Aveti prieteni imaginari?, ... n-am mai facut un topic de mult...
![]() ![]() ![]() |
Aveti prieteni imaginari?, ... n-am mai facut un topic de mult...
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Jul 2008, 22:42) Inafara de el , mai e un tip aici care incerca sa ma convinga ca sony e gay ... cand venea vorba de dovezi ... se lasa liniste ... ![]() Copilu' asta isi doreste cu atata ardoare ca eu sa fiu gaozar, incat eu nu pot trage decat o singura concluzie: e homo si are vantezii erotice cu mine. Probabil il voi dezamagi cand ii voi spune ca am o orientare sexuala normala si de asemenea am o familie normala, dar ii pot recomanda alt homosexual de pe forum pe PM. Problema insa ramane cu varsta, deoarece practicarea relatiilor sexuale cu minori constituie o infractiune. ID-ul ala creat pe celalalt forum pentru a-si manifesta ura pentru mine (probabil ma uraste pentru ca nu ma are ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 16 Jul 2008, 08:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un amant imaginar?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe tine te-a luat drept dusmanul meu la faza cu degetele! L-ai vazut ce jubila?
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Te iubeste/uraste sincer
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Stai sa vina vreun absolvent de profesionala.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
e plecat?
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ce va mai fac prietenii imaginari? al meu si-a gasit femeie... e la casa lui.. o duce bine.. ne mai intalnim la o bere din cand in cand...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
De iepurasul Harvey ati auzit ? E extraordinar ! De asemenea, cel care ii este partener pe scena, maestrul Radu Beligan !
This post has been edited by bendix: 16 Feb 2009, 12:54 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ufffff ce topic ....ma mir ca abia acum il vad ...
Am un prieten imaginar, pe care inca nu stiu exact cum il cheama dar care de fiecare data cand adoarme viseaza ca impusca toata clasa politica pe rand cu o pusca cu luneta ....... dehhhh vise taica .. vise ..... Edit later: Cu prima ocazie cand o sa-l sun pe mobil sa vad ce a mai visat, o sa-l intreb si cum il cheama .... Deocamdata figureaza in agenda mea de mobil ca fiind Prietenul imaginar .... foarte tare ... nu ? Edit Later Later... Tocmai l-am sunat si mi-a spus ca a inceput sa mai viseze si altceva ..... (se cam saturase sa tot impuste politicieni) asa ca a inceput sa viseze ca scazuse pretul benzinei pe la 2,2 ron/litru ..... apoi cica s-a treezit sa dus sa faca plinu la masina si a bagat benzina tot cu 3.5 asa ca ..... S-a intors acasa s-a culcat, a luat pusca cu luneta ..... si ..... ghici ce ...... a inceput sa impuste politicieni ...... iarasi ........ Edit Later Later Later: Ptiu ..... na ca iar am uitat sa-l intreb care ii este numele ...... This post has been edited by nairam: 16 Feb 2009, 15:28 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Auzi numai vocea prietenului imaginar sau ai si imagini live color
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sa ne dai si noua numarul lui de telefon
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
ceva noutati despre prietenii vostri imaginari?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
al meu a zis ca nu mai rezista, si-a facut bagajele si a plecat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:10 |