probleme...la ...depasiri, probleme...
![]() ![]() ![]() |
probleme...la ...depasiri, probleme...
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
2 condensatoare merg bine cind:
a. unul e "uscat" iar celalalt bun, in parametri; b. ambele sint partial uscate, insumind acei 0,22uF. Daca ai un C bun, de 0,22uF (0,2-0,25uF, in practica), trebuie sa mearga bine. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
productie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 April 05 From: medias, sibiu ![]() |
Condensatorul este OK (cred ..)pt. ca l-am montat recent , odata cu platina.Si eu am crezut ca asta este motivul , de aceea l-am schimbat(nou). S-ar putea sa nu fie OK din fabricatie?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- SB 05 HWC las-o-asa ca merge bine
|
|
productie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 April 05 From: medias, sibiu ![]() |
Am rezolvat problema: In pompa de benzina aveam "namol si nisip".Am marit putin nivelul in CNC, am reglat tachetii si uite asa am cistigat aproape 10 cp. Va multumesc toturor pt. sfaturi.
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cum ai ajuns la concluzia ca ai castigat 10 cai
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
productie |
![]()
|
Prietene ,vorbeam metaforic. Adica din caii aia putini care ii are Dacia,mai punem la socoteala si o alimentare deficitara... iti dai seama in ce stare era masina mea? Prin urmare am curatat tot ce se poate pe la alimentare .... masina merge mult mai bine ca inainte sa apara problema descrisa la inceputul topicului.Oricum la o dacie clasica (fara modificari substantiale ) nu prea poti sa-ti dai seama de citi cai are ( + sau - 3-5 cai). Sper ca mai inteles.
![]() Oricum problema s-a rezolvat - moderatorii pot sa inchida topicul.Multumesc toturor pt. sfaturi. |
--------------------
dacia
1310
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:19 |