Radare pitite bine ... foarte bine
![]() ![]() ![]() |
Radare pitite bine ... foarte bine
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Inseamna ca mi-am asumat doua amenzi: una la dus si alta la intors. Sa mi-l vada-n ciorba !
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
E..asta zic si eu bafta. :wink:
|
-------------------- ....................
|
|
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
La coborarea de pe pod (catre baneasa) m-a agatzat si pe mine, si vreau sa spun ca nu mergeam mai repede decat restul lumii (acu vreo 2 saptamani), dar aveam numar de mures, deh.
Oricum, anul 2004 a fost foarte fructuos pentru mine, am fost filmat si de pe loc, si din mers, si din spate, si din fata, in total platind vreo 7 amenzi. Cel mai misto a fost intre Tg Mures si Cluj, in urma cu 2 luni. Pe un pod mai lung am stat 3 minute dupa o caruta, ca nu reuseam s-o depasesc. Dupa pod garcea cu radarul, si initial imi venise sa ma opresc sa-l intreb ce cauta o caruta pe DN 15, pe un pod ingust care trece peste o cale ferata. Renunt la idee, fericit de faptul ca militia ramane undeva in spare, si-i dau cox, depasins evident vreo 3 masini la rand, pe linie continua. Urmatoarea chestie pe care am vazut-o in oglinda retrovizoare au fost 2 minuni de girofare (girofaruri?) ros-albastre, urmata de oprirea-mi pe dreapta: viteza 110, + depasire pe linia continua! Idiotul plecase in spatele meu si ma observase ca la carte, in toata splendoarea mea de sofer ce a trecut de radar. Rezultat: 1 milion amenda si scapat ca prin urechile acului de suspendarea permisului. |
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai vedeti mai baieti de ce isi cumpara unii detectoare? Desi sunt ilegale si multi afirma ca sunt prea scumpe etc, adevarul e ca te scutesc de multe ori de neplaceri!!! Daca Ov ar fi avut detector, si-ar fi dat imediat seama ca efilmat+masurat.
Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cum anume, mai exact? Imi pun detectorul la luneta sau imi iau 2, unu pentru fata, unu pentru spate?! Confiscat detector + amenda (mult mai mare de) >> 1 milion Detectorul prinde eventual un punct laser din spate si cam atat. La noi inca n-au asa ceva (laser radar). |
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am auzit o chestie, cum ca amenda mare plus eventual ridicat de permis se ia la depasirea cu peste xxx km/h a limitei LEGALE ....
Io acum stau si ma intreb, eu pe pod, nu aveam limita legala (era 90 sau 100 ca nu e in oras) ci limita IMPUSA (de un cacat de semn care avea sub el si semnul ala de atentie control radar :mrgreen: ), asadar, e posibil sa scap doar cu o amenda mititica? |
--------------------
Dacia
1300
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la peste 50km/h peste limita admisa pe portiunea respectiva de drum
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai aveai mai mult de 50 km/h fata de limita de viteza din zona aia? Daca DA...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Ov |
![]()
|
m-am gandit mai bine si SPER SA NU FI AVUT PESTE 50 dupa limita :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mi-e rusine sa recunosc dar habar n-am care sunt sanctiunile :oops: .
stiu ca sunt diferentiate in functie de cat depasesti, dar nu stiu ce se intampla. ce e peste 50? Multumesc |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
51! biggrin.gif
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si mersul pe jos intr-o veselie (luat carnetul) - sper ca n-am gresit !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Asta tui stii... :mrgreen: O sa vezi cind iti vine acasa... :twisted: laugh.gif |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Auziți dar nu e obligatoriu să fie la vedere și semnalate?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba daaaaaaaaaaa. Ca si detectoarele radar pe bord tongue.gif
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ov |
![]()
|
||
1. normal ca era la vedere din moment ce l-am vazut 2. la intrarea pe pod, sub semnul de limita la 50, e semn de atentie control radar 8) |
||
--------------------
Dacia
1300
|
|||
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Păi atunci și tu!!!! Asta e! |
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Ov |
![]()
|
pai si eu ce? am dat eu cumva vina pe ei? :shock:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
costi |
![]()
|
Ov imi pare rau, dar pe DN1 dai in permanenta de cel putin un radar, pina in Saftica, sa nu mai vorbim de tot drumul pina-n Ploiesti. Eu pe ultimul l-am vazut acum o luna, noaptea la 1 imediat dupa podul de care zici tu, cum vii spre Buc. Nu era nici o masina cit vedeai cu ochii, mergeam cu vreo 70-80 prin Otopeni cind m-a depasit un taxi si m-a claxonat. Am redus si ne-am tiriit, eu dupa el, pina cind dupa pod, SURPRIZE, SURPRIZE: baietii veseli la margine de drum (dupa cit de goala era soseaua cred ca pusesera radarul sa sune cind vine o masina tongue.gif
Noroc cu taximetristul care cred ca facuse toata ziua aeroportul si-i stia si m-a avertizat. Acu, tare nu cred ca as fi mers dar nici cu 60 nu treceam pe linga ei. Nu-i mai da si tu talpa atit, una-i sa platesti amenda si alta sa-ti suspende carnetul.. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
merci asarban...
