai credeam. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
s-ar putea sa fie vorba de 2 masini diferite... astia de la dacia anuntau de curand ca vor sa scoata in cativa ani o masina de 3000 euro, si nu cred ca pot scoate un logan actual, fie el si hatchback, la banii aia, trebuie sa fie vorba de o masina mai mica, ma gandesc...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bacu @ 19 Mar 2007, 18:13) hatchback inseamna caroserie cu 5 sau 3 portiere, adica 4 sau 2 usi plus un portbagaj care comunica cu interiorul, adica genul golfului cu 2 sau cu 4 usi, ce sa mai... hatchback inseamna spate taiat, deci omu' a avut dreptate... ca in prezent, majoritatea sedanurilor deriva din hatchback-uri la care li se "adauga" un porbagaj, asta e alta poveste... Cat despre faza cu modelul cel nou, cei ce l-au vazut poate nu si-au dat seama ca e totusi un Logan. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
E foate interesant ca dupa ce aflam deznodamantul multi uita ce au vorbit.
This post has been edited by Arhimede: 19 Mar 2007, 19:54 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Sa luam lucrurile pe rand.
Dacia a lansat la sfarsitul anului trecut Logan Van. S-au vandut 400 de bucati. Se poate considera un esec? Da, pentru ca romanul vrea sa incarce masina cu 3 tone de cartofi. In curand o sa se lanseze pickup-ul, care o sa prinda mult mai bine la public. In primul rand pentru ca va fi mai practic si in al doilea rand pentru ca o sa poata fi carosat. Daca pretul va fi competitiv, garantat va avea success. Legat de Van, eu as astepta pana la toamna cand se lanseaza si in Europa de Centrala si de Vest. Acolo sigur se va vinde mult mai bine. In Spania, cel putin, multi considera Logan Van drept urmasul Citroen-ului C15 (care a fost numarul unu in vanzari foarte multi ani). Si asta pentru ca au vazut ca Logan e o masina fiabila, garantata Renault. Oameni au auzit de bine legat de Dacia si au inceput sa aiba incredere, chiar daca aproape toata lumea e de acord ca dpdv estetic e cam nasoala. La ce vreau sa ajung e ca totul e relativ. Poate un Logan Hatch si un Mini-Logan nu prea isi au rostul pe piata romaneasca, dar Dacia se vrea o marca globala, in consecinta trebuie satisfacute necesitatile unui segment cat mai mare ale potentialilor cumparatori. Pe ce ma bazez cand spun ca Logan Hatch si Mini Dacia sunt doua modele diferite? In primul rand am incredere in cei care au scris articolul de pe garajul, plus de asta multe dintre informatii s-au confirmat, se pare, si din alte surse. In articol zicea asa: šCa si marime, Mini-Dacia este din clasa mica, unde lupta este acerba. Linii fluide, arcuiri tineresti, daca acesta va fi designul final.š šMini-Dacia seamana foarte tare cu Fabia. Dar fara aripioara posterioara (eleron e prea mult spus). Ca si linie a caroseriei, ca pozitie a montantilor A si a capotei motorului masinile sunt apropiate.š šAlt amanunt interesant este ca semnalizarile din fata sunt inglobate in far, nu sunt corpuri distincte.š šStopurile monobloc sunt situate pe aripi (pleaca putin din partea laterala si se prelungesc catre spate)š šBotul masinii este agresiv, aceasta senzatie aparand din cauza capotei motorului care se prelungeste cu grila aproape in acelasi unghiš Cam prea multe schimbari sa fie Logan Hatch. Sa nu uitam ca in incaperea unde designerii lucreaza pentru Dacia probabil scrie mare šDesign low costš deci tare ma indoiesc acum ca se apuca de schimbari majore pentru un Logan cu curuŽ taiat, scuzati expresia. Cel putin dupa ce scriu ca s-au luat la cearta si pentru a economisi un euro. Cel mult il modifica putin la spate, poate ii pun un spoiler nou si alte jante. Intr-una din ultimele conferinte de presa s-a mentionat ca platforma Logan va fi stoarsa pana la epuizare si vom vedea mai multe derivate. Adica, stati bai asa, nu mai intrebati aiurea ca debia am inceput. Nu o sa lanseze un Logan Hatch modificat estetic in timp ce restul gamei ramane la fel. Cum am zis in alt reply, probabil cand se va decide un facelift, acesta se va aplica pentru toata gama, si acum e prea devreme. In incheiere, cum a spus si un alt forumist