La logan se ard becurile, la Accent nu, - Ca pe accent e tehnologie spatiala -
![]() ![]() ![]() |
La logan se ard becurile, la Accent nu, - Ca pe accent e tehnologie spatiala -
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bine innapoi la ars.cine cu cine se mai arde?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai c.u.r.u' rosu ca masina?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de cand mi-a fript gajica fundu de flacara de la aragaz da
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
Io credeam ca si-a pierdut apostol_emil girofarul si l-ai ascuns acolo.
Later edit: Daca nu s-a ars becul, ca sa fim on-topic. This post has been edited by Sony: 8 Mar 2007, 15:41 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
eh am si girofar,da e dala albastru pe bricheta .nu rosu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pai intra si girofaru si flacara de la aragaz? ce spatios e...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
E rodat ca loganul erodinamic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Ma credeti sau nu mi s-a inmplat ceva extraordinar:intr-o dimineata cand ieseam fericit cu masina din parcare , am lovit din nefericire un posesor de Accent.Acesta si-a dat seama ca vorbeam la telefon si ca sa isi salveze masina s-a aruncat in fata mea.Din pacate l-am prins intre masina mea si Accentul lui si cum Accentul nu este foarte darnic la protectia pietonilor cu stele i-a crapat capul.Ce sa va zic , scandal mare , pompierii , politia si o echipa e chirurgi in America sa salveze nefericitul.Dupa nici 5 minute , chirurgul sef zice suparat:"Sorry , there si nothing we can do , the left part of his brain has nothing rigth , and the rigth part of his brain has nothing left"
![]() In alta ordine de idei vreau si domnule niste "bece" de Accent ca astea pe care le-am s-au mai dus ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Dupa aia te-ai trezit si canci S-klasse.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Kinky ideea , nu cred ca mi-as dori sa ma scol si canci S-Clasul , asa cum nici tie nu ti-ar placea sa te scoli si canci Loganul.
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Loganul meu e real!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Te asigur ca si alea mele sunt in carne si oase , pardon , table si plasticuri
![]() E dreptul sa crezi ce vrei , oricum e tare amuzant ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
N-ai fost in stare sa demonstrezi, baroane! Asa ca incaleca-ti ghiuleaua si zboara!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Ce sa demonstrez? Vi la Pitesti si daca ai chef sa ma vezi pe mine sau oricare din masini te plimbi un pic pe centru si o sa ma vezi imediat.
Pot sa merg cu Maybach , sau sa merg pe jos , insa educatia si bunul simt nu au legatura cu ce ai in burta sau in buzunare. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu au legatura dar de regula sunt invers proportionale
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Mucles, lemonica! Cand am zis ca vin si imi poti arata ca ai S ai zis ca nu lasi toti nespalatii sa se apropie de masina ta din poster.
Iar vrei sa ne arati ca ai un caracter duplicitar? Sau dubla personalitate? This post has been edited by Sony: 8 Mar 2007, 16:58 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
O dezvolta acum pe a 3-a !
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
LemonDemon |
![]()
|
De regula sau nu , eu nu pun etichete pe oameni decat dupa ce discut si imi fac o parere.Altii din contra , ei sunt buricul targului si detinatorii adavarului aboslut , un fel de Mafalda mici si cu puteri paranormale care ghiesc in ceasca de cafea.
Bine inteles ca nu am nici un drept sa scriu pe un forum public pentru ca deobicei , daca este posesor de Mercedes esti incult si nu sti sa scri.Ce sa zic , ghinion ![]() Sony nici acum nu te-as lasa sa imi intrii in masina la felul cum te comporti si cum imi vorbesti. Nu e vorba de nespalati , dar daca te simti e problema ta. Tu m-ai primi la tine in Logan? This post has been edited by LemonDemon: 8 Mar 2007, 17:01 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
pai si nu ne zici? ca mie imi place 007
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e bun topicu, ma inhiba.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
pai si ne lasi asa?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Bai, caraghiosule, cand m-am invitat io in masina ta? Io ti-am zis ca vreau sa o vad si, de asemenea sa-mi arati certificatul de inmatriculare. sa ma conving ca nu esti mincinos, dar tu pozezi in victima! Pacat ca nu-i prietenul tau biguța pe aici. Cine se aseamana se aduna spune un vechi proverb romanesc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
Sony cum ai putut ,ai amenintat omu cu bataia daca nu te scoate in oras cu "S-ul",rusinica
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 8 Mar 2007, 16:59) De regula sau nu , eu nu pun etichete pe oameni decat dupa ce discut si imi fac o parere.Altii din contra , ei sunt buricul targului si detinatorii adavarului aboslut , un fel de Mafalda mici si cu puteri paranormale care ghiesc in ceasca de cafea. Bine inteles ca nu am nici un drept sa scriu pe un forum public pentru ca deobicei , daca este posesor de Mercedes esti incult si nu sti sa scri.Ce sa zic , ghinion ![]() Sony nici acum nu te-as lasa sa imi intrii in masina la felul cum te comporti si cum imi vorbesti. Nu e vorba de nespalati , dar daca te simti e problema ta. Tu m-ai primi la tine in Logan? adevarul istoric ...daca nu stii sa scrii , nu intri in masina |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C@talin |
![]()
|
da poate vrea sa intre in alta parte,stiu si eu ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Busted
![]() De , scuze se pot inventa o gramada , ce este scris insa , asa ramane. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:25 |