viteza la nova gti an2000, 160km/h
![]() ![]() ![]() |
viteza la nova gti an2000, 160km/h
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
ejayGTI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 March 07 ![]() |
ce atac la persoana zici tu acolo?da el ca face atata misto ce inseamna?el nu se uita la masina lui ca mai are 1 luna de itp si dupa aia o poate vinde la dezmembrari?eu pun intrebari normale si cer sugestii in unele chestii si nu jignesc pe nimeni si se trezeste "desteptu" sa vorbeasca.ce sa ii faci daca nu a trecut de pubertate?ii plac glumele lui si cred k e bucuros pe tema asta.daca cineva crede ca nu am dreptate sa imi spuna.scuze pentru ceilalti.bine ca sunt si oameni care mai gandesc pe acest forum
|
--------------------
dacia
nova gti
2000
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
El a atacat ideile tale.
Tu ai atacat persoana lui. Sesizezi DIFERENȚA? ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ejayGTI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 March 07 ![]() |
nu cred ca el a atacat doar ideile mele.si daca facea asta putea sa o faca intr`un mod nejignitor.nu cred k este un forum unde ne batem joc intre noi.de parca el ar fi sofer de formula 1 si le stie pe toate.daca masina lui nu poate sa ajunga asemenea viteza nu inseamna ca restul masinilor se conformeaza cu atat.si nu sunt vitezoman.am incercat si eu 1 data sa vad cat paote masina.dar na daca sunt unii care conduc sub limita legala de viteza ca sa incurce circulatia e problema lor.
|
--------------------
dacia
nova gti
2000
|
|
lvl100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 5 November 06 ![]() |
QUOTE(ejayGTI @ 10 Mar 2007, 00:59) nu cred ca el a atacat doar ideile mele.si daca facea asta putea sa o faca intr`un mod nejignitor.nu cred k este un forum unde ne batem joc intre noi.de parca el ar fi sofer de formula 1 si le stie pe toate.daca masina lui nu poate sa ajunga asemenea viteza nu inseamna ca restul masinilor se conformeaza cu atat.si nu sunt vitezoman.am incercat si eu 1 data sa vad cat paote masina.dar na daca sunt unii care conduc sub limita legala de viteza ca sa incurce circulatia e problema lor. Nimeni nu vrea sa isi bata joc de nimeni pe aici. Problema ta e lipsa de maturitate si putere de adaptare printre ceilalti. - pe forumul asta cunoasterea si folosirea corecta limbii romane reprezinta un avantaj, nu un handicap. Probabil pe canalele de irc e "kool" sa va intreceti in masacrarea limbii romane, dar in orice comunitate online care se respecta nu inseamna decat lipsa de cultura si lipsa de respect fata de ceilalti.Retine bine asta, o sa iti foloseasca in multe medii online nu numai aici. - masina este un lucru care te reprezinta. Daca vreii sa fii mai "jmeker" si sa iti pui oua kinder pe antena si abtilduri cu mingi de foc pe aripi fa-o !, dar nu te astepta la apreciere. Kitch-ul e un alt lucru care nu prea e apreciat pe aici. - daca vrei sa inveti ceva, citeste inainte de a posta din alte posturi. Sunt o gramada de oameni pasionati de masini si dispusi sa ajute si pe altii. Asta te-ar ajuta nu numai practic, din punct de vedere tehnic, ci te-ar ajuta sa descoperi si un mod de gandire mult mai matur. Dar daca preferi sa vii direct din fata blocului unde ai ascultat manele pe telefon nu te astepta sa fii luat in serios pe aici. |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
ejayGTI nu am nimic cu nimeni pe acest forum ... eu personal , catalin si multi alti colegi cred ca te-am anuntat inca de la primul ca nu respecti regulamentul si risti o suspendare
![]() Pentru linistea ta ...nu sunt sofer de formula 1 abia ca trec de 120 km/h cu masina (nu ca nu poate dar nu ma grabeste nimeni pe sosea ...cu exceptia nevestei cand merg la socrii) si apropo ce treaba are masina mea si cand expira ITP-ul ![]() "nu cred ca el a atacat doar ideile mele.si daca facea asta putea sa o faca intr`un mod nejignitor" daca tu imi arati in ce post te-am jignit atunci in cer scuze OFICIAL ... atata timp cat eu respect regulamentul acestui forum (cum facem toti de aici ) nu jignesc pe nimeni si nu atac pe nimeni ... iti dau un sfat CITESTE REGULAMENTUL ... This post has been edited by mihai0070: 10 Mar 2007, 18:57 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
hai ca ma bag si ieu poza acea cu bord de DSN era de nova ca km/h scria in dreapta jos nu deasupra la kilometri totali parcursi stiu asta ca la fel ie si la mine.si unde scrie pe bordurile de DSN puse pe nove km/h la super nove acolo ie pus ledul de alarma omul a zis ca ie din 2000 masina asa ca ie posibil sa fie asa bordul de DSN din fabrica.
