Meciul Cu Cehia, Ce Parere Aveti?
![]() ![]() ![]() |
Meciul Cu Cehia, Ce Parere Aveti?
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut vreo cinci minute, dar mi s-au parut prea impiedicati toti si am preferat sa ma uit la semifinala de snooker, care a fost intr-adevar super. Nu merita s-o ratez pentru un meci de fotbal intre manechine.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Meciul a fost cam asa. Cehii au dominat net echipa Romaniei. In primul rand prin statura si conditie fizica. Ai nostri erau cam cu un cap mai scunzi. In al doilea rand prin tehnica, jocul lor fiind mult mai coerent si mai inchegat. In al treilea rand prin ocazii. Putea sa fie un lejer 3-0 pentru ei, in timp ce Mutu nu a apucat decat sa dea vreo doua suturi ametite de la mama naibii in bratele portarului ceh. Varful de atac al cehilor a fost golgheterul campionatului din Portugalia si este cred unul din primii 5 atacanti europeni. Nu mi-a parut rau ca au pierdut pentru ca au meritat infrangerea. Cred ca punctul sub-slab al reprezentativei Romaniei este atacul si conditia fizica a jucatorilor. Cred ca se cimenteaza nivelul echipei nationale, pe undeva deasupra Letoniei si imediat sub orice echipa nordica.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
mil, ai vazut Dinamo - Partizan ? Eh, meciul asta Cehia - Romania a fost tras la indigo! Singura diferenta a fost ca cehii au inscris un gol.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cam tardiv post-ul, dar nici nu merita.
am retinut 3 cuvinte: teren prost crampoane gresite arbitrul rau iordanescu aduce doar dupa muskii lui fotbalisti, acu cica se duce sa vada jocul cehilor, dupa ce se piaptana si pupa vreo 3 iconite - du-te acasa domnule, de tot, lasa pe altii... RUSINE. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RIon @ 11 Oct 2004, 19:29) iordanescu aduce doar dupa muskii lui fotbalisti Pai pe cine s-aduca? Tu n-ai auzit ca Hagi si Gica Popescu nu mai joaca? Zi si mie unul din asa zisii jucatori actuali care sa nu fie impiedicat sau sa n-aiba capul plin de fitze. Nu ii iau apararea lui Iordanescu, dar 99% din vina o poarta jucatorii si sistemul bolnav care i-a umplut de bube-n cap. N-ai de ce sa te superi, mai bine te uitai la snooker ca a fost super! Sportul, indiferent daca e fotbal sau curling a fost creat ca sa te distrezi, sa-ti faca placere sa-l urmaresti. De ce sa-ti piezi doua ore din viata uitandu-te la un meci care-ti lasa aceeasi senzatie ca o aventura cu soacra? Poti sa gasesti N variante de a te deconecta, fara sa fii nevoit sa injuri niste impiedicati. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Corect Ake. Io m-am saturat pana peste cap de fotbalistii romani, atat cei din campionatul intern cat si "stranieri", toti sunt niste cocalari beliti si nimic mai mult. Iar posturile tv care la stirile sportive imi dau cine cu cine s-a mai culcat si prin ce discoteci si-au mai rupt pingelele pe manele nu fac decat sa-mi sporeasca scarba fatza de fenomen. Sa nu mai zic de "oamenii de fotbal" si de investitorii din fotbal, niste personaje de ti se ridica parul maciuca cand le vezi. Nu mai vreau sa aud de fotbal, cand sunt stiri sportive io schimb canalul. Mi-am facut destui nervi, cum zici si tu Ake, decat sa ma enervez ca boul urmarind un meci in care jucatorii nostri nu se gandesc decat la bagaboantele pe care le vor freca dupa, mai bine fac altceva care chiar ma relaxeaza si nu-mi toceste nervii