putin mai sus, dacia pregateste o masina de 3000 de euro. Bun nu o sa fie de 3000, dar macar sa fie de 5000 si in europa sa se vanda cu 8000. Toyota a anuntat ca pregateste un competitor pentru Logan, si dupa parerea mea cam asta e singurul contructor care poate fi luat in seama, cel putin acum. Daca Toyota se angajeaza la o treaba, sa fin sigur ca va prezenta o alternativa foarte buna. Daca la 10,000 de euro ai avea de ales intre un Dacia Logan si un Toyota Rogun, eu as alege Toyota doar pentru nume, si asta spune multe. Ca Dacia se pregateste o Mini-Dacia? Bun, cred ca o masina de acest gen poate avea success, dar niciodata nu se stie. De exemplu cum s-au incurcat cu Logan-ul la inceput, ba nu il vindem in europa de vest, ba il vindem. Si uite ca masina noastra made for third world countries a avut destul success. De ce sa nu incerce Renault sa le ofere o masina pe gusturile lor? |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DiMaggio |
![]()
|
http://www.nortecastilla.es/prensa/2007031...o_20070317.html
Las inversiones previstas en España dan pie a pensar que Valladolid fabricará un nuevo modelo. ¿Qué puede decir al respecto? -En Valladolid, y dentro del plan hasta el 2009, está previsto construir un derivado del Modus. Y con este modelo, y si todo va bien, tendremos trabajo para optimizar esta factoría. Por tanto, y dado el nivel de inversiones previsto, no se trata de hacer un modelo totalmente nuevo, se tiene que trabajar sobre algo ya existente. Adica e posibil ca noua Mini Dacia, sa fie derivata din Modus. Din descrierile facute in articolele publicate initial pe garajul, se pare ca daca ne folosim putin imaginatia, aici avem noul mini logan. Arcuri tineresti, linii fluide, bot inclinat si agresiv etc. Solutia chiar are sens. Renault a scos Modus-ul, care a fost un esec dezastros (stim toti) si acum s-au gandit ca daca tot au cheltuit atatia bani ca sa il produca, macar sa ii faca o surioara mai saraca, poate aceasta se va vinde mai bine. Si na, Modus-ul e si pe platforma Logan-ului sa vad ce argumente mai aveti! ![]() Eu zic ca am rezolvat misteriul. dibujo2yj0.jpg This post has been edited by DiMaggio: 20 Mar 2007, 02:20 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Se poate ca DiMaggio sa fi descurcat putin itele, dar ce nu inteleg eu de ce cei din garaj nu mai vin cu nimic? Saptamana in care le-au cerut "ai nostrii" sa taca a trecut! Acum pot veni cu noutatile
![]() ![]() Sincer, eu astept cu mare interes sa vad ce e de "stirea" asta. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 20 Mar 2007, 08:24 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
di maggio
tot respectul pentru modul in care gandesti personal sustin ideea ca ar putea fi vorba de un modus mai sarac argumentele tale sunt ok sper sa se si confirme teoria ta |
--------------------
/
/
/
|
|
Seb_ |
![]()
|
De la masina prototip si concepte pana la masina de serie s-a demonstrat ca e drum lung.
Asa si la varianta Steppe au salivat mult, si am ramas cu un gust amar cand au vazut MCV-ul. ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu vă mai faceți iluzii, Renault va prezenta prin toamnă Logan-ul Bicorp cu modificări stilistice gen Clio III, modificări care vor fi transplantate și pe restul gamei de modele (sedan/MCV) odată cu facelift-ul programat în 2008/2009.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
putin off-topic
in linkul pe care il pune DiMaggio, zice cel de la Renault ca daca Logan ar fi avut 5 stele la euroncap ar fi costat cu 1000 de euro mai mult. nu stiu voi, dar mie 1000 de euro mi se pare un pret mic de platit pentru siguranta/viata. eu as plati cu draga inima 1000 de euro in plus sa stiu ca ma deplasez intr-o masina mult mai sigura. de asemenea in acelasi articol zice ca suv-ul Koleos iese la anul si ca este un produs Renault autentic. eu in naivitatea mea speram ca acela sa fie suv-ul anuntat de Dacia. sau poate este si nu conteaza, ca oricum si la Dacia tot produs Renault autentic va fi? numa' bine!!! |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
DiMaggio |
![]()
|
Ok DFA, argumenteaza-ti parerea, nu vorbe-n vant.