ps:ca sa nu fiu chiar off topic daca sunt la vale nu ma inpresioneaza ca doar tata a fost astazi cu 130km/h pe un drum national pe o portiune dreapta (testa cauciucurile godyear si ierau ok) asa ca ie posibil sa prinzi 160km/h pe drum drept cu nova GTI ps2: la 160km/h la 4500rot ceva nu ie bine trebuia sa ai 4000rot/min.la 120km/h ai 3000rot/min? |
--------------------
DACIA
NOVA
2000 GTI
- SB-19- nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Invatati maaaaaaaaaaa sa scrieti ca mi se incurca ochii cand va citesc posturile!!!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
madendre... pui "i" cam aiurea ... "ie asa"
![]() PS ... bordul de nova dupa 2000 este cel care a continuat pe DSN ... si eu cred ca te referi la ledul antidemaraj ... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
nicu02GWU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 December 06 From: buzau ![]() |
eu iam dat 160 kmh dupa vreo 6 ani sau chiar mai bine nu mai retin ca o am din 97 a luat ceva mai greu dupa 140 mia fost mai greu dar a mers deci a mers .
![]() |
--------------------
renault megane sedan
dacia nova,dacia supernova
2006 1.5dci 100cp,1996 1,6 , 2003 1,4
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Domne , eu il cred in stare pe Speedy Gonzales sa mearga cu 160 la vale, chiar mai mult daca mai stau un pic si ma gandesc.Este impresionant de'a dreputul, imi dau lacrimie si ma pregatesc sa trec la budisti , caci mai am multe de invatat.
Ca sa citez un clasic in viata "jtiu" ca o masina nu trece de limita constructiva asa usor , poate daca ne dai mai multe detalii despre valea cu pricina (sau cu dealul , depinde de unde te uiti), ne minunam mai ceva ca la Gradinile Suspendate . Oricum era mult mai interesant daca aduceai si tu ceva mai spectaculos , de genul nu mai scartie plafonul ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Am mers si eu cu o Nova pe carburator cu 140 kmh. Pot spune ca este foarte riscant, cel putin cu masina cu care am mers eu.
Roata stanga tragea stanga, roata dreapta tragea dreapta, volanu tragea in toate partile; nu zic eu ca nu mergea mai mult de 140, insa mi-a fost frica sa merg mai tare... Jos palaria celui care a mers cu 160.... ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am mers cu 130 ...si mi s-a parut chiar stabila..! acum ..nu comentez ..stabila in comparatie cu ce ..sau instabila in comparatie cu ce..
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
nicu02GWU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 December 06 From: buzau ![]() |
si mie mia fost frica cand am ajuns la viteza asta parca se dezmebra masina dar am avut drumul liber pe amandoua sensuri de mers dar e foarte riscant si asta a fost o singura data deeh putina adrenalina nu strica mai ales cu nova .a fost o experienta destul de frumoasa mai ales ca nu aveam carnet de mult timp oricum cred ca a fost ultima data.
|
--------------------
renault megane sedan
|
|
nicu02GWU |
![]()
|
oftica e mare mai intresativa si voi ca nu toata lumea minte dupa cum cred altii
![]() |
--------------------
renault megane sedan
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sa vezi tu oftica mare cand cineva o sa se opreasca in pom!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Masina este buna la 130 dar nu mai mult ... in caz de ceva are nova niste frane de te opreste la 130 in 2 km ...
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate omul avea parasuta de franare si carlig arestor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mihai0070 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
In bucuresti nici nu mai ai pe unde alerga in amiaza mare in rest se merita pinionul de nova 0.76 montat in ctia de viteza cu 5 trepte de la berlina.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bre vezi ca aici s-a discutat in martie, anu' trecut.
![]() Oricum tare discutia, si eu am prins 150 dupa ceas in rabla din semnatura, asta nu inseamna ca sustin ca aia e viteza reala. Intre timp s-a dus naibii ceasul sau cablul, si de atunci numai cu 0km/h ma misc. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:52 |