XENON sau PLASMA PE LOGAN LAUREAT PLUS, TARG VITAN
![]() ![]() ![]() |
XENON sau PLASMA PE LOGAN LAUREAT PLUS, TARG VITAN
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
SÚLĂ, sule, s.f. 1. Unealtă (folosită de cizmari și de cojocari) formată dintr-un ac lung și gros de oțel, drept sau curb, fixat într-un mâner, cu care se găurește pielea, talpa etc. spre a putea petrece acul sau ața prin ele.
2. (Reg.) Pește mic cu corpul foarte subțire și alungit (Syngnatus nigrolineatus). - Lat. subula. Nici nu stiu la ce v-ati gandit... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nush ce dictionar ai tu, dar dictionaru meu de sinonime zice asa:
SÚLĂ s. v. fusar, fusar mare, membru, penis, pietrar. |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu umblu doar cu dictionare neobscene.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai terminati-o...Ce are sula cu prefectura, pardon, cu becurile de Vitan?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu sincer mi-am pus becuri mai puternice special pentru Matizomani si d-astia care merg cu lampa de ceata aprinsa tot timpul.
![]() Mentionez ca sunt reglate la maxim in jos intrucat nu prea merg la drum intins, deci nu vreau sa orbesc pe nimeni. Ii orbesc p-aia care merita cu faza lunga ![]() This post has been edited by CristiRzR: 6 Mar 2007, 22:09 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
va recomand sa mergeti la probleme l,ogan sa cititi acolo topicul despre faruri/becuri si va "luminati". Asta apropo de "pilips blu vijion"
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine oare paraseste caterinca de la cafenea sa citeasca de faruri si becuri?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am amandoi copii electricieni auto,de unde se poate deduce foarte usor ca EU sunt tatal electriciienilor,dar recomand macar celor si-au cumparat masini noi sa le lase asa cum sunt!
Sau mai este o solutie:un control oftalmologic la o policninica cu plata unde sunt doctori buni si nu este niciodata coada. |
--------------------
a
b
c
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
pai da, dar nu farurile sunt de vina, cum a sugerat cineva(sau mi-a lasat impresia)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
N-au ce sa aiba farurile, probabil sa vina din fabrica reglate la limita.
|
--------------------
-
-
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Io zic ca respectivul sa ia una bucata carpa, una bucata galeata cu apa (de preferinta calduta), sa moaie carpa in apa, dupa care sa stearga farurile. De noroi, bineinteles. Tiuning cu efect garantat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
offtopic (cred):
proiectoarele de logan se pot regla? |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ba da ,se baga o surubelnita pe dedesupt ,si se invarte de un surub
This post has been edited by C@talin: 11 Mar 2007, 11:51 Attached File(s) |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cryss2903 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
|
|
emilescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 June 05 From: Deva-HD ![]() |
Farurile de Logan sint foarte bune ,cred ca e pierdere de vreme sa inventam ceva pe subiectul asta.Daca sint reglate bine ,nu bat nici sus nici jos ci unde trebuie.Poate doar cum sa montam niste relee ca sa protejam schimbatorul de faze.
La dacia madel canada(pe care o mai avem ![]() Propunere! |
--------------------
dacia
logan
logan 1.4mpi-laureate 2005
- HD-12- Somnul previne imbatrinirea...Mai ales cel la volan!!!
|
|
OAP |
![]()
|
pentru pasionati, ii invit sa puna la punct dispozitivul de reglare automata a farurilor in functie de incarcare. le-ar trebui niste motorase electrice si un senzor de inclinare, cred eu.
|
--------------------
.
.
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
da' becurile standard ce-au... io unu chiar sunt multumit de ele
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:44 |