DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inlocuire bara argintie radiator

Boggy
post 7 Mar 2007, 21:56
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Aveti idee cum se inlocuieste bara argintie incercuita in poza? Mi-a zburat o piatra in ea si este botzita ... vine foarte urat si e si in fata sad.gif
Se gaseste ca piesa de schimb? A mai schimbat-o cineva?
Multumesc pentru raspunsuri!

logan_fata1.jpg ( Size: 17.89k ) Number of downloads: 150

--------------------
Renault Laguna III 2.0dCi 150cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cameleon_boy
post 7 Mar 2007, 22:02
Post #2

Membru

Da se gaseste la vreun milion cam asa ceva stiu ca e un tip pe forum ageana care se ocupa cu asa ceva sau poti sa il cumperi de la orice magazin cu piese auto aici in buc il gasesti usor in targ,se numeste contur cromat de scos nu stiu cum se scoate ca nu am avut placerea sau necazul dar presupun ca se scoate usor am vazut ca este prins in niste urechi ,bafta poti sa o lasi asa asta sa fie necazul

--------------------
fara fara fara - fara
+
Blackmonk
post 8 Mar 2007, 07:16
Post #3

Membru incepator

From: Cernavoda

Se gaseste la orice dealer Dacia, si crede-ma ca, cel putin in Constanta, e mai ieftina decat la targ!Adica in jur de milion. Eu am schimbat-o, insa e putin cam dificil, deoarece trebuie slabita bara (care vine cu totul de sus pana jos) din suruburile de sus, cele 4 cu capul in forma de stea, ca so poti baga mana pe dedesubt. Ai nevoie doar de o surubelnita mai deosebita, care o gasesti in magazinele de profil. Apoi, chestia asta cromata se prinde cu niste cleme, care le are atasate, in niste fante gata trasate in plasticul barei, fante in care se gaseste deja fixata cea veche.Astea se preseaza la mana pe sub bara. Deci cu putina rabdare...ca se stramba foarte usor daca o fortezi, se poate schimba. Succes! wink.gif

--------------------
VW PASSAT CL 1,9 TDI 2008 - don't know yet
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 14:49
Forum Renault