Inlocuire amortizoare, Amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire amortizoare, Amortizoare
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vior3l90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, Zilele astea vreau sa.mi schimb amortizoarele pe fata, Care ati mai schimbat,ce.mi recomandati (model) si de unde sa le achizitionez? Sunt din B. de obicei ma aprovizionez de la magazinele de piese Dacia de pe soseaua pantelimon(morarilor) ms.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- WIO
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt cam doua modele mari si late. Daca ai bani(si gasesti) ia monroe, daca esti mai stramtorat bilstein.
This post has been edited by Maskatu: 13 Feb 2013, 02:52 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in targ am gasit duminica pentru SLZ spate Bilstein la 110 si Monroe 165 ron ( era bagat intr-o cutie de origine Dacia desfacuta ). Monroe probabil ca sunt facute in Turcia .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si bilstein la sibiu. Ambele au ulei? Sau sunt mixte?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
buna, nu mai deschid un alt topic, ma intereseaza daca arcurile de solenza diesel, sunt la fel cu cele de pe papuc diesel? multumesc
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu cred ca-s la fel...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt la fel si nici nu se pot adapta pe Solenza.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
Multumesc, atunci ce difera arcurile de la benzina fara de diesel, din auzite da stiu ca ar trebui sa fie mai tari.
Eu pe Benzina am avut arcuri si 7.5 spire cu FI (diametrul, grosimea arcului), de 14, fata de 13 mm cum gasesc prin magazine. Am gasit, intr-un final un set de 7.5 spire cu fi 14 si vroiam sa le pun pe o solenza diesel. Deci mai sunt si altele pentru diesel? Multumesc. |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Chiritza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 January 12 ![]() |
Stie careva daca se potrivesc amortizoarele de pe volvo 460TD pe Solenza 1.9D?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/stock
- VS-92-KEg
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca a luat cineva amortizoarele exact de la un Volvo 460TD sa le puna pe o SLZ , fie ea diesel sau nu .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Deoarece nu pot modifica postul anterior :
Mi-am luat un set de amortizoare Breckner - Germany cica , ulei + gaz . Au sigur gaz ca sunt prinse cu o chestie ca sa nu se desfaca in cutie . Inca nu am apucat sa le montez . Le-am luat din Vitan , initial erau la 90 ron/buc , dar am reusit sa negociez la 160 ron ambele . Am mai luat si suruburile de prindere ale amortizoarelor de jos , pentru ca pe cele vechi cred ca le taie cu flexul mecanicul , ca am mai incercat sa le desfacem o data si nu se pot scoate de pe urechi . Suruburile au fost 20 ron ambele , ciudat de scumpe ,dar nu se gaseau mai ieftine . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
Ultimul up-date la amortizoare , mi-am pus MONROE originale , pe ulei, fara gaz , fara abureli , sunt impecabile , multumit deplin .
Parerea mea : nu recomand amortizoarele BRECKNER - Germany daca vreti punte stabila spate! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
indrecan_calin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Mi s-a dus amortizorul dreapta fata si trebuie sa fac niste drumuri urgente, dar nu am posibilitate financiara sa-mi cumpar doua buc noi. Pot cauta in dezmembrari unul cu care sa merg 2 luni?
Daca da, ce dimensiuni au amortizoarele de solenza? Multumesc mult. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca cauti amortizor SH incearca sa gasesti de pe o masina cu motorizare identica cu a ta.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
indrecan_calin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Multumesc. Maine merg la dezmembrari sa vad ce gasesc.
O seara frumosa. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|
valiciobanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
valiciobanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 October 08 From: Pitesti ![]() |
Multumesc mult,
Sa inteleg ca la noi nu se gasesc Monroe? Ramane sa pun tot Bilstein, cam ce parere aveti, cat tin, ce ma sfatuiti? Multumesc frumos |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cauta-l pe adilau la bursa. Eu de la el am luat MONROE acum 1 an, in cutie renault.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
valiciobanu |
![]()
|
Ok multumesc mult.
L.E. Nu-l găsesc si nu pot sa dau nici P.M., cică nu am destule postări... :'( This post has been edited by valiciobanu: 2 May 2015, 17:02 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
valiciobanu |
![]()
|
Am luat azi amortizoarele de la Mioveni si s-a facut liniste in masina. Deci baieti luativa amortizoare, caci asta fac amortizeaza socurile puntii spate si a bratelor fata astefel încât se face liniste, acum am început sa aud usile bordul si alte maruntisuri, dar ce a fost greu am scăpat, îmi bătea in spate de la omora, in special dreapta. Ce mai vreau sa va spun e ca orice test facut cu mana pe madina sau pe amortizoare e inselator.... Sa fim sanatosi si drumuri bune va doresc.WP_20150504_002.jpg ( Size: 1.07mb )
Number of downloads: 262
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
parca ziceai ca vrei monroe...pina la urma si bilstein sint bune...totusi niste coduri se poate...
|
--------------------
...
...
...
|
|
valiciobanu |
![]()
|
Asta ce scrie pe etichete
Attached thumbnail(s) WP_20150504_006.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 259 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(ramsen @ 30 Jul 2010, 23:24) pentru cine nu stie acestea sint codurile pentru amortizor fatza si spate fata...F6-VN8-0025 spate...F6-VN8-0026 astea sint amortizoarele de le am puse pe masina si care credeti-ma ca sint fff multumit de cum se poarta pe masina...bafta This post has been edited by george_scala_2004: 4 May 2015, 20:03 |
--------------------
...
...
...
|
|
valiciobanu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bilstein... sunt membri ai grupului ThyssenKrupp ???? Ce chestie.... Parca e un grup cu vreo 200.000 de angajati.... tare mica firma asta....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Fata de Monroe (a.k.a - "de origine"), Bilstein-urile astea sunt niste petarde. Vedem peste 1 an. Eu am schimbat in Decembrie 2013 amortizoarele si am luat de origine. Sunt oke pana acum.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
Bilstein suck!
![]() This post has been edited by Maskatu: 9 May 2015, 10:50 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Din cate stiu eu, Bilstein astea pt Solenza / SuperNova sunt facute in Ro... Monroe sunt facute in Cehia.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:40 |