probleme cu bujiile vechi ......, nu merg scoase 2 dintre ele ... help me please !!
![]() ![]() ![]() |
probleme cu bujiile vechi ......, nu merg scoase 2 dintre ele ... help me please !!
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Confirm treaba cu cheile speciale de bujii.
Eu am avut pe DSN o bujie cam blocata la care mi-am rupt cheia "special" de bujii, motiv pentru care am luat o tubulara si cu o surubelnita am desfacut pardalnica de bujie. Surubelnita s-a dus de suflet ca s-a indoit in proces, si nu era chiar sensibila. Uneori la bujii merge cu mai multa forta. Insa la mine era blocata la plecare, nu pe parcurs. Blocajul pe parcurs (se desfac initial si apoi se blocheaza) mie nu-mi suna f. bine. E o treaba de filet naspa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucciole88 |
![]()
|
![]() SRN rullzzzz :D Group: Members Posts: 149 Joined: 17 July 06 From: Bucuresti - Militari ![]() |
Am reusit sa scot bujiile pana la urma .....am dat cu spray degripant .....si pana la urma au iesit m-am chinuit ceva ......dar a meritat efortu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
in final a fost filetul dus sau doar blocate ?
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
lucciole88 |
![]()
|
![]() SRN rullzzzz :D Group: Members Posts: 149 Joined: 17 July 06 From: Bucuresti - Militari ![]() |
au fost blocate
![]() This post has been edited by lucciole88: 9 Mar 2007, 13:48 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:02 |