Sistem de distributie
![]() ![]() ![]() |
Sistem de distributie
alexandru05 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|||
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Curea.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
alexandru05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 11 ![]() |
multumesc.
|
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Aproape toate motoarele produse de renault au distributia pe curea, exceptand motoarele moderne cum ar fi 2.0 dCi, care are distributia pe lant.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Ba este corect dpdv gramatical.Este o explicatie cu referire la motorul 2.0 dci (singular).
This post has been edited by BoR: 12 Jul 2011, 21:08 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E o chestie intre subiect si predicat nu intre substantiv si predicat.
Cauta subiectul...si predicatul, si vezi care, ce si cum? This post has been edited by tribunul: 12 Jul 2011, 21:12 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Mda,imi asum eroarea.M-am grabit.Cred ca se pot sterge mesajele off-topic.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 12 Jul 2011, 21:48) Aproape toate motoarele produse de renault au distributia pe curea, exceptand motoarele moderne cum ar fi 2.0 dCi, care are distributia pe lant. E corecta explicatia lui BoR. Daca acordul de face cu "2.0 dCi", e corect. Daca se face cu "motoarele moderne", acordul e incorect. In mod implicit insa, atributiva introdusa prin prepozitia "care" este legata de substantivul dinaintea prepozitiei. Deci, tind sa cred ca formularea initiala e corecta. This post has been edited by v-king: 13 Jul 2011, 09:00 |
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Plictiseala maxima, nu? =))
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ma refeream la motorul de 2.0 care are distributia pe lant. Dar na, este bine ca unii citesc si printre randuri. In orice caz am facut referire la motorul de 2.0, cand am spus ca are distributie pe lant.
![]() This post has been edited by Maskatu: 13 Jul 2011, 21:19 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si 1310-1100 au distributie pe lant si tot de la reno e motorul pus pe vechile dacii .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
DSNistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 September 10 From: Pitesti - AG ![]() |
La cate sfaturi bune a dat si pe cati dintre noi a ajutat, eu cred ca-i este permis si lui Mascatu sa mai faca si greseli din cand in cand.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort
- ag.83.nic Pitesti-AG-Romania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |