Inlocuire bara argintie radiator
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire bara argintie radiator
Boggy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|||
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Da se gaseste la vreun milion cam asa ceva stiu ca e un tip pe forum ageana care se ocupa cu asa ceva sau poti sa il cumperi de la orice magazin cu piese auto aici in buc il gasesti usor in targ,se numeste contur cromat de scos nu stiu cum se scoate ca nu am avut placerea sau necazul dar presupun ca se scoate usor am vazut ca este prins in niste urechi ,bafta poti sa o lasi asa asta sa fie necazul
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
Blackmonk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 November 06 From: Cernavoda ![]() |
Se gaseste la orice dealer Dacia, si crede-ma ca, cel putin in Constanta, e mai ieftina decat la targ!Adica in jur de milion. Eu am schimbat-o, insa e putin cam dificil, deoarece trebuie slabita bara (care vine cu totul de sus pana jos) din suruburile de sus, cele 4 cu capul in forma de stea, ca so poti baga mana pe dedesubt. Ai nevoie doar de o surubelnita mai deosebita, care o gasesti in magazinele de profil. Apoi, chestia asta cromata se prinde cu niste cleme, care le are atasate, in niste fante gata trasate in plasticul barei, fante in care se gaseste deja fixata cea veche.Astea se preseaza la mana pe sub bara. Deci cu putina rabdare...ca se stramba foarte usor daca o fortezi, se poate schimba. Succes!
![]() |
--------------------
VW
PASSAT CL 1,9 TDI
2008
- don't know yet
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:49 |