Schimbat placute frana,zgomot nou
![]() ![]() ![]() |
Schimbat placute frana,zgomot nou
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
serry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 8 December 04 ![]() |
Am reusit sa imi fac timp sa rezolv problema zgomotului ce imi aparuse dupa schimbarea placutelor.
Cele doua suruburi care fixeaza etrierul si care desurubate dau accesul la placute, nu erau stranse destul. Nu stiu de ce, dupa schimbarea placutelor mecanicul nu le-a strans indeajuns. ![]() Mentionez ca zgomotele nu au aparut imediat, ci dupa vreo 200 km de la schimbarea placutelor, deci dupa ce s-a mai facut umpic de joc. Bine ca s-a rezolvat si nu era ceva mai grav. ![]() Numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- XX-XX-XXX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa te p... pe ea de meserie, auzi sa nu stranga suruburile de la etrier...
![]() Da-l pe goarna pe mecanic (service) la topicul de calitate in serviceuri, sa stie si altii la ce sa se astepte. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:34 |