Carburator dublu corp, Reglaj pe Dacia
![]() ![]() ![]() |
Carburator dublu corp, Reglaj pe Dacia
trecator |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- OT 75 SIR Florin'S
|
|||
renault12gordini |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
daca esti din bucuresti, du-te la cora la service auto marcu's au ei stand de reglat carburatorul, vreau sa ma duc si eu acolo, am inteles ca e 50 ron + o atentie la mecanic.
renault 12 gordini |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
trecator |
![]()
|
50 ron? Si atentie la mecanic?
In cazul asta mai pun inca atat shi imi iau altul nou! Cam scump, ca sa nu mai spun ca nu am nici o garantie ca rezolva treaba. Oricum, multumesc. Daca da cineva de un site cu instructiuni de reglare a carburatoarelor cu dublu corp pe dacia, sa-mi de-a shi mie de shtire. |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- OT 75 SIR Florin'S
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
auzi!...carfil dublu corp?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.carfil.ro/html/carburatoare_2.html uite aici stul carfil ... dublucorp ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
trecator |
![]()
|
Am vizitat de deja sire-ul asta: http://www.carfil.ro/html/carburatoare_2.html
le-am shi scris cu sperantza ca o sa imi dea cateva detalii despre modul de reglare atunci cand este montat pe o dacia. Nu gaseshti acolo decat o poza a lui. Nu ma incalzeshte cu nimic asta. Nimic despre reglaje. Exact, dacia. Shi este montat chiar din fabrica. Pur shi simplu. Berlina, cu motorul de 1559 cm3, are montat din fabrica un carburator dublu corp "Carfil". Interesant, nu? Dar cum il fac sa mearga corespunzator??? |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- OT 75 SIR Florin'S
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu vrei sa il reglezi ...dute la carbo test in pantelimon (daca esti din bucuresti.) daca ai pe masina carburatorul din poza de oe situl carfil ... este mai nasol ca ala este montat si pe Nova... daca il reglezi singur te risti la un consum de nu o sa iti vina sa crezi ...
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
trecator |
![]()
|
nu sunt din bucureshti dar trec des prin zona. ai adresa celor din pantelimon? shi mai ales cat costa?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- OT 75 SIR Florin'S
|
|
mihai0070 |
![]()
|
QUOTE(trecator @ 7 Mar 2007, 16:05) nu sunt din bucureshti dar trec des prin zona. ai adresa celor din pantelimon? shi mai ales cat costa? Uite aici : AUTO MARCU'S GRUP SA Sos. Pantelimon nr. 450 sectorul 2, cod postal 73568, Bucuresti Tel. - 021 255 33 45, 021 255 68 58 Fax - 021 255 09 77 E-mail - office@amg.ro costa 50 ron cu factura si 90 zile garantie ... daca ai jicloare decalibrate sau ceva care trebuie schimbat ... da-i o atentie aluia acolo si iti da el cele necesare ... intri in curte in spate si acolo o sa gasesti o cladire pe care scrie CARBOTEST ... totul dureaza cam 30 min max 40 ... This post has been edited by mihai0070: 7 Mar 2007, 15:59 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@trecator: te rog incearca sa nu mai folosesti scriere ca pe mirc (adica cu sh, tz, k). Citeste regulamentul !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
cat costa un carburator dala?si ce efecte ar avea pus pe motoru de 1298cmc?...(in materie de chestii dastea mecanice nu m pricep..sper sa invat cate ceva...)
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
2,8 mil carburator nou:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
trecator |
![]()
|
Am înțeles Ov. După cum vezi încerc să mă conformez. Nu am citit regulamentul.
În altă ordine de idei, mă gândeam că poate îmi dai un sfat cu carburatorul ăla al meu. Mulțumiri lui mihai0070. Sper să facă treabă bună băieții ăia "ai lui Marcu". O să ajung în zonă la sfârșitul lunii. Carburatorul dublu corp montat pe dacia nu iți dă nici un "cal putere" cum aud că se discută pe unele forumuri, printre care și aici. Avantajul este la demaraj, pantă, mers în sarcină mare...când nu te lasă la greu. Dar și consumul este pe măsură. Atâta timp cât îți stăpânești nervul piciorului și nu te mănâncă în talpă... totul este bine. Dacă deschizi cea de-a doua cameră, te-ai ars la buzunar. Eu am făcut de mai multe ori consumul mediu, atât în urban, cât și extra. La drum întins 6,1-6,2. Urban iarna (era și zăpadă) 9. Menționez încă odată că am reglajele din fabrică. Nu am desfăcut nici măcar capacul carburatorului. Nu am avut nici o problemă de genul înfundatului, mizerie și alte chestii neplăcute. Și lucrează pe bestia mea din 1999. Salve! |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- OT 75 SIR Florin'S
|
|
mihai0070 |
![]()
|
QUOTE(trecator @ 8 Mar 2007, 00:50) Am înțeles Ov. După cum vezi încerc să mă conformez. Nu am citit regulamentul. În altă ordine de idei, mă gândeam că poate îmi dai un sfat cu carburatorul ăla al meu. Mulțumiri lui mihai0070. Sper să facă treabă bună băieții ăia "ai lui Marcu". O să ajung în zonă la sfârșitul lunii. Ori cum poti sa te duci la ei saptamanal cu factura pe care ai garantia si sa le spui ca nu iti place cum merge sau relantiul este aiurea sau ca , consuma prea mult ... nu te mai costa nici un ban ... si sunt foarte saritori mai ales la probleme aparute in garantie ... din punctul meu de vedere merita tot respectul pentru un service ... dai un ban da face ![]() This post has been edited by mihai0070: 8 Mar 2007, 11:56 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:11 |