Kits, tare ma tem ca Dacia 4x4 nu va fi decat un Logan a la Renault Scenic RX4, adica putin inaltat, eventual cu niste bandouri de plastic si evident cu tractiune 4x4. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O sa mi-o argumentez eu: am citit in zațul de la cafea de dimineata.
Asa cum citisem tot in zaț si despre motorul de 1.5 dCi si pe aici lumea țipa cu inversunare ca va fi 1.9 dCi, si despre usile pe spate care se deschideau in lateral cand lumea pe aici se jura ca a vazut in fabrica realul MCV cu hayon... Ce sa-i fac, asa ma incred eu in zațul de la cafea. Cred ca diseara ma duc sa dau si niste rune si le mai fac si o astrograma la versiunile alea, mai fac o vizita la mama omida sa-mi dea in carti (evident, printr-o sedinta de spiritism, ca mama omida e la odihna si tratament acuma), mai fac si o extrapolare pe baza de numerologie, sa vad ce pica la zaruri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pai eu chiar asta as vrea sa fie!
Ce altceva? Un SUV de 2 tone care sa consume dublu si sa coste triplu? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
ar exista una din doua variante: Logan suv sau Dacia suv. in primul caz poate ar arata ca Steppe (ar fi super fain sa fie asa dar slabe sperante), iar a doua varianta sa nu aibe nici o legatura cu Logan, eu sperand sa arate ceva de genul Koleos (ca si caroserie). nu trebuie neaparat sa cantareasca doua tone, cred ca Dacia s-ar descurca pe la 1300 kg cu un baby suv. de fapt poate sa fie la fel de mic ca si LOganul dar sa nu aibe elemente in comun. ar fi bine sa deschida cineva un topic despre asta ca eu nu am timp dar sunt interesant de ideea unui suv "romanesc" adica mai ieftin si de achizitionat si de intretinut (taxe, casco etc.)
|
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DiMaggio @ 20 Mar 2007, 12:36) Bai frate, tu tii cu ursu'... Te bazezi pe balivernele unor parliti ca si cum ei ar cunoaste ce proiecte are Renault cu Dacia. Ori prezentarea a fost la deruta, ori pur si simplu e doar o inventie dar unii useri de pe aici cunosc indirect ce se petrece in interiorul Dacia... si daca majoritatea dintre ei iti zic ca nu va exista un alt model in afara de derivatele Logan, inseamna ca exista un sambure de adevar. Drept concluzie, care nu se bazeaza pe speculatii, nu se va construi la Pitesti in viitorul apropiat un alt model in afara derivatelor Logan. Puteti abera la nesfarsit pe tema asta dar datele certe astea sunt, indiferent de ce va veti dori voi. Renault vrea sa scoata profit cu orice pret de pe urma Dacia, nu sa scoata modele, masini, asa, de amorul artei. This post has been edited by vis-a-vis: 20 Mar 2007, 19:28 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DiMaggio |
![]()
|
In primul rand remarc ca postul lui Klaus (116) si al meu (era 117) initial au disparut. In seara asta vad ca DOAR postul lui Klaus a reaparut. Asta e, poate forumul asta functioneaza diferit.
Problema se pune in felul urmator: Eu im bat capul toata seara si incerc sa descurc putin itele, cum zicea un forumist, si in ziua urmatoare apar doi moderatori care fac scriu la misto. Eu numesc asta nesimtire, iar data viitoare o sa ma gandesc de doua ori inainte sa fac o analiza a unei posibile situatii. (am terminat marketing, lucrez in vanzari asa ca zic eu ca ma pricep cat de cat). Eu doar mi-am spus parerea. Ok e ca voi, cu argumentele voastre (mama omida, zatul in cafea). Mini Dacia nu exista. In cazul asta am si eu doua intrebari, ca vad ca indirect sunteti relationati cu Dacia. 1. Ce a fost cu prezentarea? Ea evident a existat, a fost confirmata din multe surse. Ce au prezentat acolo, nu era Logan Hatch, doar nu au fost toti de acolo idioti sa nu deosebeasca doua masini, chiar si modificate? 2. Ghosn a declarat recent ca in 2009, la Valladolid, in Spania, va produce un DERIVAT din Modus. Ce model mic pregateste Renault? |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:15 |