aiurea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Dalla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum puteti sa criticati "noua generatie de aur"?! Sa nu uitam ca ei sunt "folbalisti" si sa nu-l uitam nici pe "salvatorul Mutu" din meciul cu Macedonia. Mil, dupa un meci sters (cel cu Macedonia) si unul in care nu au aratat nimic care ar avea legatura cu fotbalul modern cum vrei sa mai strigam HAI ROMANIA? Se pare ca mentalitatea fotbalistului roman se rezuma la a juca bine in campionatul intern si apoi, dupa ce au prins un contract in afara, se crede vedeta. Dar aceste vedete uita la ce echipe joaca (sau mai bine spus sunt rezerve). Dar ce conteaza asta, din moment ce sunt chemati la nationala indiferent de forma pe care o au sau indiferent de numarul scandalurilor in care sunt implicati. Parerea mea este ca ei s-au rupt de realitate dupa meciul cu Danemarca. Nu spun ca nu ne-a fentat si arbitrul. Dar din moment ce toate criticile s-au indreptat impotriva "domnului Meier" si nimeni nu a vazut cele 2 ocazii clare ratate de catre Mutu si cele 2 ocazii ratate de Bratu. Oare ei se mai credeau vedete daca erau luati la rost de presa atunci? Nu cred, pentru ca ar fi vazut ca pentru a fi apreciat trebuie sa joci intradevar bine, nu numai sa porti un tricou pe care este scris un nume si sa fii in teren.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 / Fidji
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu ma duceam la tara si am plecat la 17 si ceva sa prind meciu... Nu aveam timp si am gonit si cu 160 sa ajung mai repede.. Pacat de benzina aia irosita aiurea... Meciu : la pauza m-am gandit ca ar fi bine sa spal animalele care le-am omorat in fuga mea nebuna (alea dupa radiator si parbriz
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
NU m-am suparat decat ca a picat fix de ziua mea:)
In rest, cred din tot sufletul ca e nevoie de un alt antrenor, fara referire neaparata la ultimul meci. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Salutare!
Romanii au jucat cu frica-n san. Parca aveau plumb in picioare. Personal io nu inteleg de ce a ales Iordanescu un stil de joc static, cu pase previzibile... In afara de micutul Petre nu prea am remarcat pe nimeni sa faca o risipa de energie la acel meci. Pe cand cehii si-au dorit victoria si au jucat ca sa castige! Arbitrul a taiat cam toate fazele care ne-ar fi putut aventaja. Dar nu trebuie sa dam vina pe arbitru. Mai degraba pe jucatori, care in ultimul timp sufera de o boala foarte des intalnita: VEDETISMUL, se cred mari vedete si au impresia ca nu mai trebuie sa demonstreze nimic prin jocul de fotbal. De fapt multi dintre ei (repet: MULTI, deci NU toti) sunt doar niste baieti care stiu sa dea cu piciorul in minge la nivel mediocru, care atunci cand sunt pusi in situatii clare de a inscrie fie rateaza sutand 15 metri pe langa poarta, fi trag direct in portar (nu cumva sa dea gol!), iar cand trebuie sa dea un interviu baga privirea in pamant si de-abia reusesc sa lege trei fraze... Asa sunt ai nostri: ca brazii, cu mucii taras! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor, uitati un aspect foarte important. Citez dintr-o declaratie standard (campionat si nationala): "Ne-am dorit victoria, dar adversarii nostri si-au dorit-o mai tare!" Drept urmare, propun ca la intrarea pe gazon sa se masoare dorinta (nu ma intereseaza modalitatea), iar cei care au dorinta mai puternica sa castige. Asa economisesc timp, se pot retrage la o bere, sau chiar sa se refaca dupa o noapte pierduta printr-un bar.
