Pentru karatisti!
![]() ![]() ![]() |
Pentru karatisti!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Attached thumbnail(s) karate.JPG ( Size: 76.34k ) Number of downloads: 70 |
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
:shock: laugh.gif
huyaaaaaa .... tocmai bine ca sunt in policlinica , nu ? au , are cineva niste atele ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Care e faza ? Nu asa scrie pe toate geamurile de hidrant ? :?:
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
asarban |
![]()
|
Da bre, dar nu pe toate scrie ca sa SPARGI GEAM DE 5 CM grosime!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
5 cm grosime?? Te referi la aia 50mm?? Pai aia se refera la dimensiunea (raza sau diametrul, nu stiu exact) gurii care alimeteaza furtunul, nu la grosimea geamului. Sunt hidrante de 70, 80mm.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Pacat ca cei 5cm sunt defapt diametrul robinetului din spatele geamului! :mrgreen:
|
-------------------- ....................
|
|
asarban |
![]()
|
zici tu?
|
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
oricum....ineresanta abordarea!
|
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, ca tot sunteti tari in muzicuta, pentru cultura voastra mai mult sau mai putin muzicala, daca era diametrul gurii de alimentare, n-ar fi trebuit sa fie un PHI inaintea dimensiunii ? Asa ca, pina una alta, rezumati-va la pinguinii vostri! tongue.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
||
Mai Marty io imi cer scuze ca mi-am dat cu parerea pe-aci printre moderatori.....Dar avand in vedere ca pe geamul respectiv scrisul era de mana,asa ca cine stie ce pinguin a sris pe el,e de inteles de ce nu se afla PHI inaintea dimensiunii.
Dar totusi spune-ne si noua parerea ta despre cei 50mm. :?: :?: |
||
|
|||
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai sa ne intelegem ca vad ca nu e clar pentru toata lumea: Tu nu ti-ai dat cu parerea printre moderatori, ti-ai dat cu parerea printre useri, atita trebuie sa stii ! Cind o sa vezi un topic cu titlul sau observatia "Numai pentru moderatori si administratori", ok, poti sa-ti ceri scuze. Momentan nu-i cazu'! Care-i parerea mea despre cei 50 de mm ? Cei 50 de mm pot fi juma' de decimetru, pot fi 50 mm-coloana de mercur, pot fi o multime de alte chestii. Este exact aceeasi treaba ca si poza ai cu "Pastrama din piept de c*r", fiecare intelege ce vrea. daca unii dintre noi au inteles ca nu ajutajul are un phi de 50 de mm ci geamul are o grosime de 50 mm, asta este! |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|||
IL-02-GTA |
![]()
|
||
La faza cu stiutul....eu cred ca fiecare individ are dreptul sa stie mai mult si nu doar ''atata''.
Expresia asta are o tenta Bolsevico-Stalinista cu trimitere la Hitler&co. Iar despre faza cu cei 5cm eu propun sa supunem la vot si majoritatea sa decida. :idea: |
||
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Cu parere de rau dar este voraba de diametrul "fi" ... asta pentru ca oricum geam de 5 cm nu prea am vazut pe la noi ... asa ca mai subtire ... poate de 5 mm !!!
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
luxcor, cred ca pe la banca s-ar putea sa gasesti geam de 5cm (desi mi se pare si mie cam gros, poate la naveta spatiala, sau pe la vre-un submarin)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
luxcor, si daca vorbim de 50 mm coloana de mercur ? tongue.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca aia e lungimea furtunului din spatele geamului laugh.gif
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
ov are dreptate ... asta este capacul unui hidrant de pe un submarin ca de aia are geamul 50 mm grosime ... nu de altceva dar pe partea cealalta nu este un hidrant ci este insusi marea ... cat despre 50 mm coloana de mercur ... ce sa va mai spun ... depinde foarte mult de adancimea la care se afla submarinul ... nu ???
si apropo alcapone ... cum doamne iarta-ma sa aiba furtunul o lungime de doar 5 cm ... think about (asta daca cumva doamne' fereste oi fi vorbit serios, nu de alta dar noi scuturam prunii de mere) |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Eu cred ca este geamul de la elicopterul al carui prenorocos posesor este Marty,iar cei 50mm coloana de mercur imdica presiunea optima din pneuri ,temp. optima de functionare a motorului,turatia la relanti,presiunea uleiului la relanti precum si nivelul de incarcare al acumulatorului.Deci....utilajul merge struna asa ca nu v-a mai faceti probleme. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io zic ca hidrantul respectiv se foloseste numai pentru stingerea flacarilor de max. 50 mm.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:47 |