Masina zgariata rau dar cu casco
![]() ![]() ![]() |
Masina zgariata rau dar cu casco
cigraphics |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 - Preference
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la politie, la un birou de accidente usoare, in 24h. Iei de acolo dovada de reparatie si PV. Cu astea mergi la firma unde ai asigurare CASCO.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cigraphics |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 - Preference
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau pentru ce ai patit. Daca te incalzeste ideea, sa stii ca nu esti singurul. Si eu am patit la fel, ba chiar am aflat si vinovatul... nici macar n-am avut ce-i face, era un mos senilizat, fara nimeni pe lume si cu acte de nebun in regula... daca ii faceam ceva oricum era degeaba.
Asta e vandalism. Vezi daca polita ta acopera asa ceva. Daca da, mergi direct la asigurator, nu mai e nevoie sa treci pe la politie. Daca nu, mergi la asigurator si vezi ce iti spune. Daca se tine tare ca e vandalism nu prea ai ce face, vezi cum te intelegi. Daca nu reusesti, mergi la politia in raza careia ai gasit-o avariata (nu accidente usoare, ci chair circa normala de politie), declara vandalism si cere autorizatie de reparatie. Dupa asta cauta sa ti-o repari singur (ca idee, la un service normal o sa te duca pe la 1200 - 1500 lei reparatia, poti gasi si mai ieftin, dar calitatea e proasta, iar mai scump ai de ales, poate sa te coste si 5000-6000 lei) |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
cigraphics |
![]()
|
nu am mai postat rezultatul dar sa va spun am fost la firma de asigurari au fost poze apoi m-am dus la service si mi-au reparat dauna noroc ca nu platesc franciza am scapat fara sa dau nici un ban
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 - Preference
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
La prima folosire ca la a doua...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
cat timp are trecut in contract ca are fransiza 0(% sau E) nu cred ca au dreptul sa ii bage pe gat nici la a "n"-a folosire.
This post has been edited by Cristi A: 4 Apr 2010, 12:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Brazilia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 18 June 09 ![]() |
Teoretic da.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
cigraphics |
![]()
|
am mai fost o data la casco cu pragul stramb si usa de la sofer un pic infundata de la un capac de canal :|
dar si aici s-a rezolvat atat ca a durat destul de mult pana cei de la asigurari au facut plata |
--------------------
DACIA
Logan
2006 - Preference
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:40 |