Revenind la meci, cehii si-au dorit victoria mai mult decat ai nostri. Din fericire pentru noi, nu au facut lucrul acesta decat pana la scorul de 1 la 0. Interesant ar fi fost daca isi doreau mai mult. Cascheta lu' Generalu' nu s-ar fi miscat deloc. E normal, doar am infrant. @Mil Nu ai pierdut nimic, daca nu ai vazut meciul. In prima repriza te-ai fi enervat cumplit. Ai nostri parca isi reveneau din betie. Asa se miscau. In a doua repriza, au avut parte de un antrenament usor, cu alergari la mijlocul terenului si cateva mingi trimise catre poarta cehilor. Ca se plictisea portarul lor, neavand si el un coleg de antrenament. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ai nostri parca isi reveneau din betie. Asa se miscau Pai n-am vazut meciul, da' am auzit azi dimineata la radio ca zicea unu' ca i-a vazut intr-un bar in Cehia in seara dinaintea meciului, si ca erau toti sau beti turta sau macar afumati. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Atunci, sa joace toate calificarile in baruri!!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai nu stiu ce vreti de la oamenii astia. Realismul lor este de subliniat.
- Stiau ca Cehia este o echipa mai buna? Stiau ! - Stiau ca din acest motiv vor lua bataie ? Stiau! - Meritau atunci sa alerge degeaba in loc sa-si economiseasca fortele pt urmatorul meci? Nu ! Pai atunci vroiati sa doarma ca prostii in loc sa se distreze si ei putin, ca sint tineri. O sa vedeti concentrare la urmatoarele meciuri cu Lichtenstein, Vaduz, Feroe si .... mai puneti voi una slaba ca nu mai stiu. Baieti luati-va de mina cu tata Puiu si lasati-ne ca sinteti penibili. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
nu am vazut nici dinamo-partizan, Marty, si probabil ca nu am pierdut nimic.
M-a interesat si pe mine sa aflu cat de obiectivi sunteti...pentru ca vedetismul nu le intra singur in cap astora, ci e indus de media, care pana la urma reflecta drinta, pregatirea, asteptarile publicului...deci ale noastre. Si cuma din meciul amical Ro-Ge am facut icoana de parca castigasem campionatul mondial si am tras invataminte utile: cei de la intern sunt mai buni decat cei d ela extern, se misca bine, cu vana, ambitie...etc. Noi le-am tras si in urmatorul meci serios...ne-au tras-o. Acum ne bucuram ca le-au ciupit macedonenii un punct olandezilor si s-au complicat calculele...oare nu se poate sa se schimbe ceva in federatia aia care a pierdut doua calificari perfect posibile si asat pana nu e prea tarziu? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba da s-a schimbat portarul ca l-a arestat PNA pt trafic de droguri (nepotul lui Mircea Sandu).
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Personal io nu inteleg de ce a ales Iordanescu un stil de joc static, cu pase previzibile ![]() Pai asta este chiar stilul de joc al maestrului Iordanescu! Cat timp a fost ghinararul asta la nationala, echipa nu a jucat nimic. Nu vreau sa par ireverentios, insa la campionatele mondiale la care au ajuns ai nostri cu gheneralul in frunte, echipa a jucat ultra-defensiv, intr-o vreme in care chiar isi permitea sa faca asta, a inchis cat mai mult jocul celorlalti, si apoi puncta pe contraatacuri, beneficiind pe vremea aia de un Hagi, de un Popescu, de un Bursuc si multi altii care chiar alergau pe teren, nene. Dar in rest, echipa nationala nu a fost niciodata spectaculoasa. Ba mint, au fost ceva in epoca Piturca, da' ce folos ca tot pierdeau. Concluzia: Romania nu o sa joace niciodata spectaculos, caci nu asta este firea ei. Romania are un fotbal imbatranit jucat de niste pustani cu mentalitate de gaozari, care cu o noapte inainte de meci se imbata crita, si care nu isi dau seama, nene, cum de n-au putut bate ei echipa Cehiei intr-una din zilele in care chiar echipa aia cerea sa fie batuta, in asa hal a jucat. Un meci infantil, de nivelul diviziei A, care a aratat o echipa fara vana si interes (Cehia) si o echipa de diletanti condusa de un habotnic militar (Romania). Norocul nostru cu oboseala Cehiei si