ce filme ati mai vazut ?
![]() ![]() ![]() |
ce filme ati mai vazut ?
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
tre sa bage un mentosan inainte...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vijelie, esti de coma!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, sunt aproape de coma, da' nu diabetica...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
astept shogunu'....
![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
bre vijelie, da lav stori ne povestesti?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pazea! Posteaza lemonelu'.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
copiraitu' ..... cer drepturile de copirait.... ca eu am zis primu'
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Pai SF-ul din pacate nu l-am regizat eu , ci niste vecini de-ai mei , care au Logan.Cand au vazut ei S-Clasul au zis" Mama ce OZN!" . Numai ca in loc sa se dea jos unul mic si chel cu pielea gri si ochelari de soare , s-a dat jos unul mare cu burtica si cu parul ceva mai lung.
Pe de alta parte ataca Klingonienii cu faruri indestructibile cu holograma. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Mama lor de loganari! N-ai spalat cu ei pe jos?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu ca nu i-au ramas bani de dero... I-a dat toti pe primera si pe revizia la sssss classssssssse...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LemonDemon |
![]()
|
Hai domnilor sa fim seriosi, ce sa am cu posesorii de Logan? Poate ca daca dumneavoastra domnule Sony ti-ai lua un A8 ceva ne-ai scuipa seminte in cap...
E acuma , daca tot am suma de bani pe ele , mi-am oprit si eu de o panine alba si un dero sa scot petele... This post has been edited by LemonDemon: 8 Mar 2007, 16:47 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
vijelie |
![]()
|
Deci Love Story e misto cu asta m-a traumatizat la copilarie sora-mea ca plangea mereu cand il vedea si eu nu pricepeam de ce dracu il mai citeste daca o face sa planga pana intr-o zi cand am pus mana pe caseta (cum era atunci) si l-am vazut era unu bogat, da' bogat nu ca noi si ii cade cu tronc o amarata fara mama si cu un tata cam boschetar si erau ei un fel de studenti el juca hochei ea freca menta fac ei ce fac si cum se iubeau mai cu foc ii pune dracu sa se casatoreasca si se iubeau numai ca familia aluia tot bagau strambe ca aia tot saraca era si intr-o zi ea cade lesinata si la spital ii spun doctorii ai belit-o sa ma ierti asta moare de leucemie ceea ce se si intampla fiindca ce spun doctorii americani asta se intampla si ea crapa epopeic cu mana stanga plina de branule in bratele lui si tatal ei pe hol ca era sarac nu-si permitea sa dea o spaga la asistente sa o vada pe fii-sa cum moare.
La sfarsit, am plans si eu un pic, dar niciodata nu i-am spus sorei mele fiindca urmeaza "Undeva, Candva" tot o drama cu amaratul ala din Superman si cu fosta Miss SUA. Laser! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
Super tare... =))
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sony |
![]()
|
Bre, lemonelule, cred ca si acum ti-as trage o flegma intre ochi ca nu am seminte.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 8 Mar 2007, 16:46) Hai domnilor sa fim seriosi, ce sa am cu posesorii de Logan? Poate ca daca dumneavoastra domnule Sony ti-ai lua un A8 ceva ne-ai scuipa seminte in cap... QUOTE(Sony @ 8 Mar 2007, 16:50) Bai domnilor, oamenii astia ne tolereaza, ne lasa sa postam despre filme, eu fac eforturi vizibile (hac!) sa va povestesc filme bune si dvs. ajungeti iar la Logan & flegme??? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LemonDemon |
![]()
|
E dar sa te dai cu niste de apa de gura sa omori microbii ca sunt mai sensibil.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Sony relax !
S-clasa ... escaladat .. tot pe acolo , nu iti face nervi ! @Vijelie pe la Lake House nu faci o recenzie d'asta ca aduce un pic cu LavStorii ! This post has been edited by alinakes: 8 Mar 2007, 16:54 |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Mai ce sa ii faci , scumpa apa , mai bine mai bag o litra de benzina.
Sunt curios ce ai inteles tu din ce am postat ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
ga!nusha |
![]()
|
voi nu va opriti pana nu luati warn?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Filmul ala "Cum o tragi in teapa in 60 de secunde" e misto.
This post has been edited by 2dor: 8 Mar 2007, 17:00 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Ghost Rider cu Nicholas Cage
QUOTE "...my name is Legion for we are many !.." |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ga!nusha |
![]()
|
bre vijelie, asteptam cu deosebit interes 007 si inelele
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Inelele le baga in topicul adecvat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
A River Runs Through It - are cineva making-of si dvd?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
Sony |
![]()
|
Vijelie, ce vazusi aseara pe hasbeou?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu m-am uitat fiindca m-a torturat madam vijelie cu aia de pe antena1 la care veni o grasa cica sa-l testeze pe sotul ei un amarat care lucra intr-o fabrica si seara lucra in constructii (sanchi, zugrav) si ii face lipeala cu o coarda tinerica cu ceva lovele care avea 300mp de teren in Rahova si voia sa-si ridice o casa si il cheama pe asta sa stabileasca ce si cum da' prostu nu se uita la ea (avea 2 copii acasa, era satul de femei ca de mere acre) si aia incepe sa-l mangaie pe obraz si il mai si pupa pe ochi la despartire ce mai hai la craciuma sa ne dixtram fraieru pune botu si cum stateau ei ochi in ochi hopa apare graza de nevasta-sa si jap cu poseta in cap tuta aia mica se daduse dupa badigard si nu mai stiu ca s-a trezit ala micu si zice madam vijelie betivule fa laptele si da-i de mancare.
Voi ce ati mai vazut? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, io am vazut-o pe penala aia de supernanny, cum s-a dus la alta grasana acasa. Si aia avea doi puradei. Un miorlait de 4 ani si o fandosita de 10 ani. Le facea baie impreuna in cada. Ala se caca la olita in mijlocul sufrageriei, da' numai daca il tinea grasa de labuta. Fandosita lua lectii pe pian si urla in fata oglinzii intaratata de grasa ca tot erau camere p-acolo. Da' n-am prins happy-endu' ca m-a trimis nevasta sa spal vasele.
This post has been edited by Sony: 9 Mar 2007, 12:02 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Sa va uitati la IDIOCRACY, l-am vazut aseara si pot spune ca abordeaza o problema reala...
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
- MBM
Ambition War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:42 |