Internet mobil, Solutii
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil, Solutii
tiberiu.anghel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu merita diferenta de bani(pretul telefonului) de la Edge la 3G, cam 60E.
Cred ca o sa iau un V360, pret promotional la orange 70E, dar asta cam intr-o luna. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Nu stiu cum se misca pe EDGE ca nu sunt client Orange, insa pot presupune.
Diferenta GPRS/3G in momentul in care se face browsing direct pe telefon este mica ( folosesc un Nokia 6680 ). Se simta diferenta de viteza in momentul in care se trimite/primeste vreun atasament prin mail sau in momentul in care se foloseste telefonul drept modem. Dar nu este deranjant. Eu o sa fac saptamana viitoare trecerea catre un Nokia E50 care nu este UMTS, asa ca intr-adevar, nu se merita o diferenta de pret de 60E. |
--------------------
-
-
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
am io edge si misca bine.
PS: si orange are card 3G dar nu stiu cum merge... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Cardurile de date se misca rezonabil cand sunt in GPRS si se misca bine in UMTS. Se misca foarte bine in HSDPA. Pe upload la HSDPA este aceeasi viteza ca in 3G (384 kbps ) insa pe dowload
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Care este stringul de conectare la net prin GPRS, pentru un PDA?
Este acelasi cu cel pentru un laptop? Pe asta il am (l-am primit de la Vodafone) si functioneaza, dar pe PDA nu merge. pana la urma l-am facut. Este acelasi string. This post has been edited by danbogdan: 12 Mar 2007, 14:41 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
E acelasi string deoarece comanda care se da catre modem este identica. Trebuie avut grija la caracterele gen ( ", ), sa nu fie caps apasat sau sa se introduca vreun space din greseala.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sebih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 April 07 ![]() |
salut
am un nokia n70 si un eten x500. am deschis bluetooth pe n70, am creat un pair cu x500. la x500 m-am dus in Start -> Settings - Connections - Connections - Add a new modem connection Select a modem - Bluetooth Add new device Selectez N70 si in lista de servicii nu gaseste nimic si pot sa apas doar pe back. Daca poate cineva sa spuna pas cu pas care e procedura .. sau macar unde gresesc .. multumesc. |
--------------------
Dacia
ph-91-dwn
2006
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Incearca aici.
Sunt setarile pentru Windows Mobile 5 pentru Mobile Internet Vodafone. Iti explica unde se fac setarile in PDA. Daca esti abonat Orange, macar iti faci o idee asupra locului unde gasesti setarile prin PDA. Daca nu te descurci, suna la Relatii cu Clientii pentru ISP, la oricare din operatori esti abonat. Doar ca sa te inarmezi cu putina rabdare ca va dura 20-30 minute. |
--------------------
-
-
-
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Am un 6280 si am pus Internet mobile 3G Vodafone (asa cum am zis in alt post pe aici). Acum o intrebare. Telefonul are o optiune la Settings -> Phone settings ->Network mode: GSM si UMTS.
Pe care sa las? E vreo diferenta? |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Nu cumva optiunile sunt:
1. GSM 2. Dual mode? 1. Cand alegi GSM telefonul sta doar in GSM. Nu cauta retea 3G. - Avantaje: Autonomie mai mare a acumulatorului - Dezavantaje: Viteza mai mica pe parte de transfer de date si imposibilitate de efectuare de apel video sau streaming. 2. Cand alegi Dual mode telefonul se localizeaza cu predilectie in 3G ( UMTS ). Doar atunci cand nu exista semnal UMTS face comutarea catre GSM. Avantaje si dezavantaje: Tocmai invers fata de cele de mai sus. Sfatul meu: Daca nu folosesti apel video si nici nu te intereseaza prea mult viteza de transfer pe parte de date, seteaza-l sa stea doar in 2G. Obtii astfel o autonomie mai mare a acumulatorului si eviti si acele perturbari pe parte de voce care apar pe 3G, cel putin la Vodafone. |
--------------------
-
-
-
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
La mine la 6280 am cele 2 setari astfel:
1. GSM 2 UMTS Oricum banui ca e acelasi lucru. Oricum mersi de lamuriri.. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@tiberiu.anghel: streaming merge si pe gprs; nu merge grozav, dar merge.
@SwatKat:Da, e acelasi lucru. UMTS la tine e exact "dual mode" |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Streaming-ul pe parte de video merge foarte bine pe EDGE. Pe Downlink GPRS, eu stiam ca viteza maxima teoretica este de 64 kbps. In trecut am avut un 6680 care pe streaming am vazut ca cerea minim 75-80 kbps. Sigur, ar fi posibil un streaming atat audio cat si video pe GPRS dar la o calitate foarte slaba. Dovada ca nimeni nu ar folosi un astfel de serviciu este ca furnizorii nu il ofera.
|
--------------------
-
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Se da problema:
Eten Glofiish M700 cu SIM de Cosmote Prepay. As vrea sa-l conectez la internet prin web n walk sau alta varianta. De ce Glofiish? Pt ca e amestecat GPS (functia principala) + tel + pda. De ce vreau sa-l conectez la internet? Fiindca stiu ca poate si in plus imi pot citi mailurile fara sa mai deschid laptopul. De ce Web n go? Fiindca am deja cartela si as vrea sa o folosesc. Nu va fi folosit prea des, chiar as zice ca foarte rar dar vreau sa reusesc sa il conectez. Ce caut? Un tutorial unde sa-mi explice pas cu pas cum sa-l conectez. Am incercat prin forte proprii si nu am gasit. This post has been edited by dizzy: 4 Jul 2010, 15:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Faci asa:
Start – Settings – Connections – Connections – My work network – Add a new modem connection Enter a name for the connection: Cum vrei tu Select a modem: Celular line GPRS – Next Access point name: XXXX Next User name: XXXX Password: XXXX Domain: Nu se completeaza OK – Finish Start – Settings – Connections – Connections – Edit my proxy server Bifati "This network connects to the Internet." "This network uses a Proxy Server" Advanced: HTTP Server: XXX.XXX.XXX.XXX:XXXX Username: XXXX password: XXXX WAP Server: XXX.XXX.XXX.XXX:XXXX Username: XXXX password: XXXX Secure WAP Server: Nu se completeaza Socks Server: Nu se completeaza OK – OK Start – Settings – Connections – Connections – Advanced – Select Networks Programs that automatically connect to the internet should connect using: My work network Programs that automatically connect to the a private network should connect using: My work network XXXX-urile le obtii de la operator, suni la relatii clienti si iti dau ei apn, username si parola, din cate stiu la ei dureaza cam 48 de ore sa iti trimita un mail cu setarile necesare, in cazul in care le au. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Acum functioneaza, iti multumesc mult Alydor!
Start – Settings – Connections – Connections – My work network – Add a new modem connection Enter a name for the connection: Cum vrei tu Select a modem: Celular line GPRS – Next Access point name: wnw Next User name: wnw Password: wnw Domain: Nu se completeaza OK – Finish Start – Settings – Connections – Connections – Edit my proxy server Bifati "This network connects to the Internet." "This network uses a Proxy Server" Advanced: HTTP Server: 10.252.1.62 avand port 8080 Username: wnw password: wnw WAP Server: 10.252.1.62 Username: wnw password: wnw Secure WAP Server: Nu se completeaza Socks Server: Nu se completeaza OK – OK Start – Settings – Connections – Connections – Advanced – Select Networks Programs that automatically connect to the internet should connect using: My work network Programs that automatically connect to the a private network should connect using: My work network Acum merge!!! Merge prost dar merge. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:28 |