Buson rezervor
![]() ![]() ![]() |
Buson rezervor
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
join the club, mi-am blestemat zilele vreo 15 min asta iarna , injuram si dat cu spray de dezghetat. nu stiu cum, dar cel mai bine este sa intrebi la un service.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ahhh, de atunci am cheia putin indoita
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Vad ca nu sint singurul care a patit-o iarna asta. Si daca in Timisoara a inghetat busonul bocna. imi inchipui cam ce trebuie sa simta in fiecare an aia de la intorsura Buzaului
![]() Ce am facut: am bagat masina in garaj si am pus uscatorul de par vreo 15 minute sa bata direct pe buson, pina s-a dezghetat complet. Am uitat sa spun, golisem deja o sticluta de aia de dezghetat... degeaba. Dupa aia am luat busonul in casa si l-am desfacut bucati-bucatele. E o operatiune relativ simpla, i-am dat cu vaselina peste tot, si dupa o saptamina de -20 de grade era o placere sa vir cheia in el. Se invirtea 'ca uns'. Faceti acelasi lucru si o sa aveti mai putine chei strimbe. A, inca ceva. Am un prieten caruia i s-a furat busonul (probabil intr-o tentativa de a i se fura de fapt benzina din rezervor). Asta se intimpla anul trecut prin vara, cred. Omul cauta de atunci buson de DSN si nu gaseste nicaieri. |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Sfatuieste-ti amicul sa caute in vitan, iar daca nu gaseste sa faca comanda.
Apropo' in vitan se zice ca daca nu gasesti o piesa, iei de la alta masina, mergind pe similitudine, gaseste bushon la alt dsn ... :-) |
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum arata busonul pe dinauntru? Ca poate-mi sare ceva cind il desfac si nu mai stiu sa-l pun la loc dup-aia
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Nu pot sa explic foarte clar cum arata busonul. Are un ax care trebuie scos si dupa aia ai acces la toate maruntaiele dinauntru. Evident e si un arc printre ele dar cu putina atentie nu se intimpla nimic. In cel mai rau caz vei cauta citeva piese prin camera si va trebui sa-ti imaginezi cum erau asamblate dar pentru asta chiar trebuie sa ai ghinion sau sa nu te pricepi. Mie mi-a luat un sfert de ora sa-l ung si sa-l asamblez la loc.
|
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
OK, ma descurc io, merci mult.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:28 |