am si eu un var in ploiesti... da' pisica iar croseteaza cuburi de benzina. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
ce-a facut ? :shock: :roll:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Cristianco2002 a scris:
"Cum anume, mai exact? Imi pun detectorul la luneta sau imi iau 2, unu pentru fata, unu pentru spate?! " Pai la noi politia nu te masoara cu laserul, politia foloseste radare in banda K (Radare noi) si cateva radare vechi in banda X. Pe cele in banda K detectorul le vede de la o posta! Chiar daca masina politiei e in spatele tau, si tu ai detectorul pe bord, el va detecta reflexii radar si va incepe sa-ti dea semnal maxim imediat ce politaiul pune fascicolul radar pe masina ta! O chestie interesanta: ieri am detectat radarul (in arad), am luat detectorul imediat de pe bord si l-am pus pe scaunul din dreapta. Am detectat radarul cu aproape 2 km inainte sa ajung la el. Ei bine, cand am pus detectorul pe scaun, el s-a oprit pt un moment din piuit, apoi iarasi a inceput sa tipe. In mod cert nu avea cum sa vada "in fata" ci doar detecta reflexiile radar din masina! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Si radarul nu simte ca ai detector?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
costi |
![]()
|
Nu sinte detectorul dar simte dispozitivul de bruiat radar. Baietii au acumulat insa destula experienta ca sa te "citeasca" ca ai detector.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
deci legea iti permite sa-ti cumperi detector de radar, da nu te lasa sa-l utilizezi (ce aberatie!). daca pot sa-mi cumpar, inseamna ca pot sa-l tin si in masina. atunci cum poa' sa-mi demonstreze militianul ca am utilizat aparatul (daca n-are detector de detector anti-radar) ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
costi |
![]()
|
Aberatia exista intr-adevar dar se opreste la usa masinii, de care conform legii detectorul nu poate trece. Teoretic il poti folosi acasa tongue.gif .
Asa ca daca ti-l gaseste inside = incalcarea legii, confiscare, amenda 10 mil si parca, carnet sus. :vmad: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=1137 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Dispozitive de bruiat radar nu cred ca exista in RO. Plus ca trebue sa fi prost sa folosesti asa ceva. Oare ce credeti ca s-ar intampla daca ati trece pe langa un radar si operatorul lui ar primi un mesaj de eroare?
Revenind la chestia cu detectoarele desi pare surpinzator, da, pot fi descoperite de politisti, in mare, cam cu aceeasi metoda pe care o foloseste detectorul sa-i prinda pe ei. Solutia consta in detectoarele cu asa numitul sistem VG2, sistem care permite teoretic oprirea detectorului in momentul in care se incearca detectarea lui. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Mihai_E, ai voie sa-l cumperi, sa ti-l pui la basca sau la bicicleta insa nu ai voie cu el in masina.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Masina de politie trebuie sa fie marcata, sa scrie pe ea ca e "Politie" undeva vizibil.
La noi se abuzeaza la greu de radar.. adica politaii se chinuie sa le piteasca cat mai bine, interesul lor neviind sa regleze traficul ci doar sa impuste niste bani.. Spunea un politai (dat afara pentru ca l-a dat in gat pe sefu lui care fura motorina) ca "cei de la cirtulatie plang! daca nu pleaca acasa cu 5 milioane pe zi... se oftica la culme daca pleaca cu mai putin". A dat un interviu acum cateva zile la OTV. Parerea mea e ca in tarile civilizate prezenta radarelor este marcata (si nu apar radare aiurea unde nu sunt anuntate), si politaii sunt cat se poate de vizibili. Interesul nu e sa vanazi amenzi, ci sa reglezi viteza pe tronsoane cunoscute drept periculoase si care au cauzat accidente din cauza vitezelor prea mari. Adica interesul este catre siguranta circulatiei si nu catre interesul personal "scuzat" de litera legii care reglementeaza viteza maxima.. Si chestia cu antiradarul care poti sa-l cumperi dar nu poti sa-l folosesti este tot spre binele bugetului statului, si nu e deloc aberanta din punctul lor de vedere. Te-au prins, amenda cat XX masini care doar au depasit viteza fara a avea radar. E pervers, iti dau pe la nas dar nu ai voie sa folosesti. Daca esti 'slab' si cedezi tentatiei, si te-au prins, kaboom. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:35 |