Cu ce se deschid fiserele .VOB, trebuie sa fac un montaj
![]() ![]() ![]() |
Cu ce se deschid fiserele .VOB, trebuie sa fac un montaj
Pasionatul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2006 [COLOR=blue][B][I]Logan Laureate 1.4[/I][/B][/COLOR]
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
converteste-le in avi sau mpg si apoi le deschizi cu un pinnacle studio...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Fisiere vob parca citeste PowerDVD-ul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alydor |
![]()
|
omul vrea sa le editeze nu sa le vizioneze...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Pasionatul |
![]()
|
am incercat sa le convertesc in wmv cu un program "Sorenson", insa imi fragmenteaza filmul in nu stiu cate parti si culmea Windows Movie Maker nu le poate citi.
Mentionez ca am o groaza de codecuri si pc performant. Aveti idee de un utilitar cu care sa pot face conversia VOB in avi, wmv, ma rog in ceva numai VOB sa nu mai fie? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
|
|
Alydor |
![]()
|
DVD ripper sau VOB2AVI IN principiu orice video ripper
Nu mai imi aduc aminte daca Pinnacle are suport nativ pentru vob-uri.. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai cumva o camera video DC pe dvd?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Pasionatul |
![]()
|
nu !
am un film copiat pe laptop. trebuie sa iau cateva secvente din el, apoi sa ii micsorez rezolutia, astfel incat sa il uploadez pe un site. eu am crezut ca pot face acest lucru cu Premiere-ul de la Adobe, insa nu stiu de ce d-zeu nu ruleaza, apoi am incercat cu Movie Maker, insa nu recunoaste VOB. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
TIP:
ai instalat ace mega codecs ? ala nu se impaca deloc cu premiere-ul, m-am chinuit odata juma de zi pana sa ma prind. Da un search pe google si vezi exact ce trebuie sa dezactivezi din codecuri ca sa-ti mearga premiere-ul |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Pasionatul |
![]()
|
ai dreptate, am ace mega codecs instalat!
tin minte, ca inainte imi rula Premierul si CULMEA nu aveam instalat ace mega codecs. AI DREPTATE! uite, la chestia asta nu m-am gandit! de instalat se instala Premiere-ul, insa cand il deschideam, ingheta ! voi incerca sa dezinstalez ace mega codecs si voi vedea atunci. Multumesc frumos! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
inchipuie-ti ca io a trebuit sa ma prind de chestia asta pe un calculator care nu era al meu. Nici nu stiam ce-i ala adobe premiere
![]() uite aici sa vezi exact ce trebuie sa dezactivezi (nu trebuie sa razi de tot ace mega codecs, e bun ala in durerea lui) http://www.moviecodec.com/topics/6413p3.html "In the Start menu, I went to the “Ace Mega Codecs Pack” group, started “Ace Mega Codecs Pack Dashboard”, went to the “Active Codecs/Filters” tab, to the “Core” branch (they are in alphabetical order), and unchecked “CoreFlac Audio Codec 0.1.0.0”, then clicked on the “Apply ALL Current Settings” button at the bottom. It takes a few moments until it finishes applying the settings (it says “please wait” on the button you just pressed), then you can close the “Ace Mega Codecs Pack Dashboard” and start Premiere - it worked for me." |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu am inteles nici pana in ziua de azi de ce prefera lumea porcaria aia de ace mega codec... Eu am 4 codecuri instalate si imi merg filmele fara probleme si fara conflicte...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Pasionatul |
![]()
|
poate din comoditate...?!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
|
|
Alydor |
![]()
|
sau din nestiinta... No offence! Dar mi se pare stupid sa instalezi o carca de zeci de mega codecuri care in loc sa faca bine fac numai rau... Un rezultat chiar mai bun obtii cu cateva codecuri (vre-o 3-4 mega)...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:51 |