Olandei, care probabil ca vor mai pierde puncte la Macedonia si Lituania, caci doar s-au mai vazut de-astea (de ex. Olanda si-a luat-o de la Macedonia). In rest, in meciurile directe cu cele doua, ai nostri nu au decat sansa vreunui egal. Tot ce trebuie ei sa faca este sa bata pe toata lumea, in rest, si atunci vor avea sanse (nemeritate) sa mearga mai departe. Cat despre responsabilitate, Iordanescu o poarta din greu. De cand lumea si pamantul, fotbalistii au fost greu de strunit si de pus la munca, nu numai ai nostri si nu numai generatia asta. Dar cu un antrenor bun (gen Lucescu), care stie sa-i motiveze si sa-i aseze pe teren, se pot face lucruri mari. Nu sunt fan Lucescu, dar nu pot ignora cum a reusit sa puna pe picioare trei echipe si sa le duca aproape (sau chiar pe) varf. Din acest punct de vedere, singurul antrenor care ar sti sa faca performanta cu Romania, ar fi el. Dar Lucescu are un orgoliu mult prea mare pentru a renunta la banii de la Sahtior, unde face valuri, pentru carma unei nationale de pusti teribilisti si o federatie de mafioti. Concluzia: we're screwed. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
care meci ... bleeah ... pai domnilor chiar si noi cand jucam in parc ne mai murdarim de noroi, transpiram abundent, mai curge ceva sange, se mai rupe o unghie la picior, se mai umfla un ochi si toate astea PENTRU CA ATUNCI CAND INTRAM PE TEREN VREM CU ORICE PRET SA CASTIGAM
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
costi |
![]()
|
Avem insa si noi o calitate: stim sa pierdem !!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
Fratilor, am infrant!!!
![]() ![]() ![]() Traiasca Romanian Drink Team!!! ![]() ![]() ![]() Cica sa mai fii suporter... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
Marty cum sa te doara in cocirt, ca aia-i o beutura
![]() ![]() ![]() Adevarul este ca degeaba ne strofocam noi aici si pe aiurea cu tata Puiu in sus si tata Puiu-n jos atita vreme cit astia-s jucatorii pe care-i avem. Daca nationala asta sta in Ganea, Chivu si care-o mai fi fost accidentat acum pai e de jale. Poti sa pui antrenor pe Morinhio (e bine?) sau pe Alex Ferguson ca tot muraturi ramin. A sta stiu asta joaca. Huuuuuoooooooooooooo milionari care sinteti ! This post has been edited by costi: 12 Oct 2004, 13:37 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Cocârtz e o bautura ? Poate turtz....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
mai a naibii diferenta intre marinari si astia de la uscat !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Costi, la asta te referi tu ?
"Alt alcool de casa este tuica fiarta. O indulcesc cam cit imi indulcesc si cafeaua (deci, fiecare dupa gust), pun zaharul la fiert, biensur, cu piper boabe si chimen. Daca e tare (palinca din aia nemernica, nenorocita) indoi cu apa cind pun la fiert. Mai e o varianta, mie nu-mi place, dar unora da: se caramelizeaza zaharul, eventual cu o tir' apa, iar abia apoi se pune chimen, apoi tuica. Fara piper (teoretic). Asa vazui io prin Ardeal, unii ii zic cocirt (gresit). Prin Fagaras ii zice altfel, da uitai cum. Mie unu nu-mi place, datorita izului amarui." Sursa: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=209591&postcount=8 , multumiri lui Yellow Pinkie!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
DAAAAAAAAAAAAAAA ! Ce vremuri
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Vaaai, ce tare mai plang ca ne-am luat bataie!
![]() La munca bai, nu la dat cu piciorul pe langa minge! Semnat: Fane Anti-Fotbal! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
mil |
![]()
|
razi tu razi stanescule, dar e industrie mare fotbalul in ziua de azi, si investitiile sunt relative reduse...pai numai Beckam aduce din vanzarea de tricouri la Real Madrid mai mult decat a castigat Dacia cu Solenza si Loganul:)...si daca ne gandim ca echipa aia galactica e cam un fel de Steaua a Spaniei actualmente
![]() oricum, daca tie nu iti place..altuia nu face ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:33 |