cat de prost merge internetul prin zappul
![]() ![]() ![]() |
cat de prost merge internetul prin zappul
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
e foarte simplu de ce nu e bun nici pentru mail.
iti trimite cineva un mail cu un atasament de vreo 500 de k si stai si astepti de iti vine rau. asta daca iti merge. eu am incercat doar un mail in zona branului si nu a mers de nici o culoare. mentionez ca in acelasi loc a patruns romtelecomul (in nici un caz nu il ridic in slavi) deci nu e un loc uitat de lume. cat despre frecventa stiam exact ce a postat alex. frecventele mici nu patrund prin cladiri. si eu imi petrec foarte mult din viata in bucuresti. cat despre puterea medie de emisie stiam de la un inginer in gsm ca la 900 e mult mai mica decat cea postata de alex. da am si eu o intrebare pentru tine. esti cumva actionar la zapp??? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
alex, inca nu exista repetitoare, de aia nu e semnal in baruri underground. Si ia o sursa reala nu un thread.
Mie nu mi se intampla nimic cu mailul, trimit 1 mega in 1.5 minute, fara problema, la primire, la fel. Trebuie insa semnal full. Nu sunt decat dealer, insa , ca orice discutie intre oameni educati, imi plac argumentele, si de obicei despre ce nu stiu, nu imi dau cu parerea. E evident, sunt si vor fi oameni nemultumiti si multumiti, hai sa nu facem o polemica:) |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:50 |