Martor (!) cu functionare ciudata, se aprinde cand vrea el
![]() ![]() ![]() |
Martor (!) cu functionare ciudata, se aprinde cand vrea el
CiprianPJM |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Caută despre Sonda ICP.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata, aia semnaleaza probleme cu presiunea in pompa, da` la mine se aprinde fara sa apas frana si fara sa o apas nu are de unde sa fie presiune. What da funk? Sa fie sonda dusa?
P.S. Ori nu stiu eu sa folosesc functia "search" a forumului ori ea functioneaza ciudat, ca a trebuit sa dau search pe google ca sa ma intoarca pe daciaclub la un post despre sonda ICP. This post has been edited by CiprianPJM: 5 Mar 2007, 02:04 |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Resetează sonda cum scrie pe aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...etare+sonda+icp
Dacă nu se rezolvă, mai vedem... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Compleaza-i lichidul de frana si se rezolva. Nu mai cauta solutii complicate sau probleme cronice. Da-ne si noua un semn daca ai rezolvat-o.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
la mine se aprindea in 2 cazuri: cand era nivelul scazut de lichid de frana si ,cel mai des, cand scadea mult presiunea ed ulei datorita nivelului mic( cand scadea sub minim).
Eu recomand sa te uiti pe joja de ulei, sa aduci uleiul la nivel. Daca ala e Ok si nivelul lichidului de frana nu e scazut, atunci poate fi o problema calitatea uleiului, nu mai ai presiune buna. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
CiprianPJM |
![]()
|
Era nivelul jos la lichid
![]() ![]() P.S. Multumesc mult pentru raspunsuri, CASE CLOSED. Rog un domn admin sa inchida topicul sau sa il stearga, sa nu ma mai fac de ras si la altii. Saraca masina imi spunea ca nu mai are lichid si eu am crezut ca s-a stricat sonda... ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:08 |