cum se circula cand stau femeile acasa
![]() ![]() ![]() |
cum se circula cand stau femeile acasa
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum unde ? In pat la el, desigur.
Intrebarea : a acceptat sau nu ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cornelus, tata, tine-ti mainile la vedere! Nu le mai baga in pantaloni!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
azi are dezlegare la maini
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
V-ati grabit rau cu concluziile...se circula ca naiba, in piata Victoriei se circula pe galben intermitent si au disparut politistele care cat de cat mai "calmau" situatia.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(loganlover @ 8 Mar 2007, 13:30) Am mers foarte incet astazi dupa 200 de vodka.N-am vrut sa dau de banuit gaborilor ca am baut lichide cu grade,asa ca am circulat cu viteza legala ,centura pusa ,fara fente.Poate-mi explica si mie cineva:de ce mi se pare mai frumos sofatul dupa ce ma inveselesc cu putin alcool? ![]() Ce vreti sa va cant? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Baaaaaa
Ce s-a intamplat. Asta seara a fost super-balamuc la Titan. Bag seama ca si in alte parti. Nu stiu, ca acolo a fost punctul meu terminus, nici pe straduta n-am mai putut sa intru, a trebuit sa ocolesc pe alta. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.994 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
iancului-militari (
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
plecati si voi mai devreme de la servici....sau mai tarziu...pe la 10 asa
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba spuneti voi ca s-a circulat relaxat..la 20:30 era o aglomeratie de n-am vazut in viata mea asa puhoi de masini(la ora respectiva si pe ruta aia)!
![]() Cornel: Iar vorbesti fara sa gandesti? ![]() This post has been edited by Lexy: 9 Mar 2007, 09:16 |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sony |
![]()
|
Poi iesisera fomeile sa-si primeasca niste cadouri de la Mall.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, nu stiu ce si cum cu femeile (altora) dar daca ieri dimineata am ajuns primul la munca, seara eraaa ooo coooaadaaaa pe Podul Grand cum nu mai vazusem de mult...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
P-acolo mergeau ELE spre Plazza.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da erau multe tare ca incepea coada de la manastirea Casin....
|
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
mai bine folositi tramvaiu 41 ca pe pod la giulesti e crima ....si cu si fara femei !
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Azi cum a fost de dimineata ? Si-a revenit ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oarecum, nici ca ieri dar nici ca miercuri. Luni, insa...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Cine sa-si revina? Lexy?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Las sa vedem diseara
![]() PS Din ciclul "stiati ca:" Pe amanta imaginara a lui Sony o cheama tot Lexy. This post has been edited by Cornel001: 9 Mar 2007, 13:39 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Beeeeeeeeeyyyyyyyy..cafenea cafenea,...da nu-mi terfeliti mie imaginea de "fata mare" p'aici.....nici macar asa imaginar.La ce va ganditi voi cand beti bere skoll e problema voastra dar sssssst.
CLAR? ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sony |
![]()
|
Lexy, nu stiu ce au astia cu noi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.994 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca stiu- cei care au ceva de impartit cu Lexi sunt contrariati de avatar.
Sony , cum ai intrat la mijloc? ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Azi a fost mai calm... da am si ajuns mai tarziu...
Sony vezi ca te spun lu nevasta-ta ca ai amanta pe internet... nu mai pupi tu DaciaClub ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 01:19 |